Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 901-920 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
dla @Zla Kobieta bo nawet nie wspomnialas ze takie zabawy miałaś , co prawda zysk nie jakiś mega ale jest + obrońca usadzony nawet ze złomem sporo w plecy do tego korzyść bo gracz dalej w grze no i szansa na jakąś solwke albo kolejnego acs'a, także tego życzę w nowym roku no chyba ze się wyrobicie jeszcze w starym ^^. Obrońcy szo.
-
youtu.be/zAqT35xgODU youtu.be/tMmMTdc7RE0
-
youtu.be/o6b9JpBFjd4 youtu.be/gOsM-DYAEhY youtu.be/afr9rgkKiiI
-
Słowo w słowie
Postsłonecznie Ksieciunio chyba za trudne ;p sieci - nikt nie mowil ze nie moze byc liczby mnogiej zadam kolejne wiec kapłan
-
Słowo w słowie
PostArka Zachwyt
-
uwaga ponizszy film może spowodować uraz psychiczny, oglądasz go na własne ryzyko youtu.be/W9wOagwRmeg
-
youtu.be/Z6pYo3AqgkY youtu.be/jvc-oCwPf7cyoutu.be/hvPW0cQovbc youtu.be/rNqBuu31tms
-
starcia jak starcia calkiem ladne ale za mashe daje 6
-
Mili [3 X] & wojtekreal [3 X] & ARO [3 X] & Terrormachine [BOSS] & obserwator [BOSS] vs. Zakrzys [COMA] - 49 595.81%
^Turysta^ - - Starcia U68
Postjak zobaczyłem skład agresorow to myślałem ze ktoś temat z Mackiem odswiezyl ale przyglądam się i widzę zmiany no i obrońca % inne choć tu do pełnego smaku i zachwytu brakuje zera z tyłu bo przy takich flotach to to solowka ale wiadome dmuchalo się na zimne wiec ważne ze wyszło. Agresorom przetopu i brawo za akcję jak widać jak się chce to można. A ponoć na naszym uni niema finezyjnych ataków tylko same bfsy. Obrońcy szo jak Mili wspomniał eko x5 +dok i będzie czym latać juz nie długo, no i sto …
-
no to pora na coś świątecznego youtu.be/idIpTT5Z8jw Cytat od Zakarumita: „no to zaraz bana dostanę ” dziwne jakby nie , miało być bez wulg, a cypis bez wulg nie istnieje z tego co obiło mi się o uszy. No i szczerze powiedziawszy nie rozumiem jego popularności
-
youtu.be/m7zaL6kLJFw youtu.be/d6BPqKm2Xik youtu.be/M9U1ikJLmYs youtu.be/cIXxjH2Eqz4
-
Cytat od Zakarumita: „EDIT: no Zemsta to ... bitem hehe, sorry Maleńkaa ale on przebił wszystko co wrzuciłaś EDIT2: behemot też dobry Litek ” a tam ponoć mam zrypany gust muzyczny i to nie byle kto tak mówił, a sam pl Cytat od Zakarumita: „Adaś ostatnio rozgoryczony jest, i naprawdę mi go żal - wiem co to znaczy dostać bana stałego, a nawet jeszcze więcej ... moich postów za 10 minut już nie zobaczysz ” kumam. Nie pisz wulg i nie zamieszcza piosenek z nimi a posty zostaną ;). youtu.be/VREoSPYVsY…
-
Słowo w słowie
Postzmierz Dokończyć