Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
pycha to grzech glowny, a "widze" ze ostatnio Ci jej nie brakuje proponuje zejsc z "gwiazd" na ziemie i troche nabrac dystansu, bo niewiadomo co komu pisane za akcje oczywiscie gr8, ale tto tylko takie tam... pzdr mapi
Cytat od Ulissess: „Cytat od Ulissess: „ ” ,,, ale skoro mapi doczepił się do supreme,,,, ” czep sie kogos innego chcialem to napisalem za akcje dla Sory szczere gr8 reszta to juz tylko takie tam... pzdr mapi
znowu az sie cisnie zeby napisac obroncom, robcie troche bojowej to jego skaner tego nie wylapie za akcje gr8, ale to kolejne tylko takie tam... przetapiaj na kolejne obrazki pzdr mapi
gr8 za takie tam kolejne ... patrzac na Twoje ostatnie steki zastanawialem sie jak ? teraz juz wiem.... Komandor ma funkcje "skaner transporterów" niewatpliwie u Ciebie dziala on inaczej niz u wszystkich przetapiaj pzdr mapi
zabolalo ze sie bana dostalo ? liczyc to trzeba niestety umiec w normalnych warunkach przystalbym do wojny .... ale ten próg 100 % po satkach bys latal jak dla mnie nie wiem czemu jeszcze tam Cie trzymaja, kiedys z Vito byles w soju, teraz ... niby Push ale po mojemu wykorzystujesz wiadomosci z soja do Swoich korzysci, skonczysz w reckach wczesniej czy pozniej pzdr mapi
aaa tam teoria zawsze musi byc za czysto to nie wyglada pokaz sił jak u ruskich, komentujac wszystkie steki, bo wpisywac sie tam wszedzie nie bede top... na co tam topisz ... ale ogolenie to taki.. tam push... stac Was na wiecej pzdr mapi
musza Cie tam w soju silnie nie lubic bo praktycznie nikt sie nie wpisuje ode mnie gr8, prawie na czysto.... wlasnie no prawie ale ogolnie takie tam farmienie, stac Cie na wiecej pzdr mapi
slabe ... nawet bardzo slabe technicznie i ... takie tam. Stracic tyle puszek na takim czyms to naprawde wyczyn ale kazdy lata jak umie do naSTepnego, moze lepszego ... mapi
Cytat od Barry: „Vegi chcial grac na speed uni to se kupil konto po adamie i co z tego? zurek gra na samotnym a matt na whisky chcieli to se kupili takie dziwne?? ” u Was to chyba standart, wiec nie dziwi o Al Neri nie wspomnisz boi juz sie topi, reszte Vegi tez przetopi jestescie tylko pionkami w jego "grze", tak samo jaki i inne konta bez pozdr mapi