Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 652.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ile radochy daje wbitka na ST rosalind to wy pojecia ine macie, jak kaczki padaja xD przetopu palki Cytat od Kosti90: „Gratulacje sie należą ale czysty fart dla Was i pech dla nas. żadna mega akcja. Wandalowi sie przysneło przy skanowaniu i tyle. lecimy dalej. pozdr lamusy ” to juz trzeci fart na najlepszym sojuszu na uni! niepodobne!
-
Najlepszym graczem w mojej opinii na tym uni jest @Bunny Biorac pod uwage cale uni, na ktorym spedzilem niemalo czasu, jest to wrecz bezkonkurencyjny wybor. Faktycznie jako sojusz, dopoki gralismy aktywnie, zdominowalism uni totalnie, i choc nigdy nie mielismy konstruktu lidera-podwladnych (raczej konstrukt bandy krzykaczy xd), to Bunny prawie przez caly czas mial najwiecej pkt, pkt flo, pkt zniszcz i najwiecej wylatanych st - zaznaczam ze grom tego byl przed czasami 7.0 i flot z dupy odkrywcow …
-
grubo wpadlo, w koncu cos rzeczywiscie na miare statkow powodzonka dalej uszaty a na pitolenie o nowym potencjalnym top1 szkoda klawiatury po prostu ;d edit: zysk urywa dupe!
-
iHOLA AMIGOS! kolejny drobniaczek wpadl, tym razem fala reckow pare braklo, bo pol dnia wracaja, zostaly resztki zyletek pozdrowienia dla ekipy [CLAY] i dziadów z Fenrir obroncy szo, luzny gosc, obys sie doczekal moona Dnia 22-10-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tuco Ramirez [CLAY] ________________________________________________ Bombowiec 21 Niszczyciel 20 Krążownik 3.297 Okręt wojenny 2.343 Pancernik 1.048 Pathfinder 2.125 Lekki myśliwiec 8.829 Ciężki myśliwiec 3.025 Mały …
-
¡Hola amigos! drobniak na miare mozliwosci ktos tu chyba znow przykimal o ile sie nie myle, niepierwszy to gong, takze w odbudowie jest juz wprawa - szo zycze pozdr sojusz i Fenrirowe dziady z [T R] pz mój Dnia 22-10-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tuco Ramirez [CLAY] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 11.878 Ciężki myśliwiec 4.004 Okręt wojenny 2.374 Pancernik 1.049 Pathfinder 2.265 _________________________________________ Obrońca Ciapek_420 …
-
nie bede wchodzil w szczegoly, bo mi zaraz zlosliwosc zarzuci ktos, ale @showtime przyznam, ze dawno nie widzialem tak adekwatnego nicku w starciu jakby nie patrzec jakies ryzyko bylo, czy sie oplacilo, nie mnie oceniac - ale jesli wszyscy sa zadowoleni, to chyba dobrze agresorzy - sporo nauki przed wami, zlamiliscie nieprzecietnie ale dzieki temu, ze cokolwiek robicie, gra zyje, takze szo
-
#4 El_PapricanO [C-B] & El Scofieldo [CLAY] & Commodore Taurus [CLAY] vs. bobek [S-S] ~ 3164.69%
PostNie wiem, na jakiej podstawie twierdzisz, ze uwazam, ze grasz na kilku kontach - ale Ty chyba po prostu nie potrafisz nie byc zlosliwy albo sie nie wywyzszac, nawet poruszajac takie durnoty Zwyczajnie pomylilem osoby/konta przez zbieznosc nickow, bo juz taki ze mnie lamus, ze nawet w galaktyke nie potrafie porzadnie spojrzec. Dasz wiare? Dobrego winka, mimo wszystko
-
#4 El_PapricanO [C-B] & El Scofieldo [CLAY] & Commodore Taurus [CLAY] vs. bobek [S-S] ~ 3164.69%
PostCytat od Bunny: „Cisnijcie tych lamusow z Gumisi graty, nie tylko Rosol na inne uni uciekł ” poza zasiegiem i raczej tak zostanie bedac brutalnie szczerym @DBZ to przez te nicki, niezamierzona zlosliwosc ;p
-
Cisnijcie ich dalej mateusz xD czekam na reszte ;D
-
PostTaa, pieknej historii. Wrocic do raka, zeby razem cierpiec, nie ma to jak ogame Przetopu, znaczy odbudowy nam. Tutaj od poczatku same klody pod nogi, taki urok "lajtowego" grania ;-D @showtime na zdrowie ;D bralismy pod uwage turbozlodzieja, niestety zalozenia okazaly sie prawidlowe ;D edit: nie showtime, moj blad, ale i tak na zdrowie
-
Cytat od Mordi: „Cytat od abecaduo: „Jakby wszystko byl czysto i legitnie, to bez problemu wszystko byscie wyjansili, bez stroszenia piorek. ” Wytłumaczone w pierwszym poście tematu wszystko. Jak tyle osób ma obiekcje to zgłoszone do GO pewnie. Niech się tym zajmie. Koniecznie. ” W swoim poscie nawet wam pogrubilem fragmenty, do ktorych fajnie by bylo, gdybyscie sie odniesli, a patrzac na reakcje nie tylko mnie to ciekawi. Nie wiem, czy pominales to celowo, czy nie chciales zrozumiec. Nic wam ni…
-
Fakt, ze lucyfer nie kjest w stanie wyjasnic nam sensu tego gownoataku oraz to, ze mydlisz nam tu oczy dyrdymalami o atmosferze w sojuszu jest znamienny. Jakby wszystko byl czysto i legitnie, to bez problemu wszystko byscie wyjansili, bez stroszenia piorek. Teraz sami udowadniacie, ze cos jest na rzeczy - przynajmniej w mojej opinii. W dyskusje o sojuszu BOSS i jego renomie z poprzednich u nie zamierzam wchodzic - mam swoje zdanie, ale nie to jest przedmiotem dyskusji. Cytat od Mordi: „edit: inn…