Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 881-900 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Mati

Mati - - Archiwum CT

Cytat od Ruda: „Jaka jest Twoja ulubiona potrawa z dzieciństwa, którą mógłbyś jeść tonami i bez oporu? :D” Pierogi ruskie

• Znani i lubiani ludzie

Mati - - Nauka

Aż dziw, że tak długo szło Żaden aktor nie był więcej razy nominowany...

• kruszynka

Mati - - Członkowie Teamu

No to hello! Uważasz, że więcej w życiu rzeczy osiągasz ciężką pracą czy szeroko pojętym talentem i zdolnościami? Wolisz cierpieć za cudze błędy czy jak inni cierpią za Twoje? Z jaką postacią filmową się najbardziej identyfikujesz? Jeśli miałabyś śpiewać karaoke to jaką piosenkę byś wybrała i dlaczego?

• Mati

Mati - - Archiwum CT

Cytat od kruszynka: „oj zakurzył się troszkę temacik A ja nie mam miotełki żadnej! Ale jest jakaś ścierka! Studia skończone teraz tylko praca... cieszysz się, że masz studia za sobą czy jednak ogarnęła Cię melancholia? Pracuję w sumie nieprzerwanie od końcówki czwartego roku studiów, więc było to dość płynne przejście. Oczywiście brakuje mi trochę fajnego studenckiego życia, ale drugi raz od początku bym chyba nie dał rady tego wszystkiego przejść ;) Uważasz, że jesteś już dorosły czy jednak jes…

• Znani i lubiani ludzie

Mati - - Nauka

Aktor, który zdobył 3 oscary będąc aż do 12 nominowany. Odrzucił propozycje gry w takich filmach jak Żądło, Czas apokalipsy czy Rain Man.

• Znani i lubiani ludzie

Mati - - Nauka

Tom Hanks za Filadelfie i Forresta Gumpa?

• Geograficzny!

Mati - - Nauka

A i owszem!

• Geograficzny!

Mati - - Nauka

Jedno z największych miast w jednym z najmniej zaludnionych państw na pewnym kontynencie. Największa mniejszość tworzy tam Polacy (dane z 2013 roku), ze znaczną przewagą na będących dalej w tej klasyfikacji Irakijczykach, Litwinach oraz Somalijczykach. W pobliżu tego miasta swój początek ma rekordowa pod względem długości budowla inżynierska, wykonana pod sam koniec XX wieku.

• Geograficzny!

Mati - - Nauka

Cytat od Toadie: „Czwarta pod względem zaludnienia wyspa w pewnym kraju, trzecia pod względem zaludnienia. [...]” To trzecia czy czwarta panie kolego? Edit: Ale chodzi pewno o Nową Fundlandię.

• VIII kolejka (01.10-02.10) - mecze do typowania 7 kolejka Serie A sobotaa, 1 pażdziernika 18:00 Pescara - Chievo 1:1 20:45 Udinese - Lazio 1:2 niedziela, 2 pażdziernika 12:30 Empoli - Juventus 0:3 15:00 Atalanta - SSC_Napoli 0:2 15:00 Bologna - Genoa 2:1 15:00 Cagliari - Crotone 2:0 15:00 Sampdoria - Palermo 2:1 18:00 AC_Milan - Sassuolo 2:0 18:00 Torino - Fiorentina 1:2 20:45 Roma - Inter 2:0 Mecze punktowane x2 sobota, 1 października 18:30 Bayer_Leverkusen - Bor_Dortmund 0:2 20:30 Legia_Warsza…

• kruszynka

Siema młoda! Cytat od "kruszynka": „Całka z e^x? e^x? :roll: ” A gdzie stała C? A kto powiedział, że całkujemy po dx? Jaka najbardziej niebezpieczna sytuacja spotkała Cię na drodze? Zdarzyło Ci się kiedyś dokonać jakiegoś aktu wandalizmu? Umiesz sobie radzić ze stresem? W ogóle Ty się kiedykolwiek stresujesz? Dziękuję, dobranoc!

