Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 841-860 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Mati
PostMiałeś kiedyś konsolę jakąś? Pytanie czy grałeś w "Czołgi" jest bez sensu, bo chyba każdy w tym kraju grał :P. Jakie masz wspomnienia związane z tą grą?
-
To ja jestem wścibski? Chyba bardziej płytkich pytań nie umiem zadawać. Jak ocenisz pracę jako Mod w skali 1/100? A kolegów z Teamu? Skala ta sama
-
Manchester United
PostFakt faktem, brakuje kogoś kto, jak ja to lubię powiedzieć zrobi coś z niczego. Ktoś kto stwarza zagrożenie tylko tym, że jest i ściąga na siebie swoją osobą 2-3 obrońców. Ashley Young jeszcze raz!
-
Manchester United
PostViruss lekceważąco? Zrozumiałe chyba, mecz z Chealse nie będzie należał do łatwych. Będzie raczej należał do tych arcytrudnych w tym sezonie, ale wymienienie Machedy to zły przykład w moim mniemaniu. Młodziak miał sytuacji sporo, skuteczność trochę zawodzi, ale skoro już jako młodzian umie znajdować się, a co najważniejsze sam sobie wykreować sytuacje dobrym przyjęciem piłki czy odwróceniem się z nią to już jest naprawdę spora szansa że wyrośnie z niego klasowy snajper. Choć przyznam się, że nal…
-
Real Madryt
PostDla jasności, ja zgłosiłem -Davida-. Wracając do wątki buntowniczych gwiazd. To ja poproszę tylko oficjalne stanowisko Pellegriniego bądź Floreza lub jeśli były to słowa skierowane do sędziego to decyzje Hiszpańskiego związku piłki nożnej lub FIFA. Tyle w temacie.
-
Mati
PostDużo jesz warzyw/owoców? Ulubione jakieś masz może? Czy to ciągle tylko ŚPISZ?
-
Real Madryt
PostTo może powiedz mi kto się obraża, rzuca przekleństwami i gwiazdorzy w Realu? *Nie biorę pod uwagę Gutiego który według mojej opinii to po prostu cham prostak i burak. Zawsze taki był. I go i tak nie lubie.
-
Manchester United
PostAguero lub Silva. Villa to egzekutor, a takich mamy już 3 doświadczonych + 2 w kolejce. Jeśli mam być szczery to Ashley Young byłby najlepszym wyborem i najtańszym, wiemy na 100% jak spisuje się w PL i nie będzie niespodzianki z jego gry. Kto da nam gwaracje że cukierkowy Aguero albo Silva dadzą rade w twardej lidze angielskiej? Nie wszystkie transfery wypalają jak Torres.
-
Mati
PostJesteś chorowity? Kiedy ostatnio chorowałeś? Jeśli już zachorujesz to lekko czy bardziej poważnie?
-
Mati
PostW jakie RPG grasz/grałeś? Kiedy pierwszy raz napiłeś się alkoholu? Spróbowałeś papierosów :>?
-
Mati
PostWilkołaki czy wampiry? Fantasy czy historia? FPS czy RPG?