Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 148.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
TOP 1 ACS OBRONA Lzk [W_P] vs. Adam [PZT] & Do oddania -VaaNe [PZT] ~ 65159.69%
Mummel - - Starcia Merkur
PostGratulacje dla obrońców!!!!!!! Lizak drugi raz od GS-ów pada xD
-
Propozycja zmian na Merkury
Mummel - - DiD Merkur
PostCytat od Zolwik128: „Witam Już jakiś czas temu nadeszły zmiany, teraz każdy widzi jak to wygląda. Pisze z nadzieją że jest szansa powrócić teraz z tematem kolejnych zmian a mianowicie spalanie 0,5. Jako nieliczni z tak wielu uni zostaliśmy 'daleko za murzynami' (nie obrażając nikogo) duża większość ma ustawione spalanie na poziomie 0,5 dlaczego nie możemy należeć do tego zacnego grona? Myślę że nawet ekowcy jak transportują surkę (której mają prawie 2x więcej) na kolejne budynki plują sobie w br…
-
#29 Vice Japetus [SITR] vs. Woodstock Animal [MOP] ~ 200.3% TOP 1 SOLO V5
Mummel - - Starcia Cosmos
PostJak wyżej- po prawej słabeusz. Aż dziw jestem ze z czegoś takiego jest top1. Gratulacje Vice Japetus
-
Mihuszowo [W_P] & Almost [W_P] & Dropson [W_P] & ABW [W_P] & Mummel [W_P] vs. DziG [PDs] ~ 430.64%
Mummel - - Starcia Merkur
PostDziękuje za zaproszenie do lotu. Czysta przyjemność. Oby więcej takich. Obrońcy SZO i do następnego^^
-
Rozbicie:)25-05-2018 01:21:52 - malach33 [MFS] vs Kubanczyk [S_L]-12523.47%
Mummel - - Starcia Zibal
PostAle lamerskie starcie zrobiłeś kubanczyk jak większość w sumie tych co robisz Gratuluję wlotu agresorowi, w układzie nie sprawdzić, że coś śmierdzi... SZO. Push zgłoś czy coś a nóż widelec będzie ban. a nie tutaj wrzucasz starcie jak nawet nie jesteś uprawniony do tego.
-
Mummel - - DiD Merkur
PostCytat od Mihusz: „Nie dla zmian prędkości/ładowności/czegokolwiek. Jedyna zmiana którą ja bym akceptował to eko 3-5x, reszty nie chciałbym ruszać. ” Ech, właśnie tak. jak ogłaszano uni Merkur pomyślałem sobie, że jest idealnie wyważone i co najważniejsze z klasyczną prędkością flot x1. Jednak czasy się zmieniają i mamy już cztery uni z eko x7, jedno x6 i wiele z x5, jeżeli ktokolwiek ma nadzieje na UF to warto podnieść eko do x5, bo przy połączeniu będziemy mocniejsi. Jeżeli tego nie zrobimy to …
-
Mummel - - DiD Merkur
PostI nawet kiedy będę sam Nie zgodzę się, to nie mój świat Przede mną bunkier który znam, Który ja zbudowałem sam Wiesz, lubię bunkry Lubię się schować na jakiś czas I jakoś tak, nienaturalnie Trochę przesadnie, pobyć sam Zbudować wyrzutnie i lasery Tak zwyczajnie, tylko że Tutaj też wiem kolejny raz Nie mam szans być kim chcę
-
TajemniczyMagZielarz [ZLMRZ] & Terror [RLR] & Queen Baelish [Winter] & John Snow [Winter] vs. edol [WOLF] & Widmo [BOSS] & Bllizna_Oddam [BOSS] & Wandal [BOSS] & Brzydki [SBW] 27 020% TOP 1 ACS
Mummel - - Starcia Zibal
PostBrzydko się nie wpisać pod takim starciem- klasa klasa i jeszcze raz klasa! Gratulacje dla ekipy zbierającej Odbudowy życzę wszystkim pokrzywdzonym.
-
Cytat od Queen Reaktywacja: „Cytat od Bllizna: „zmarłem ” Zmartwychwstań To bardzo poważny temat. Jeśli by się okazało, że taki Terror to jednak nie terror to należało by wprowadzić zmiany przynajmniej w słowniku języka polskiego, bo rozumienie tego słowa nabrało by bardziej pogodnego wręcz młodzieńczego znaczenia. Gdyby, podkreślam gdyby okazało się jednak że Terror to jednak terror należy zastanowić się nad sprawą przemocy internetowej. Czy to nadal tylko gra czy już wyżywanie się na innych za…