Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-38 z 38.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dziewiaty Legion[9LG] 695,54% vs 1390,20% Naukowe Konsorcjum Handlarzy [NKH] Zakończona
Ekko - - Wojny Virgo
PostWstawiam za kolegę oddam, graty, ładnie dokończyłeś naszą sobotnią robotę Według naszych obserwacji gdy flota agresora wyruszała, tmkvck był jeszcze członkiem sojuszu i raport się liczy do wyniku wojny Mam nadzieję, że nas pamięć nie zawodzi oddam [NKH] vs tmkcvk [9LG] - 169,31% Dnia 11-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor oddam [NKH] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 7.000 Krążownik 1.135 Okręt wojenny 834 Niszczyciel 23 Pancernik 260 _…
-
Lot zorganizowany na szybko i poprzedzony strasznie nużącym bombardowaniem, tu wielkie podziękowania dla oddam, bez którego na pewno by się nie udało (no dobra, po prostu nie chciałoby mi się ). Jeśli kogoś to interesuje to wpakowaliśmy w bunkier prawie 1k rakiet, jednak udało się zgarnąć cały złom i drobny +; zresztą w gruncie rzeczy to raport wojnenny, a ta rządzi się nieco innymi prawami ; a że przekroczył próg to wstawiam go też tutaj. Raz jeszcze wielkie podziękowania dla oddam i pozdrowien…
-
Dziewiaty Legion[9LG] 695,54% vs 1390,20% Naukowe Konsorcjum Handlarzy [NKH] Zakończona
Ekko - - Wojny Virgo
PostCóż, w sumie starcie się nie opłacało, ale wojna rządzi się swoimi prawami. WIELKIE podziękowania dla oddam, za pomoc w rakietowaniu, wpakowaliśmy w obronę prawie 1k rakiet I udało się zebrać cały złom, także wyszliśmy minimalnie na +. Pozdrowienia dla sojuszników, zwłaszcza dla oddam. Obrońcy mimo wszystko i oddaję głos liczbom Ekko [NKH] vs tmkvck[9LG] - 556,89% Agresor Ekko [NKH] ________________________________________________ Duży transporter 150 Lekki myśliwiec 12.435 Ciężki myśliwiec 370 …
-
Ekko - - Wojny Virgo
PostSzczerze mówiąc nie spodziewałem się, że tak szybko się uda otworzyć "Feel power of the Light Fighter" Ekko [NKH] vs Morfeusz [9LG] - 57,34% Dnia 09-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ekko [NKH] ________________________________________________ Duży transporter 100 Lekki myśliwiec 3.700 Ciężki myśliwiec 401 Krążownik 500 Bombowiec 371 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Morfeusz [9LG] ________________________________________________ …
-
Ekko - - Wojny Virgo
PostZobaczymy jak pójdzie sojuszowi, w którym znacząca większość to górnicy, toczenie wojny No ale spróbujemy Szkoda, że tak na święta mnie tu mobilizujecie, ale co tam Dalej NKH, pokażcie że się nie dacie
-
Szkoda trochę tych czterech miesięcy Tak rzuciłem okiem w historię i wyszło, że Iwan tak na styku mnie wychwycił, najwidoczniej nie odświeżyłem akty na moonie, tylko gdzieś indziej;skan dostałem 0:11 na youtuba wszedłem ok. 0:25, wcześniej jeszcze rzucając okiem na virgo, a do walki doszło o 0:45; chyba że nie czekałeś na minutki?
-
No gratuluję, choć strasznie irytuje, że jak już tyle razy flota stała, a ja nic nie mogłem zrobić (rekord to było 5h), a nikt nie trafił, wczoraj tylko zasiedziałem się na youtubie i już... Ale ciszę się z tego -19kk dexu Nie wiem czy SzO będzie, bo mi się szczerze mówiąc nie chce, no ale zobaczymy.
-
A miałem ją parę dni temu na skanie, ale raz - sojusznicy mi piszą, że z nią handlują, a dwa - minutki nie weszły. Tak spojrzałem jeszcze (czekając na minutki), komu ją podrzucić, jeśli się pojawią, bo takie coś jest póki co daleko poza moim zasięgiem , i ghostman byłby właśnie pierwszym którego bym spytał (wszyscy powyżej w terefere...). Ale minutki wskoczyły i było po sprawie. Graty wlotu Ale jak to jest, że nie przebiliście solo top 1 henka? Zaś dla Sory mam od handlarzy z NHK