Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-20 z 22.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Bllizna: „Cytat od BeLikeJames: „Agresorom gratki jeśli faktycznie tak sobie to zaplanowali a nie była to kwestia przypadku a sama akcja nie rozgrywała się w ciągu paru h bo takie słuchy do mnie doszły( tzn,że to spontan a nie akcja) Obrońcą SzO, która ma już miejsce Blizna dobra decyzja jako jedyny z boosów nie zostaniesz złapany nowemu właścicielowi towjego konta życzę lepszej organizacji przy wysyłaniu recków pozdrawiam Provocator ” Pomyliłeś agresorów z obrońcamizłapany? Przez kogo?…
-
Agresorom gratki jeśli faktycznie tak sobie to zaplanowali a nie była to kwestia przypadku a sama akcja nie rozgrywała się w ciągu paru h bo takie słuchy do mnie doszły( tzn,że to spontan a nie akcja) Obrońcą SzO, która ma już miejsce Blizna dobra decyzja jako jedyny z boosów nie zostaniesz złapany nowemu właścicielowi towjego konta życzę lepszej organizacji przy wysyłaniu recków pozdrawiam Provocator
-
2h po starciu ostatnia partia zebrała złom i ty później płaczesz na forum, że ktoś Ci złom ukradł i to nazywacie pechem ? 11.04.2018 04:56:17 to jest godzina starcia aport zbioru z PZ na [2:162:4]. 11.04.2018 07:00:52 Od: Flota (1006) recyklerów ma całkowitą ładowność równą 20.120.000. Na polu zniszczeń [2:162:4] znajduje się 19.834.400 jednostek metalu i 0 jednostek kryształu. Flota odzyskała 19.834.400 jednostek metalu i 0 jednostek kryształu.
-
Witam, wczoraj po całym dniu na świeżym powietrzu powróciwszy do domu położyłem się i oczekiwałem floty (10 min) po czym miałem zapaść w sen... jak widać sen był pierwszy co do samej akcji to przez ostatnie dni ilość skanów od tych Panów bardzo duża i tutaj moje największe zaskoczenie bo byłem pewien, że służą do obserwacji,pozyskiwania informacji a Panowie po prostu skanują cały dzień wszystko jak leci i lecą na :"churaaaa" flota stała od 23;30 do 5 rano (na każdym moonie coś) na tym było najwi…
-
pozdr. sojusz Dnia 10-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tyrion Lannister [Winter] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 10.662 _________________________________________ Obrońca Aye ________________________________________________ Mały transporter 56 Duży transporter 365 Lekki myśliwiec 13 Ciężki myśliwiec 5 Krążownik 21 Okręt wojenny 242 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 439 Sonda szpiegowska 21 Bombowiec 2 Satelita słoneczny 7.946 Pancerni…
-
Witam ! pozdrowienia dla sojuszu i buddy Dnia 08-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tyrion Lannister [Winter] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.397 Pancernik 923 _________________________________________ Obrońca Angel of Death [DM5] ________________________________________________ Mały transporter 601 Duży transporter 850 Lekki myśliwiec 498 Ciężki myśliwiec 200 Krążownik 550 Okręt wojenny 250 Sonda szpiegowska 48 Bombowiec 5 Pancernik…
-
Witam ! jak zwykle pozdrowionka dla sojuszu i buddy mam nadzieje, że przerwałem tym pechową passę, chociaż i przy tym starciu emocji nie brakowało... kolega juz wczesniej latał miedzy planetami kiedyś źle policzyłem i fota wleciała przed jego a dofarmianie w główną flote tym razem takich przygód nie było.. patrze na raport wojenny wszystko się zgadza, pojawia się uśmiech na twarzy bo recki powinny już zbierać i tutaj szok recki zebrały 3k kryształu przy tak krótkim locie jak to możliwe pomyślałe…
-
Witam ! pozdrawiam sojusz i buddy KUPIE DEUTER ASAP ! Dnia 05-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tyrion Lannister [Winter] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 9.535 Krążownik 3.301 Okręt wojenny 1.372 _________________________________________ Obrońca Harison Joint [BzW] ________________________________________________ Mały transporter 28 Lekki myśliwiec 83 Ciężki myśliwiec 29 Krążownik 100 Okręt wojenny 600 Recykler 102 Sonda szpiegowska…
-
haha tutaj troche dramaturgi też było bo mo trzeba było wypuścić recki w momencie jak on zaczynał robić fsa ;D Ponawiam KUPIE DEUTER
-
Pięknie Panowie zawsze mnie cieszy przeorany bunkier (jakas wenetrzna niechęć do osob bunkrujących sie) pozdr.
-
no i swietnie w koncu %% , ktory zostanie na chwile w top 1 ;D
-
pozdro dla Galanodel, nightm4r3 i dostawców Dnia 18-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor PROVOCATOR [EUPHORIA] ________________________________________________ Mały transporter 41 Lekki myśliwiec 3.169 Ciężki myśliwiec 99 Krążownik 215 Okręt wojenny 74 Sonda szpiegowska 244 Pancernik 174 _________________________________________ Obrońca Viceregent Erato [WOLF] ________________________________________________ Mały transporter 8 Duży transporter 296 Lekki myśliwiec 305…
-
nie macie umiaru xD pieknie
-
Pozdrowienia dla sojuszu oraz nightm4r3 panowie gratulacje top 1 acs kozacki zysk ;D co do akcji to obserwacja i znikające pz i tyle... nie chciałem na niego lecieć dzisiaj bo nie miałem pokrycia recków ale jak zobaczyłem złom po złomie na 3000% z zazdrości poleciałem dzisiaj obrońca podebrał może 300 recków reszta moja czas rozejrzeć się za sprzymierzeńcami (recki) KUPIE DEUTER Dnia 15-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor PROVOCATOR [GBS] ____________________________…
-
Noo pieknie jak zobaczyłem tą ilość złomu na orbicie to zaniemówiłem