Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 581-600 z 652.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
#NuN Zwykły bfs, ale pierdykło saznie, to cos tam napisze. Wpada sobie człowiek recki odebrać i kontynuować zasłużone kimanie, a tu taka sytuacja, choc zaczelo sie niewinnie. Giker dal znac ze showtime czy tam dawne konto showtime stoi bez loga. Po obudzeniu Celta ruszylismy do lotu, majac ledwie polowe reckow. Liczac sie z potencjalnym minusem, postawilismy na YOLO, bo akty sugerowaly, ze inni tez sie juz zainteresowali i byc moze zbieraja sily. Rzucilismy co bylo pod reka, w tym pancerne TIRy…
-
Fajne. Takie nietypowe, kwintesencja ogame, moze w nienajwiekszej skali, ale zyskownie i fartownie graty drzewo
-
Coz, obronca sie troche odbudowal po ostatnim gongu, tym razem postawil na krazki, ale niepilnowane to nawet gsy padną costam na moona wrocilo w miedzyczasie wiec zebrane bez resztki mety - obronca dzielnie ją chyba wywioslowal, acz nie sledzilem do konca Dnia 07-12-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor rosolov [NuN] ________________________________________________ Krążownik 3.807 _________________________________________ Obrońca Golczas28 _________________________________________…
-
trafilo sie slepej kurze ziarno i tak to wpadło nawet zebrac sie udalo i niebrzydko to wyglada, chociaz nawet jak pozyczasz recki, nie ufaj nikomu Dnia 05-12-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor rosolov [NuN] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 11.317 Mały transporter 1.993 Ciężki myśliwiec 101 Okręt wojenny 42 Krążownik 3.039 _________________________________________ Obrońca Golczas28 [FedGal] ________________________________________________ Mały tra…
-
Gratuluje flot i moonkilla, niczego wiecej w sumie nie trzeba, bitka duza bo 10 flot (ups, 9) to wiadomo ze % wypiernicza skale, ale tak zwykle jest jak mns sie wpieprzy Z mojej strony szacun dla MNS. na Xanthus sie tluklismy, ale wrogosci nigdy nie bylo. Cytat od Aro_Ice: „obrońca jeszcze mieścił się w stosunek flot i miał komandora ;/ więc nie mogłem przebić 2,99 ; 1 co by floty nie podniosło , (...) - godzina 11;45 już leciał komplet obrońców , stwierdziłem że to i tak jest fake i wszyscy zaw…
-
@Adam525 mysle, ze gdyby nie tag larga mialbys zupelnie inne podejscie juz podczas samego starcia. Ja nic do Ciebie ani ZBOCZKów nie mam, prowokacji nie szukam. Po prostu schemat ten sam - ktos sie puszuje, ktos zwraca na to uwage, sojusznicy puszera tylko gratkuja, ewentualnie, jak inny kolega, rzucaja teksty w stylu "psy szczekaja karawana jedzie dalej" a jak przychodzi co do czego i ban sie sypie to mądrych brakuje. Mimo wszystko szacun za podejscie teraz, jak sie wyjasnilo. I nie bierzcie ws…
-
ciekawe czy largo ma jeszcze cos, czego nie zdazyl zezlomowac i se pogra, czy dopiero na nowym uni bedzie krolowal Cytat od djmajtuss: „(...) W skrócie dla niedowiarków - Affective Disorder - stare konto syndroma , które zostało sprzedane i obserwowane od kilku dni. To samo było z hefiego kontem, też sprzedane i Satanel spakowany - też pusz?? Graty largo, kosisz ostatnio niesamowicie ” Cytat od Adam525: „Graty Largo ładnie pierdykło, Dawaj spawaj bunkier a nie flotę bo Ci już starczy Obrońcy Szo…
-
[ciach] Starcia (a w zasadzie starć) nie chce mi sie komentowac. Umiesz wyslac flote na napadaj i masz niebywale szczescie do bfsow topowych flot, Largo. Nie pisze tego po zlosci, bo mnie zlomnales - a latasz duzo mimo wszystko, wiec wiele twoich gongów to zapewne zwykle zlomniecia. A tu? Któż to raczy wiedzieć pozdrawiam wszystkie puszkonta Europy Moderator Neferet:Ciachnięto cytat i komentarz do niego
-
3x speed to troche za duzo dla nas, dziadow ale cos sie czasem uda z zyskiem fajnie ps. europo uwaga na gsowke mateusza pozdrawiamy MNS i ludzikow z xanthus #NuN Dnia 20-11-2018 08:33:32 następujące floty spotkały się w walce: Agresor WNE [ZBOCZKI] ________________________________________________ Okręt wojenny 800 Pancernik 155 _________________________________________ Obrońca Uosiu [NuN] ________________________________________________ Mały transporter 1.745 Duży transporter 45 Lekki myśliwiec …
-
az sie zalogowalem spowalnianie ataku i skan to nie jakas arcyzagrywka mistrzow flot, tylko standard ataku coz, skan zrobil akty, obronca sie za nia ukryl i tyle z tego sam lot na goscia z surka i stocznia na moonie wymagal masy ostroznosci od samego poczatku, szczegolnie na samym poczatku uni co do anty - mial to wydal. rozumiem ze taka obronka jest be, ale pol topki kupujaca surowce od poczatku i fruwajaca planetami i bog wie co jeszcze jest ok i na antyobrone masz metody, poczytaj, poszukaj, …
-
graty SoS, dobrze ze ten strateg rafi Cie wspomogl swoja potezna flota, nie byloby tak kolorowo gratuluje tobie tez rafi, fantastyczne starcie na twoim koncie, w sygne mozesz wrzuc:)
-
Cytat od Gotrek: „rosolov ja nie lubie skapikowanych akcji widzialem ze tam moze byc podstawaka spodziewalem sie tego ale przeliczylem ze maxsymalnie bede 340 kk w plecy ... a co do taktyki gry i latania na bez fsy to chyba najlepsza i mniej na nia sie poswieca czasu .... a nie jakies zagrywki swinskie ze ktos gdzies polecial i nagabywanie baranow ktorzy poleca na kontre to trzeba poswiecac czas ja wole latac na stojace smieci kontry nie robie bo wole wyslac komus recki na podany czas I nie umoc…