Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 43.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Graty wlotu ;D Opis smieszy haha

• Nie ma to jak sie sprzedac zeby kryc wlasne dupsko przed zboczkamki ;D Przyjdzie na was kolej Omka narazie odpoczywa wiec spadna wam mony ;p

• Jeszcze nie a po 2 kiepska pogoda jest półtora dnia bez pradu ;D Sojusz sie rozpada ;p Biore to na przeczekanie

• To cwaniaczek w grze zapraszal do spotkania w rl i kozaczenia Nalezy sie mu spakowanko w recki

• Nie liczy sie zysk tylko fakt ze flota sie poszla rypac Pustki wieja wiec latam na pale co trafie to trafie A po 2 mysle o konczyeniu gry

• Brak niszczarek, ale i tak na duzy + Dnia 24-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pieczon [GANJA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 30.000 Okręt wojenny 1.500 Pancernik 1.300 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Goblin Malarz [666] ________________________________________________ Mały transporter 30 Duży transporter 1.170 Lekki myśliwiec 205 Recykler 10 Sonda szpiegowska 10 Gwiazda Śmierci 6 Mała powłoka …

• Nie beda sie szczypac o 100k szczatkow.

• Flota stala na zatrzymaj ;D Kusila zeby wleciec Dnia 23-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pieczon [GANJA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 15.000 Okręt wojenny 500 Pancernik 300 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca redligman [TTs] ________________________________________________ Okręt wojenny 49 Recykler 260 Wyrzutnia rakiet 1.509 Lekkie działo laserowe 633 Działo Gaussa 66 Wyrzutnia plazmy 9 Duża pow…

• Ta fota sala chyba ze 6 dni Graty i powodzenia

• Zaczniemy od tego, że weekend spędzam u Cocodjambe Od 15 tkwiłem w korkach bo na A4 był wypadek Po dojechaniu na miejsce Pan Tiago wpadł na pomysł, by zrobić show Tak sobie myslę hmmm to do Trashsima wklejam Api liczę zysk ale bez gwiazdek Pytam się Tiaga wlot będzie na 100% odpisuje, że różnie to bywa Patrze wylot z 3 gali zabiera dużo dexa, ale Tiago mówi lecimy no i lot Aktywność się zrobiła już myśl o zawracaniu, ale Pan Ravasco zrobił sobie skana Stwierdziliśmy wpadamy my na chatę 10 min po…

• I kolejny raz cwks spakowany ;/

• Ladnie nie spodziewalem sie ze cos takiego siadzie w NB. Gratki jaki i obroncy i agrecora Odbudowy i przetapiania na kolejne statki

• Lot w ciemno Gracz twierdzil ze go juz po 1 starciu nie spakuje w recki Kilka lotow ale zawsze obronca byl czujny Dzisiejszego dnia chyba mu cos nie pyklo. Aktywnosc sie zrobila 10 min do wlotu ale fala byla czysta i Bum Obroncy odbudowy Dnia 07-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pieczon [GANJA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 10.000 Okręt wojenny 1.300 Pancernik 500 _________________________________________ Obrońca Gegooo [ZIG] ____…

• Info dostalem i bum Dnia 05-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pieczon [GANJA] ________________________________________________ Duży transporter 200 Lekki myśliwiec 10.000 Okręt wojenny 1.000 Pancernik 250 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Zig Zag ________________________________________________ Mały transporter 3 Duży transporter 100 Lekki myśliwiec 406 Ciężki myśliwiec 21 Krążownik 172 Okręt wojenny 267 Recykler 430 Sonda szpieg…

• Cos od GANJI Koleszka nie ma konta wiec postanowilem wrzucic. Pokazac ze Ganje na cos stac;) Dnia 04-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tiago [GANJA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.883 Ciężki myśliwiec 832 Krążownik 739 Okręt wojenny 1.116 Niszczyciel 469 Pancernik 243 _________________________________________ Obrońca kubas105 [TTs] ________________________________________________ Mały transporter 8 Duży transporter 167 Lekki myśl…

• Flota od dawna planowana do spakowania w recki Od kilku dni na noc nie pilnowana Gracz myslal ze posiada obrone to wystarczy Obroncy odbudowy Dnia 03-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pieczon [GANJA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 17.085 Krążownik 1.404 Okręt wojenny 2.884 Pancernik 584 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Qbusik [ZIG] ________________________________________________ Mały transporte…

• Domyslalem że ze coś jest nie tak z tym, mowile mojej kobiecie ze śmierdzi podstawka ale sprawdzila aktywność ventka była przekonana ze nie zdarzy. Opóźnienie ataku było by szansa na ucieczke kata. Gz pomyslu, trochę mi smutno bo sama pracowała na taka flotę po kilku zlomach. Gra na kilk uni jest poświęceniem czasu i pilnowaniu floty moje akcje hmm nie mam takie floty jak wy wiec czekam na zbicie moona. Powodznia możliwe ze się przerzucimy na nowe uni. Lub skonczymy grę. To pozwoli nam na zwięks…

• Polowanie na kolege trwalo juz jakis czas. Po nocach floty nie bylo a przez dzien byla dobrze pilnowana. Falanga nie siegala, lecz sojusz TTS mial te flote na falandze dostalem info aby sobie wleciec. Mialem juz 1 proba ale nie pyklo, To byl lot w ciemno ryzykowny bo nie wiedzialem czego sie spodziewac. recki uzyczyla mi moja kochana dziewczyna, Ktora pozdrawiam oraz pozdro dla calego sojuszu GANJA i ziomka z TTS Dnia 23-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pieczon [G…

• Krotka historia W nocy odwiedzil mnie kolega Bern i troche surki zabral i kilka reckow zbil Wiec postanowilem sie odrobic, flote widzialem na falandze i spodziewalem sie ze kolega ja zawroci i bedzie niewidoczna. 2 min przed wlotem kolega byl aktywny na planecie matka, ale flota dalej leciala. Wlecialem i bum 3kk zlomu zebrane przez jego kolege Dnia 05-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pieczon [GANJA] ________________________________________________ Okręt wojenny 1…

• Co tu gadac Gracz ma Moona ale z niego nie korzysta Flota wracała z długiej podroży Zlom spakowany w recki :d Dnia 30-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pieczon [GANJA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.670 Krążownik 500 Okręt wojenny 900 Niszczyciel 50 Pancernik 350 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Imperator Marcin [666] ________________________________________________ Mały transporter 21 Duży tr…