Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-3 z 3.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
@showtime Owszem napisaliśmy do kilku graczy z topki, nikt nam nie odpisał włączając w to Kamyka. Decyzja o wysłaniu statków wypadła więc losowo na niego. Generalnie to wasze prucie się tutaj jest zupełnie niepotrzebne, chyba napisałem już że chcieliśmy z rozmachem skończyć grę i tyle w temacie. Widzę że społeczność OGame w perspektywie lat gdy byliśmy regularnymi graczami zeszła na nieciekawy poziom. Luzujcie porty Panowie....
-
Cytat od Limonoleum: „Cytat od Gungrir: „Cytat od FeVeR: „Jeśli mogę wtrącic, ten jeden statek z 8 gali to byl mt puszczony na 12h? bo ja mialem to samo wczoraj :// Tu nie ma czego gratkowac no chyba ze faktycznie debile nie wiedzieli co to wymuszenie pushu ” "Debile" zwyczajnie postanowiły kończąc grę rozbić się na losowej osobie . W żadnym razie nie chcieliśmy żadnych banów wymuszać.Do zobaczenia na nowym uniwersum przy kolejnej pladze. ” Szkoda że tylko chłopakom narobiliście problemu z odsył…
-
Cytat od FeVeR: „Jeśli mogę wtrącic, ten jeden statek z 8 gali to byl mt puszczony na 12h? bo ja mialem to samo wczoraj :// Tu nie ma czego gratkowac no chyba ze faktycznie debile nie wiedzieli co to wymuszenie pushu ” "Debile" zwyczajnie postanowiły kończąc grę rozbić się na losowej osobie . W żadnym razie nie chcieliśmy żadnych banów wymuszać. Do zobaczenia na nowym uniwersum przy kolejnej pladze.