Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 901-920 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Mati
PostCzemu tylko 80? Można być czegoś pewnym w 100%, czy tylko w 99% ?
-
Mati
PostZłamałeś kiedyś regulamin forum? A gry? Jak ocenisz ludzi w Teamie w skali 1-100 ?
-
Manchester United
PostFakt faktem, sędziowanie to słaba 4/10. 1 połowa sędziowanie na niekorzyść L'vpoolu, w drugiej mieszanie ze wskazaniem na korzyść dla United. Niezbyt udany występ arbitra. Karnego nie było, absolutnie na piłkę czysto. Bardzo za to mi sie nie podobał faul na Berbatovie (2m od pola karnego) oraz na Owenie (Carragher- powinna być czerwona).
-
Mati
PostSWAT czy Marines? Wojna czy pokój? Kaczyński czy Tusk ?:)
-
Manchester United
PostSmutno mówić, ale MU zagrało siano. Nie atakowali i poprzestając na 30 minucie (główka Rooneya) nie było już dogodnej sytuacji. No może strzał Naniego, ale to zaskoczyć bramkarza nie mogło. Niestety 1:0 do tyłu. Trudny wyjazd, MU musiało się liczyć ze stratą punktów nawet jeśli L'vpool jest osłabiony brakiem Gerrarda. Po cichu liczyłem, że Torres również się nie pojawi, no ale się przeliczyłem. Zasłużona wygrana L'vpoolu.
-
Mati
PostAdamek czy Gołota? Oglądałeś walkę?
-
Mati
PostJesteś w więzieniu. Upuszczasz mydło i co robisz ? Czemu nie dajesz żadnych szans Realowi? Należysz do tych ludzi co rozpływają się nad Barcą i mówią że pokonają każdego 5:0?
-
Mati
PostNie dajesz Realowi żadnych szans ^^? Nadal nie kumam tej waszej zabawy, kaszelek, anginka, angelinka