Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-28 z 28.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
RaczkaChaosu i Cry i Igła [BBG], Goauld [Zniw] vs VincentVega [TAO] - 54102,12%
Goauld - - Hall of Fame
PostMiałem wizje swojej gry : - był pierwszy GS - było pierwsze ST - potem pojawiły się znajomi dla których zacząłem się logować i dalej bawić : Solar, Chaosik, Utyty - potem doszli kolejni z BBG i Żniwu i =N= - teraz doszło oczekiwane TOP4 ACS uDraco Fajnie się z wami gra i tak długo jak mi będzie to sprawiać przyjemność tak długo będę się starał tu logować. Cieszę się iz konto Chaosika nie poszło w piach i licze że jeszcze nie raz tutaj zawitam po lewej stronie. Dzieki chłopaki za lot a Vinckowi ż…
-
ACS; Igła (BBG)vs Aragorn(U_P), bollo(U_P), moonmoon(G-O) - 31547,19% Obrona TOP 4 ACS
Goauld - - Hall of Fame
PostSłąwek Big SZO Obrońcom wyczucia czasu ale spadek na TOP 9 to niezłe EKO + reszta latajek więc jak to się mówi : flota nie cnota odbuduje się Byłkomitet odbudowy lamy Cichego to i będzie Igły
-
Cytat: „ Utyty: Gouald to nie kilkane zbiorki i nie musisz siedziec i pilnowac non stop..Ogarnij troche gre i dopiero wyrazaj sie w temacie... ” Jarek spokojnie. FAQ przeczytałem kilka razy Tak sie juz dzielicie surka chaosika że zaraz będziemy zakłady robić kto wyfarmi więcej Mam do ciebie indywidualny szacun - niech cie nowy sojusz niezmieni pozdrawiam
-
ujak zwykle biadul biadula jeden szczeka na drugiego Surka na urlopie a wy rozdzielacie fanty Jak to sie mówiło : kogut myslał o niedzieli a w sobote łeb mu ścieli @hess Macie jeszcze wolny wakat na pilnowanie 24h / dobe / 7 dni we tygodniu urlopu chaosika czy juz wszystkie sekundy doby są obstawione bo jak coś to jutro mam czas od 10 do 10.15 moge poklikać odświeżanie galaktyki tylko ile płacicie za jeden klik ??
-
TOP4 ACS graty wlociku i chyba większe graty za zorganizowanie podstawki xd Niesądziłem że uda się wogule ustrzelić tak duże stado SZO nie pisze bo na pewno będzie
-
Przy kilku szklankach Tomas ruch na draco zatrzymał się mysle poskanuje w tym zamieszaniu może się jakiegoś cukiereczka upoluje cel znalazłem - przeliczam zysk a tu zonk BRAK RECKÓW klkam na układy w okolicy bitwy - wszedzie gwiazdki i wiosłowanie recków chociaż nikt w najbliższych godzinach złoma niedostanie bo nie bedzie czym zbierać
-
piękny wlot godny TOP1 heh od godziny brak skanów to pewno połowa uni wiosłuje reckami osobne pozdrowienia dla Igły - wie za co