Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 961-980 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
To nie rzucaj %-entami i konkretnymi liczbami. 80 % to nie tylko Ty i twoi znajomi Red Religion: Tak żebyś wiedział, że mamy powinność jak to Ty określiłeś. Próbujesz mi wmówić, że przez pół roku czy rok Polska piłka z drużyny która grała kawał dobrego futbolu zmieniła się w 11 OFERM to ja Ci na to że to gówno prawda. Młodziki to nie wszystko, ta sama ekipa umiała wygrywać i remisować z o wiele lepszymi zespołami jak Portugalia czy Czechy. A tu nagle co? Przegrywamy bo nie mamy zdolnych 15 latkó…
-
Mati
PostSłowacja, Słowenia i tak przegramy Czemu u wszystkich pada śnieg, a u mnie w mieście powódź? Jesteś religijny?
-
Cytat od marcik: „Pamięć mam słabą dobra ale krotka? No taka "szkolna" pamięć. Działa gdzieś miesiąc U Ciebie też tak pada? U mnie zalało (dosłownie mamy jezioro) stare miasto sypie snieg od rana CO?! Taki biały śnieżek? Będziesz oglądać nasze "Polskie orły boisk" dziś wieczorem nie wiem Ale będziesz czymać kciuki? ”
-
Mati
PostMłodziki to jedno. Ale jak to możliwe że reprezentacja (i to nawet wzmocniona, przynajmniej w teorii) która wygrywała z Portugalią, a przynajmniej wygrywała z tymi z którymi powinna wygrać (Kazachstan, nawet Serbia!) przegrywa 3:0 ze Słowacją? Za bojkotem meczu czy przeciw? Jakieś propozycje dot. zmian w PZPN?
-
Manchester United
PostCo mu po jednym spotkaniu? Rozegrał w tym sezonie 4 spotkania, we wszystkich spisał się nienagannie w przeciwieństwie do Tostera. I co mu z tego przyszło? Jedno wielkie NIC. Wyjdzie w CSKA, a może już nawet nie bo VdS jest zdrowy. Znów zaprezentuje się bezbłędnie, może nie klasowo, ale bez błędów. Koniec końców i tak kupią Akinfiejewa. Mówię tylko, że warto dać Tomkowi szanse np. na 10 spotkań zanim kupią ruska.
-
Mati
PostNo to jakie jest twoje zdanie o naszej bajecznej technicznie reprezentacji? Uważasz, że to wina trenera czy że nasi grajkowie po prostu lepiej grać nie umieją ?
-
Badania przeprowadziłeś, że podajesz konkretne %-enty ? "50% duchownych molestuje dzieci". Ja przez swój etap nauki szkolnej (podstawówka + gimnazjum + teraz liceum) w piłkę gram okazjonalnie (rzecz jasna na WF, ogólnie to gram regularnie co tydzień). W ogóle jak się pytam znajomych (realni + z internetu) mało który gra w piłkę. Nadal faworyzowana jest siatkówka.
-
Mati
PostPiłki nożnej, no już się nie czepiaj Dobrze obstawiasz wyniki:)?
-
Mati
PostByłeś kiedyś w kasynie? Masz w sobie coś z hazardzisty? Jak określisz Polską reprezentacje piłki nocnej ?:)
-
Chciałeś powiedzieć żeby za 10 lat wygrywać z tymi z którymi powinniśmy wygrywać jak Słowacja, Słowenia i inne kluby z niskiej półki. Co najwyżej top 20. W Polsce nadal faworyzuje się jeśli chodzi o wychowanie młodzieży siatkówkę i piłkę ręczną, a jeśli nie będzie takich samych podstaw w piłce nożnej to możemy o tym pomarzyć. PZPN do wymiany. Trzeba znaleźć młodych ludzi z pomysłem na cały ten szajs. Takich pewnie nie brakuje, ale ich się nie dopuszcza do władzy.
-
Mati
PostNosisz okulary korekcyjne? A słoneczne? Basen czy morze?
-
Manchester United
PostPozostaje sprawa czy Ferguson nadal chce stawiać na Fostera? Przed kupnem Akinfiejewa chciałbym Tomka zobaczyć w paru spotkaniach ligowych, bo de facto te 3 spotkania to żaden sprawdzian co najwyżej kartkówka z przygotowania fizycznego. Może warto byłoby mu dać szansę?