Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-20 z 21.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratki ladnie siadlo :)Z 10 lat temu w podobny sposob stracilem swoja flote:/ale juz wyciaglem z tego wnioski obroncy SZO!!!
-
Bardzo ladne starcie,a co do kupionych kont,to prawda jest taka ze ten co je kupil,nigdy nie bedzie go pilnowac jak ten co je sam od podstaw prowadzil.
-
Starcie ladne,%%%tez,szkoda ze uni wykrusza sie w takim tepie:/
-
[ciach] Rw piekne :)Obroncy szo!!!!Lucki nie zwalniaj:)Jutro sobota twoj dzien satelit o5 rano:)szkoda tylko ze z tego rw nie zrobisz:) Super Moderator Ruda:offtop
-
Ja to sie tak wystraszylem ze za free bede oddawac Tylko zostawcie moja obrone !!!!!
-
No brawo,ladne starcie
-
Dnia 08-07-2019 18:37:33 następujące floty spotkały się w walce: Agresor CiemnaStronaZachryst ________________________________________________ Bombowiec 249 Niszczyciel 28 Lekki myśliwiec 29.565 Ciężki myśliwiec 614 Krążownik 618 Pancernik 542 Okręt wojenny 3.804 _________________________________________ Obrońca OiO ________________________________________________ Duży transporter 632 Lekki myśliwiec 2.055 Krążownik 322 Okręt wojenny 339 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1.155 Sonda szpiegowska 8…
-
Co do tego ze jednak nie potwierdziles ze to muti to ci przyznam racje,napisales ze konto prowadzi ktos inny a nie ze to multi kogos innego.Potrafie sie przyznac,wrocilem wczoraj pozno i zle zrozumialem.Nie zmienia to jednak mojego przekonania ze nikt inny go nie prowadzi.Nie wierze w zadne gsowki ze tobie chce sie prowadzic takie konto komus innemu itp....ale udowodnic bardzo ciezko,tym bardziej ze nie mam takiego zamiaru.