Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 148.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Riddick, starcie za starciem robisz, a pod PB to już powinienem się wpisać. Sporo tego padło, gratulacje za wykorzystanie błędu, a przy okazji jeszcze top10 flot na uni! BIGOTA pomysł na flotę z nowymi statkami ciekawy, stało się, 'trzeba' grać dalej zaraz będzie odrobione przy odpowiednim zacięciu.
-
kruchy vs. Pocwicz ZeroAnty [G2 Army] ~ 84006.34% top1 solo / pożegnanie
Mummel - - Starcia Kalyke
PostGratulacje kruchy za to starcie jak i za całokształt gry na Kalyke. Zdobyłeś, utrzymałeś i przypieczętowałeś pozycję numer 1. Przewijając się na "NOWYCH UNI" przez ostatnie lata i obserwując co się dzieje to naprawdę godne podziwu, że konsekwentną, czystą grą bez wałków osiągnąłeś tutaj to wszystko i zdobyłeś taką pozycję na uni, zwłaszcza po ostatnich zmianach w grze typu rynek i klonowanie wszystkiego! Czapki z głów, jesteś graczem! Teraz możesz wracać na "PRAWDZIWE UNI" i odpocznij może troch…
-
Starcie sprzed zmiany progu. Pozdro Paradoks Ekspedycji! Cytat od Ejk: „pozdrawiam znajomych i #zostańwdomu ” Dnia 02-04-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ejk [P E] ________________________________________________ Krążownik 1.531 _________________________________________ Obrońca Von Holstein [Horizon] ________________________________________________ Mały transporter 1.897 Duży transporter 195 Lekki myśliwiec 300 Ciężki myśliwiec 227 Krążownik 1 Okręt wojenny 1 Sonda szpiegowsk…
-
Wstawiam za ejka. Ode mnie brawo ejk i SZO dla obrońcy. Pozdro Paradoks Ekspedycji! Cytat od Ejk: „pozdrawiam znajomych i #zostańwdomu ” Dnia 01-04-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ejk [P E] ________________________________________________ Duży transporter 1 Lekki myśliwiec 3.420 Ciężki myśliwiec 539 Krążownik 900 Okręt wojenny 102 Pancernik 38 Mały transporter 1.177 _________________________________________ Obrońca Ignjatije Bogonosac [2bit] _________________________________…
-
Gratulacje dla agresora! Nie wiem kto gra na zwycięskim koncie tej bitwy, bo faktycznie śmiesznie jest z nickami u nas na Zibalu, ale na pewno trzeba powiedzieć, że walka o dominację na uni toczy się między dwójką obecnych w tym starciu, więc trzeba się wpisać. Szkoda, że i tutaj bagno o pushu się pojawia, bo w tym temacie rozmawiamy o tym konkretnym starciu. Niestety zauważyłem (spostrzegawczy ja), że za każdym razem jak ta dwójka się pojawia to obojętnie jaki by był temat to jest to wyśmienita…
-
Van [P N] & Hetevox II [P N] & Covid19 [P 0] & Koloc [P N] vs. Van [P N] & El Jacor de Loco [P N] & Mallory [P N] & Maciek2 [P N] ~ 56,417.18% - Dedykacja dla Wisiora
Mummel - - Starcia U68
PostAkcja niecodzienna, każdy zapewne chciałby zakończyć przygodę z OGame w taki sposób Wirusowi Wisiorowi oczywiście SZO i przy okazji powodzenia w realu
-
KaViorek [COMA u32] & Flota Imperialna JN [COMA u32] & Capitan Cupid [COMA u32] vs. Sparthakus [SET] ~ 1316.7% Tymczasowy Top Łan ACS
Mummel - - Starcia Kalyke
PostGratulacje, niech Wam floty rosną! I więcej TOP ŁANÓW życzę sojuszowych
-
Wykorzystałem błąd przeciwnika, który to pomylił się o jedno zero. Pozdrawiam PZWP i atakującego-podziwiam zacięcie do gry! Chyba czas przerzucić się w całości na fuzyjne, kiedyś i tak to będzie trzeba zrobić przy pojawieniu się pełzaczy. Dnia 24-10-2019 05:36:17 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gruby na Perma [KOMORNIC] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 150.000 Okręt wojenny 999 _________________________________________ Obrońca Mummel [PZWP] ______…
-
Cytat od buleon: „Cytat od skup deuter: „Powiedzmy chcę sprzedać 100kk dex - przesyłam do handlarza w rynku. ” Przesyłasz w znaczeniu "teleportujesz" surowce czy wysyłasz misję na nowe konto? Jeśli to pierwsze, to wyobraź sobie sytuację, w której jesteś po złomie a przed dofarmem. Nie masz jak wywieźć surowców, nie masz stoczni na moonie. Do tej pory można było wsadzić wszystko w licytatora, ale musiała trwać akurat aukcja. No i przy większej ilości surowców jest to zabezpieczenie. Powiedzmy mam…