Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od I am back: „Cytat od ^BrzydaI^: „7x 49k (paczka, po tyle kupilem 2dni temu)=343k anty ” Wiem, ze liczyles po cenie promocyjnej. Ale promocje masz raz na jakis czas. I nie zawsze musza sie one zgadzac z planem Twoich miesiecznych wydatkow. Nie biore pod uwage oszczednosci na czarna godzine. Zaskorniaki ma kazdy, ktorych z zasady "sie nie rusza" ale moze ja nieco inaczej rzadze swoja kasa. Nadal nie uwzgledniasz, ze za 343k anty kupiles jedynie metal. Z krisem i dexem jestes w plecy a ja …
-
Cytat od Qwant-holon: „Cytat od ^BrzydaI^: „tak kazdy liczy maxa a kto ma czas zeby siedziec 24h na dobe i farmic ” Wycena u mnie i na moje możliwości. 100 farm dziennie to faktycznie wysiłek... a można ze 2 paczki darmo za to mieć. Jak kto woli. W kalkulatorze lukratywności w poradnikach jest wyceniony przedmiot sloty floty brąz, na tym oparłem swoje wyliczenia dotyczące sztabu, więc kto tam chce sprawdzać w swoich realiach to może pobrać i wpisać dane pod siebie. ” no niestety pracuje 9 godzin…
-
tak kazdy liczy maxa a kto ma czas zeby siedziec 24h na dobe i farmic, do teyo tez trzeba miec co i czym... zapraszam na uni 68 zobaczymy ile zysku wyciagniecie. Wiec wasze kalkulatorki sobie mozecie w d wsadzic. A ja nie robie nic klikam i mam w sekunde to co wy musicie caly tydzien zarywsc nocki i marnowac zycie, trgo juz nie liczycie? Wedlug was niema wartosci?
-
Cytat od I am back: „Cytat od ^BrzydaI^: „Ja kupuje tylko geologa bo reszta sztabu mi zbedna, chyba ze dają darmo. ” Za pelny sztab masz profity. Wystarczy sie zapoznac z oferta. ” sam zes profit Za 50k mam 400kk mety . Wytlumacz mi bo nie widze zeby oficerowie razem wzieci kosztuja 42.5k a oni nie dadza mi 400kk mety wiec o jakim ty proficie mowisz , smieszny jestes blaźnisz sie a potem zalisz ze ludzie biora cie za błazna
-
Cytat od I am back: „Cytat od Aurora Borealis: „Co prawda mam pełen sztab, ale największą rolę zagrały u mnie dopałki 40% i pełzacze 150%. No i jak już kupywać pakiety, to tylko metę po 48k i wymieniać. Podobno anty nie wymaga skila, ale ostatnie wyliczenia Holona i Asa dają na to nieco inne spojrzenie. ” Ale tu jest pisane o pelnych pakietach surowcow. Wiec tego sie trzymaj. Ktos, kto nie ma wykupionego nawet sztabu, z cala pewnoscia nie wyda tez anty na pakiety metalu. Nie myl jednego z drugim…
-
Cytat od Bresia (L): „Cytat od litek.: „Jak Marta będzie aktorką to ja z chęcią się przebranżowię i mogę być aktorem ” ale Ty podobno lubisz małe cycki:p ” no to Andrzej zostaniesz najwyżej oświetleniowcem , a ja cię zastąpie Z resztą Marta powinnaś wziąć poprawkę na to co mowił Andrzej to było juz po sniadaniu czyli w jego przypadku po 0,5 no i jak on mowiąc małe pewnie miał namysli D bo jak to na śląsku tam kobiety mają czym oddychać
-
youtu.be/FGFKM9A41xg youtu.be/0QYE-zmDKEE youtu.be/9YrEsQB3LMA