Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 961-980 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Zwiększenie ekonomi

^Turysta^ - - DiD U68

Cytat od JTR: „Cytat od kyss90: „Skoro ilosc glosow rozlozyla sie miedzy x2 a x5 powinien byc jakis kompromis i czyli w tym wypadku x3 lub x4. Byla wczesniej mowa o czyms takim. Nie mozna tak po prostu olac glosow innych. ” Chyba żartujesz? Dlaczego miałaby wygrać opcja na którą głosowało najmniej osob? ” Mowiłem już ze udzielają się tu osoby które nie rozumieją matematyki , że 43% jest mniej niz 57% itp itd normalnie masakra robią wszystko aby było po ich choć przegrali demokratycznie, jak czyt…

• X czy Y

^Turysta^ - - Spam

Cytat od Malenkaa: „soczek Instagram czy Twitter? ” A co to ?^^ tylko fb Biedronka czy żabka?

• Cytat od Stary Alkoholik: „gratuluję naszym misskom i misterom, dzięki za zabawę, przenosimy się z naszymi bazgrołami do spamu PS. @^ZemstA^ nie marudź, wszyscy wiedzieli że Ty wygrasz ” szczerze? Ja nie byłem pewien i tu pisze całkiem serio , dzięki

• Zwiększenie ekonomi

^Turysta^ - - DiD U68

Cytat od Dark Passenger: „Mimo że glosowalem X5 uznam każda inna opcje. ” a ktoś xie pytał o zdanie co myślisz? A tak na serio widać ze ciśnienie Ju opadł no i spoko bo niema co sobie żył wypruwac no tak jak i @FILU jestem ciekaw ilu dotrzyma słowa z końcem gry nie powiem kilka by mnie ucieszyło zwlaszcza flociarzy ,bo jak dla mnie wszyacy mozecie konczyc gre będzie swobodniej się grało

• Cytat od FILU: „o ja cie czuje się taki no wiecie teraz już w nocy nie będę mógł zasnąć wiedząc że jestem 9/10 super miejsce thx. dla Teamu oraz jak @kasai wspomniała dla ekipy banującej za atmosferę -jesteście KOCHANI . Graty tez dla @^ZemstA^ za "ciacho" i dla @Kylo za towarzystwo na podium laureatów Mistera Ogame 2017. @Neferet młodej pięknej modelatorce za prowadzenie konkursu . Oraz reszcie uczestników za temperament włożony w zabawę i zgłoszenie się do konkursu. ps: a teraz nie był bym sob…

• Cytat od ciap: „Nie można i nie marudź. ” nie możliwe ze to tez wiesz Pw czeka ....

• Cytat od kasai: „A oto i wyniki: Wybory Miss i Mistera OGame.pl 2017 Do następnego o/ ” prima aprilis? bo patrząc na wyniki ma deczko mieszane uczucia, sory za taką opinię ale nie potrafię inaczej... no żeby nie było dziękuję za oddane na mnie głosy zrobiłbym to na priv ale nie wiem do kogo pisać. Czy można się zrzec tytułu?

• Cytat od OldSchool: „Miss i mister to raczej jakieś solidarne dokarmianie dzieci w afryce, a nie nocy poślubnej się zachciewa ” @Zla Kobieta pewnie dała by sobie radę ale @Stary Alkoholik mógłby pomylić butelki

• Zwiększenie ekonomii.

^Turysta^ - - DiD Nekkar

Cytat od Lord Maul: „Brońcie mnie bogowie OGAME przed speed eko x 5! Szybkie recki, a szybkość floty x 2 czy też więcej to jednak co innego. ” no to wiem, przecież napisałem ze nie wielki wpływ,ale jednak coś lotnikom pomoże , wiec zanim zwrócisz się do bogów odwroc się od kompa i weź książki w dłoń .

• Zwiększenie ekonomii.

^Turysta^ - - DiD Nekkar

Cytat od Lord Maul: „ Draconis uparcie poruszasz temat zwiększenia szybkości floty, a taki temat na razie nie istnieje. ” to nie moje uni ale macie Juz po ankiecie to mój post nie zaważyć na głosach ale może cos uświadomi Zwiększenie szybkosci wydobycia niema wielkiego wpływu na speed floty ale jednak nie oszukujmy się ze mając eko x5 podniesienie napędów o 2-3 lvl nie będzie mega wyczynem no chyba ze mamy juz napędy na rekordowych lvl jak zefir 2-3 lvl nie dużo ale turbo recki itp juz by miało …

• no wreszcie koniec i wszystko jasne. Wiec oficjalnie gratuluję. Asi i Andrzejowi wygranej, pozostałym uczestnikom także. Wszystkim udzielającym się w temacie za dobry i mily poziom rozmów.

