Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-107 z 107.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Lizak opisałem tylko akcje, żeby nie wprowadzac złej atmosfery:)
-
Witamy. Nie bardzo wiem od czego mam zacząć, ale może od tego:) Jak wszyscy wiedzą że od początku z Tyrmurem darliśmy koty i powiedziałem sobie, że to będzie mój główny cel na tym uni, oczywiście wiedziałem, że nie będzie to takie proste i szybki i czy w ogóle wykonalne. Akcja zaplanowana po długiej obserwacji, jak ,gdzie i kiedy robi fsy, co pozwoliło na zaplanowanie akcji. Wczorajszego wieczoru przedstawiłem sojusznikom jaki mam plan na Tyrmura, że może się udać po kilku godzinach rozmów posta…
-
Cytat od matjusz: „Gram już kilka lat w tą grę i nigdy się nie spotkałem, żeby sojusznicy wyzłomili w ciągu 1 mc 4 konta sojusznicze (jak ktoś widział lub słyszał niech da namiar) ,a najlepsze ,że poza swoim nic wielkiego nie zezłomowaliście - dosłownie cuda się dzieją (a będą kolejne już konto almosa jest szykowane do złożenia ofiary, kto następny eik???) Cytat od Lizak EJK: „ Jakiś czas temu obrońcy został zdjęty księżyc, nie wiedziałem czy zdjął go pizza czy break ale na pewno zwiastowało to,…
-
Nick: Break Sojusz: DS Crew Solo: 4036.499 Acs : 16381,57 Razem: 20418,069 Solo% 1.break [ DS Crew] vs bender_rodrigez [ WarA ] - 202,04% Wyliczanka 2.break [ DS Crew] vs uszaty mis [ WarA] - 605,87% + farming 3.break [DS Crew] vs. Sasori [VALDO] - 280,149% - pożegnanie 4.break [ DS Crew] vs Cannabis - 156,09% 5.break [ DS Crew] vs kubakw [ VALDO] - 268,13% czyscioch 35kk zysku 6.break [DS Crew] vs viki - 325,36% 7.break [DS Crew] vs CERO [ Apple] - 222,16% 8.break [ DS Crew] vs slawko - 428,21%…