• VII kolejka (23.09-28.09) - mecze do typowania 5 kolejka Premier League sobota, 24 września 13:30 Manchester_United - Leicester 2:1 16:00 Middlesbrough - Tottenham 1:3 16:00 Liverpool - Hull 4:0 16:00 Bournemouth - Everton 0:2 16:00 Sunderland - Crystal_Palace 1:2 16:00 Swansea - Manchester_City 0:3 16:00 Stoke - West Bromwich 2:1 niedziela, 25 września 17:00 West_Ham - Southampton 1:0 poniedziałek, 26 września 21:00 Burnley - Watford 0:1 2 kolejka Ligi Mistrzów wtorek, 27 września 20:45 Bor_Dor…

• kruszynka

Dobry wieczór, młoda! Cytat od kruszynka: „Skoro Draken to maruda, to kim ja jestem? Jeżeli Draken to maruda to jesteś jego mistrzem czyli Wielka Maruda! :P” Wielka mi rzecz Każdy mod jest z definicji mistrzem dla pomarańczy A tym bardziej ex pomarańczy (patrz: cez) Cytat od kruszynka: „ Czego najbardziej Ci brakuje z czasów studenckich? Tego, że miałam mniej lat, ćwiczeń i wykładów z matematyki i innych ciekawych przedmiotów I troszkę moich dawnych współlokatorów (ale nie wszystkich :P)” Miałaś…

• kruszynka

Siemano młoda! Cytat od kruszynka: „ Że jesteś marudą :P” Uff... Już myślałem, że to mnie uważasz za marudę. Cebula i menda byli oczywiści, ale cały czas nie było wiadomo kto jest marudą Skoro Draken to maruda, to kim ja jestem? Wolisz twardy czy miękki materac? Czego najbardziej Ci brakuje z czasów studenckich? Jaka jest najbardziej nieużyteczna rzecz jaką kupiłaś? Tyle męczenia na dziś

• Sportowy

Mati - - Sport

Ja znalazłem źródła o 12 stycznia 1891. Zadawaj!

• Sportowy

Mati - - Sport

Nie, są informacje o wcześniejszej dacie.

• V kolejka (9.09-14.09) - mecze do typowania 2 kolejka Bundesligi piątek, 9 września 20:30 Schalke 04 - Bayern_Monachium 0:1 sobota, 10 września 15:30 Bayer_Leverkusen - Hamburger_SV 2:1 15:30 Freiburg - Bor_Monchengladbach 2:0 15:30 Darmstadt - Eintracht_Frankfurt 1:1 15:30 Ingolstadt - Hertha_Berlin 1:2 15:30 Wolfsburg - FC Koln 2:0 18:30 RB_Leipzig - Bor_Dortmund 0:2 niedziela, 11 września 15:30 Werder_Brema - Augsburg 1:1 17:30 Mainz_05 - Hoffenheim 1:1 1 kolejka Ligi Mistrzów wtorek, 13 wrze…

• Sportowy

Mati - - Sport

W którym roku i na którym stadionie rozegrano pierwszy mecz piłkarski z siatkami w bramce?

• IV kolejka (4.09-6.09) - mecze do typowania Eliminacje Mistrzostw Świata 2018 niedziela, 4 września 18:00 San_Marino – Azerbejdżan 0:3 18:00 Dania – Armenia 2:1 20:45 Czechy -Irlandia_Północna 1:0 20:45 Norwegia – Niemcy 0:2 20:45 Rumunia – Czarnogóra 0:0 20:45 Litwa – Słowenia 0:2 20:45 Słowacja – Anglia 0:2 20:45 Malta – Szkocja 0:2 poniedziałek, 5 września 18:00 Gruzja – Austria 1:1 20:45 Serbia – Irlandia 1:1 20:45 Walia – Mołdawia 3:0 20:45 Albania – Macedonia 2:0 20:45 Izrael – Włochy 0:1 …

• Sportowy

Mati - - Sport

Brzmi jak historia pojedynków Polsko-Hiszpańskich i mecz z 2000 roku Wisła - Real Saragossa.