• Zwiększenie ekonomi

^Turysta^ - - DiD U68

Cytat od Serdell: „Art użyj w koncu głowy jak można podczas ankiety zmieniać zasady na bardziej przychylne twojej decyzji gdzie tu sprawiedliwość a argumentowanie jakie dałeś doprowadza ludzi do śmiechu skoro było tak sprawiedliwie to czemu na nekkar sie poprawiłeś nagle oswiecenia dostałeś ? a co do Agitowania Ciap nie bd konsekwencji ? Spam na cały serwer plus to niby admin piękny szacunek do innych graczy polowa noobów co dopiero zaczeło przeczytało i bezmyślnie dało x5 bo nawet nie rozumie o…

• Zwiększenie ekonomi

^Turysta^ - - DiD U68

Cytat od Vysogota: „Cytat od ^ZemstA^: „Art napisał z rana że popełnił błą sam się przyznał i powiedział że bedzie druga a tą potraktuje w taki i taki sposob z tana nie mógł wiedzieć która opcja wygra skoro mineła połowa czasu ankiety, jednym slowem piszesz brednie bronisz swojej racji w nie dorzeczny sposób jeśli ktoś głosował za x2 a mógł zagłosować x1 no to chyba mu nie pasowało x1? a jesli miałby opcje x1 albo x5 gdyby baka wąsy miała to by dziadkiem była masakra haha... jeśli widziałeś anki…

• Zwiększenie ekonomi

^Turysta^ - - DiD U68

Cytat od ZDOBYWCA1: „no dobra będzie pięć razy szybciej i co z tego? chcecie przejść OGAME??? Głosowanie jest demokratyczne lecz nie za bardzo oddaje to jak jest naprawdę i tu znowu wrócę do nowych graczy na Uni, którzy też mają głos a za chwilę zapomną co to była uni nekkar czy uni68 dlaczego tak bardzo Wam zależy nad zwiększeniem Speedu lataniem milionami pancerników i dziesiątkami tysięcy Gsów są speed uni idzcie se tam jak Wam się to podoba i zostawcie nas Dinozaurów w spokoju Zgodzę się z D…

• Zwiększenie ekonomi

^Turysta^ - - DiD U68

Cytat od darq new: „a wszystko widać zmierza aby wyciągnąć jak najwięcej kasy, szkoda... na wyższych poziomach Ciap ludzie nie będą chcieć czekac na badania czy kopalnie , nie wiemczemu to negowałaś, ” Sory dareq widać że nie ogarniasz czas badania wydluza sie x2 a jak wpadnie nam eko x5 to x5 szybciej zbada ci sie ten lvl wiec oczywistą rzeczą jest że jaki lvl byś nie podniosl to i tak będziesz do przodu!!!! masakra jak proste rzeczy trzeba wam tlumaczyc .... Cytat od darq new: „Cytat od ^Zemst…

• Cytat od ciap: „Ja żadnego FB nie dostałam. /me pakuje zabawki i idzie na inny plac zabaw. ” ja ci wysłałem i to daaawwwnooo dziwi mnie ze nie pamiętasz z twoją pamięcią ...

• Zwiększenie ekonomi

^Turysta^ - - DiD U68

Cytat od Lord Maul: „ Na sam koniec chciałem dodać, że wcale się nie dziwię osobom które uważają cały pomysł za nie fair. Gracze długimi latami budowali swoje konta na x1. Zlikwidowanie całkiem uniwersów x 1 kiedy spora część graczy ma jeszcze ochotę na nich grać? Czy na prawdę nie było innej drogi ? ” może i spora ale nigdy przeważająca, bo co wychodzi nowe uni to jest sonda jaka prędkośćflot, wydobycie , spalanie dexu acs itp no i ostatnimi czasy wygrywa speed.

• Zwiększenie ekonomi

^Turysta^ - - DiD U68

Cytat od Avinashi: „1-a skad wiesz ze nie graly? 2-Moze dlatego chca miec te unie x1 bo jest to wlasnie cos innego niz reszta uni o speed parametrach? Moze wlasnie dlatego tak bronia swojego zdania? 4-PS. Uni o standardowych parametrach jest 4! @Art moja propozycja to zmiania na u Wasat % na PZ na 100% zarowno z floty jak i z obrony zniszczonej - wszydcy beda szczesliwi ” 1- zadałem pytanie? Nie twierdzenie. 2-mają prawo do swego zdania nie bronie im ale jak przegrywają w głosowaniu to trzeba um…

• Zwiększenie ekonomi

^Turysta^ - - DiD U68

no nie zaczęli zwiększać na wszystkich. Zauważ że było 50? 60 serwerów o speed x1 a teraz jest 2? Ze eko i flota jest x1 ? A speed ów więcej bo jest większe wzięcie? Jakbym mógł przy poprzednim uni fusion przeniesc swoje konto na speeda to bym to zrobił ale nie miałem takiej opcji. Tak robię błędy ortograficzne i nie tylko i robił je zawsze będę czy przez braku wiedzy czy też z pośpiechu albo błędny słownik w telefonie . Odnośnie zmian tego uni widzę 1 podejście do tego. I jak widać ludzie chcą …

• Zwiększenie ekonomi

^Turysta^ - - DiD U68

Cytat od Avinashi: „Otoz to! Dlatego jak juz mowilam w drugiej ankiecie NADAL POWINNA BYC opcja x1! A tak osoby ktore zmian nie chca zostaly odsuniete od decyzji ktora ma spory wplyw na ich gre. to znaczy ze te 4 lata predkosc jednak nadal Ci pasowala, ale nagle sie odwidziala? A nie wpadlas na to ze sa osoby ktore po tych ladnych paru latach gry DALEJ chca grac na x1? @Art sprytnie wymyslony zamysl pozbycia sie sporej czesci graczy nie chcacy zmian. Predkosc x2 powinna byc liczona na rowni z x1…