Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 652.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
¡Hola amigos! Przepalane pare razy przez niejednego, tym razem stało. Wypatrzony byle jakim przedsennym skanowaniem tu i tam. Pozdr [CLAY], Fenrirowcy i (nieliczni) dostawcy paliwa. Dnia 24-11-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tuco Ramirez [CLAY] ________________________________________________ Krążownik 15.000 Okręt wojenny 11.211 Pancernik 9.664 Pathfinder 7.001 _________________________________________ Obrońca Kubiok ________________________________________________ Mały tr…
-
Cytat od TACO: „Dlatego nie rozumiem tego posta, bo większość z nas grała normalnie. Cała ekipa która tu leciała. Gdybyśmy nie mieli wtedy 100k pancy, zebralibyśmy inny skład, bilans może byłby gorszy ale St byłoby zrobione ” No spoko, rozumiem - nie przeszkadza Ci latanie z kupionymi od GF pancami, ale boli Cie wbitka w takowe reapery. Nie widze w tym za grosz logiki, ale przynajmniej ustalilismy, na czym stoimy. Jeszcze raz odbudowy i dobrego poniedzialku I zeby byla jasnosc ja tu nikogo nie b…
-
Cytat od TACO: „Tak, Panie abecadlo, jakby nie było różnicy to całowali byśmy się po tyłkach. Liczone było wszystko, każdy możliwy wariant, nie wszystko było dopięte, bo część recków nie doleciała. Frustracja jest taka sama jaka pojawiła się u Adama, gdy dostał 500k LDL na twarz. Jakbym nie odebrał fsa, dostał GS na moona, to nic bym się nie odezwał. Koniec, bez odbioru już. Sorry zapomniałem: mówiąc o frustracji pisze tylko i wyłącznie o swoich odczuciach, nie o sojuszu w całości. ” Czy ja gdzi…
-
Ale sie dzieje Nie rozumiem jednego - Dlaczego kiedy gracz A z towarzyszami kupuje pance od GF i zlomuja razem gracza B, to towarzysze gracza A sa wniebowzieci, zajarani i uwazaja sie za krolow wszechswiata, natomiast kiedy kolega gracza B kupuje robi fikumiku, zeby ich zmusic do lotu, po czym kupuje/klika reapery to juz jest A FE BRAK SKILLA? To sie czymkolwiek rozni? PS. Blame the game, not the players. PS2. Nie mowie o calym soju, tylko o reakcjach z boarda
-
Sputnik, zrobilbys ranking kto ile razy lecial, bo ciekawosc az mnie zzera, kto wiecej przepalil, my czy ONI? gratulacje wyczucia - okno 2-4 bylo znane wielu, wam sie udalo, za co graty ;D juz pewnie przetopione
-
to najbardziej egzotyczne szachy, w jakie mi bylo dane zagrac dotychczas w ogame miszmasz pelna geba Dzieki calej ekipie wspolbijacej oraz wszystkim zaangazowanym, to nie mialo prawa sie udac przy TAKIM stopniu oczywistosci Troszke plusa, wieksza bitka wpadla, szkoda troche, ze Adam tez urosnie, no ale wszystkiego miec nie mozna edit: zapomnialbym, szo atakierowi w sumie, bo nie spinal dupy i kulturalnie dwa zdania zamienil po bitce
-
kolejna bitka, gratuluje - wieczorem jeszcze stal na aktach, ciekawe czy bez fsa zostal, czy go spieprzyl Cytat od Dabel_vip: „adam śmieszne są twoje wypociny aż dziw że tutaj nie piszesz że konto kupione itp nie chce mi się więcej gadać bo to jak walka z wiatrakami , psy szczekają a karawan jedzie dalej ” Czy ja wiem, daleko mi do komitywy z Adamem w ogrze, ale ma troche racji - smiesznie to wygladaja Twoje gongi na pekinie i gratulacje od niego niecala godzine pozniej w innych bitkach Ale po c…
-
¡Hola amigos! Loty na bobka stanowily czesc codziennej rutyny, pomiedzy wydawaniem sosu na przepelnionych koloniach, a spoznionym odbiorem eksp. Jak powiadaja, cierpliwosc jest cnota. Pozdr [CLAY], ziomki z Fenrir i wszyscy znajomi @Scofield u9 dzieki za te 25984 loty w bobka Dnia 16-11-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tuco Ramirez [CLAY] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 11.014 Mały transporter 21.582 Krążownik 18.653 Pathfinder 6.442 Okręt w…
-
duzy %, duzy zysk i niemala napinka, czyli jedno przynajmniej w grze sie nie zmienia xD gratulacje zlomujacym szo zlomowanemu ps. na prezacych muskuly zazwyczaj szkoda klawiatury
-
to juz sie nudne robi, dobrze ze weekend sie skonczyl
-
fajne te piwka, takie nie za trudne do zdobycia - troche jak w zyciu
-
emocji bylo jak na grzybobraniu, strasznie czlowiek zdziadzial ;d odbudowy nam
-
jak mozna tak bardzo sie zesrac przez strate niecalych 100kk zlomu w takich czasach, jak te - nie wiem przetopu tego, co zebrales edit: acz rym prima sort xD
-
biednemu zawsze wiatr w oczy Czesciej, amigo!
-
nastepny xD co uni to samo xD najwspanialsi lotnicy i zero podjazdu, ZERO xD graty, orac do gruntu!