Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-10 z 10.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od tytusdezoo: „Co chwila kasacja ja naliczyłem już10 wpisów skasowanych Dajcie takie uni co wam szkodzi - nie spisze się zamkniecie. A Autor ma racje każde uni to mniej graczy w końcu nikt nie będzie wam tego Anty kupował bo kto będzie chciał grać na uni gdzie jest 200 osób na starcie ” i dlatego to fajny pomysl dla gf
-
Cytat od Pinkie Pie: „Zakładam taki wątek ponieważ nie trudno zauważyć że z każdym nowo otwartym uni Ogame umiera Moja propozycja jest taka i mam nadzieję że na każdej uni wypowie się jak najwięcej osób tak by dotarło to do operatorów i może coś w końcu z tym zrobią Ogame umiera to fakt ale co szkodzi raz na rok zrobić serwer bez antymaterii i innych dodatków i załączyć ta opcje (Antymaterię)np dopiero po 2-3 miesiącach od startu - skoro GF już tak bardzo chce zarabiać. Takie rozwiązanie nie spr…
-
Cytat od devio89: „luzik u mnie nie ma spiny w końcu to tylko gra . zrób ładny procent w st to pomyślimy nad twoim przyjęciem :)))))) tylko pamiętaj ze to ty musisz mati91 zezłomować a nie żeby ktoś ciebie zezłomował :)))) ” Da sie zrobic :)) do nastepnego
-
Cytat od devio89: „mati 91 dlatego nie mam nikogo w buddy żeby nie było potem jakiś nie porozumień , mówisz ze nasz sojusz idziemy an punkty ?? to niby czemu go nie zmieniłem na amgf choć parę ofert od was dostałem ?? po pierwsze jak byśmy na pk szli to byśmy nie przyjmowali samych znajomych a do sojuszu nie można by się było dostać przez głosowanie . wiec twoje zarzuty wyjęte spod paznokcia co do lotu na ciebie troszkę się zagapiłem a ze sekundy leciały źle nacisnąłem i zamiast na flotę to pole…
-
spoko zrozumialem az do " Zostałeś usunięty z listy buddy. 10.03.2017 00:45:34 Od: Znajomi Gracz nightm4r3 usunął Cię ze swojej listy znajomych. " Nie mialem nawet za zle, ale sam tak chcial pozalil sie itd i usunal. Widzialem jak B1TTOR tankowal dzisiaj swoje auto chyba sie wybiera na berlin a teraz piszta co chceta mi sie nie chce mam dosc januszy
-
Cytat od lolek2006: „"Co ty bierzesz..?" ” to jest twoja odpowiedz na wszystko co nie rozumiesz i co Ci osobiscie nie podoba? angi i co. nie musieli leciec dobra koniec tematu nie musisz sie tlumaczyc
-
Wiedzial na tyle wczesnie zeby powiedziec sorry chlopaki, nie lece mam grinda w buddy i jak by to wygladalo, zawracam, pozbierasz PZ my Ci dodamy i bedziesz bez strat, jakies reguly honoru musza byc. a tutaj nic. juz mi sie nie chce nic pisac szkoda czasu. pozdro edit: jest jak jest, a on jest jaki on jest i tego nic nie zmieni wazne ze cichy i psotny ida do przodzu
-
od poczatku wiedziales ze ja lece bo ja startowalem atak i wyliczylem # juz nawet mi sie nie chce dyskutowac :))) edit: jest co jest, odbudowa idzie. pozdro do nastepnego
-
Cytat od Sledz: „co tu sie sledzi do sledzia pana gratki zniszczenia grindera grinder drogi sasiedzie znam cie slabo ale zycze SzO jestes moim wrogiem bo wiesz ja MNS a ty AFGM ale mimo wszystko za to co ci night zrobil pomoge ci w odbudowie skontaktuj sie ze mna w grze night twoje wypowiedzi sa zalosne "nikt kogo w buddy mam nie wisia w dziale ST" napisales to pod tym RW gdzie grindera miales w buddy i na niego leciales !!! mozg rozwalony czy ty choc czasem myslisz co piszesz ??!! nie mylilem s…
-
Gratki wlotu piekny % Piekne RW ! Odbudowa pelna para idzie Dziekuje AFGM za pomoc i paczki tylko jednego szkoda " Zostałeś usunięty z listy buddy. 10.03.2017 00:45:34 Od: Znajomi Gracz nightm4r3 usunął Cię ze swojej listy znajomych. " no ale tak to bywa. No ale RW i tak bardzo ladne nie ma co. Pogratulowac pozdro Grinder