Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-9 z 9.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Próby moonowe
PostWymienie 2 proby po 20% info na PW w grze nick Songoku
-
ST nr 2 Flota wypatrzona w bunkrze poszlo 320 RMP Pozdro dla AMD i znajomych Dnia 01-11-2018 10:49:46 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Songoku [AMD] ________________________________________________ Mały transporter 3.501 Lekki myśliwiec 20.000 Krążownik 2.000 Okręt wojenny 1.000 Pancernik 300 _________________________________________ Obrońca Max23 [D B] ________________________________________________ Mały transporter 20 Duży transporter 100 Krążownik 378 Okręt wojenny 324 Recykle…
-
Witam wszystkich to moje pierwsze St na tym uni i myślę ze nie ostatnie Historia starcia była prosta po przeniesieniu floty w nowe miejsce postanowiłem trochę po skanować ale bez skutku myślę sobie ze nic tu dzisiaj nie będzie i wysłałem flotę na krotki FS a sam poszedłem ze znajomymi na piwko:D Po powrocie chciałem tylko wysłać Fs na noc i iść spać ale coś mnie podkusiło żeby zerknąć na okoliczne moony po kilku skanach zobaczyłem flotę obrońcy na minutkach od razu puściłem rece i pilota a sam z…