Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Aramil: „Uruchomienie sztabu w tym wypadku dorzuci automatycznie nagrody dodatkowe? Czy wymaga to w inwestycji sztab? Intuicyjnie powinno działać automatycznie, ale kto tam wie jaką gra w tym wypadku rządzi się logiką ” tak z automatu da te nagrody które są ponizej wybranej nagrody, o ile sztab jest aktywny. A że tym razem dają sztab dwa raxy to nie trzeba wydawać anty aby odebrać dodatkowe
-
A co to się stało
PostKto jest GO i SGO na virgo? Jak team nie regauje a kilka osob pisalo ze "sa kupieni" to nie straszna im zadna opozycja jesli to prawd...
-
zefir z tymi zyskami z expow masz racje , ja to dawno zauwazylem i nie trzeba bylo slac 100 expow zeby to odczuc. Wystarczylo standardowego maxa puszczac non stop 1 dzien lub 2 z rzedu i kolejne 2-3 dni byla kicha . Dlatego jak zabrali mozliwosc znajdowania wiekszej ilosci anty dla odkrywcy zmienilem klase bo w obecnej chwili ta klasa niema nic sensownego do zaoferowania .
-
kruchy [P N] & Kromak [P N] & Selene [P N] & Mallory [P N] & Andre [P N] vs. Bociek ( wojtekreal ) [3 X] ~ 2 407 655.4% - TOP 1 ACS U68 / TOP 2 ACS Ogame X1
^Turysta^ - - Starcia U68
PostCytat od priesten: „Musze powiedzieć że strasznie mnie zainteresowało co tutaj czytam. Przed pierwsza fuzja na 68 to akurat 3 X sie probowaly dogadać z kim się dało przeciwko nam. Nieoficjalnie przecież było porozumienie, z cześciami flot Boss czy nawet Coffyshopami? (tego ostatniego pewien nie jestem) Poszło to tak daleko że nawet wzieliście w swoje szeregi najwiekszego czita na uniwersum, na którego polowaliście latami w końcu to gra i jak mowisz "wróg mojego, wroga..." no i na zjeździe zawsze…