Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 61.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
pożegnalne ostatnie Twoje St jak się z tym czujesz ?:D
-
gość miał trochę więcej floty czekałem czy wybuduje większa a tu nic... ale jak zobaczyłem, że doszedł do Umbreli to ciach go a tak przy okazji Ankain powodzenia w realu Dnia 23-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor KuKU [ALPHA] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 51 _________________________________________ Obrońca Xhan Vundavar [Umbrella] ________________________________________________ Mały transporter 5 Duży transporter 550 Lekki myśliw…
-
buuM Dnia 18-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor KuKU [ALPHA] ________________________________________________ Duży transporter 67 Niszczyciel 2.134 _________________________________________ Obrońca marakolak [Umbrella] ________________________________________________ Mały transporter 25 Duży transporter 200 Lekki myśliwiec 60 Ciężki myśliwiec 30 Krążownik 100 Okręt wojenny 14 Recykler 2 Sonda szpiegowska 50 Bombowiec 100 Niszczyciel 18 Pancernik 14 Wyrzutnia rakiet …
-
Cytat od pawel35813: „Nie obserwuję dokładnie forum i nie czytam każdego posta, bo nie mam na to czasu ” to zacznij .... "obserwować" a jak mówisz, że nie masz czasu to zajmij się czymś pożyteczniejszym, a nie Tworzysz jakieś "spekulację" o moim sojuszu Cytat od pawel35813: „Nie wiem czy nie potrafisz odróżnić oskarżenia od spekulacji. Oskarżenie brzmiałoby coś w tym stylu: "byłeś z nim w sojuszu a potem go zezłomowałeś, niezły push" ” czepiasz się słów Cytat od hell riders: „znowu urlop to niby…
-
Dawno mnie tu nie było w końcu coś wpadało na ST Pozdro dla Alphy i dla dawnych znajomych z Ogame i dla brata za tego moonka Dnia 11-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor KuKU [ALPHA] ________________________________________________ Duży transporter 500 Krążownik 2.236 Okręt wojenny 482 Bombowiec 1.620 Niszczyciel 1.245 Pancernik 1.036 _________________________________________ Obrońca Director Mariner [ECO] ________________________________________________ Duży transpor…
-
to teraz ja .. Dnia 11-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor KuKU [ALPHA] ________________________________________________ Bombowiec 1.621 Niszczyciel 1.128 _________________________________________ Obrońca marakolak [Umbrella] ________________________________________________ Mały transporter 35 Duży transporter 90 Lekki myśliwiec 76 Ciężki myśliwiec 27 Krążownik 23 Okręt wojenny 40 Recykler 100 Sonda szpiegowska 50 Bombowiec 9 Niszczyciel 25 Pancernik 8 Wyrzutnia raki…
-
buummm Dnia 09-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Budyn [ALPHA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 10.151 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 1.424 Okręt wojenny 1.571 Bombowiec 314 Niszczyciel 267 Pancernik 1.358 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca marakolak [Umbrella] ________________________________________________ Mały transporter 55 Duży transporter 230 Lekki myśliwiec 240 Ciężki myśliwiec 330 Krążownik 1…
-
1. Tag i pełna nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana: Alpha Squad[ALPHA] vs Phoenix [Phoenix] 2. Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z datą i stroną, po której się opowiadają: tymczasem brak 3. Preferowany system liczenia: system procentowy 4. Warunki zakończenia wojny: Osiągnięcie przez którąś ze stron 3000% lub 08.12.2017roku 5. Minimalny próg raportów liczących się do wojny: 20% 6. Stosunek do RW z ACS: L…
-
żeby nie było, że nic się nie dzieje, ale jak mnie ciach że gracz musi mieć 500k, bo flota w tedy ucieka no i uciekła echhh... Dnia 08-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor KuKU [ALPHA] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 18 _________________________________________ Obrońca Pepito [Umbrella] ________________________________________________ Wyrzutnia rakiet 1.200 Lekkie działo laserowe 8 Ciężkie działo laserowe 1.800 Działo Gaussa 120 Działo…
-
graty Panowie st-ka szkoda że ja mogłem lecieć z wami Obrońcy szOO
-
1. Tag i pełna nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana: Alpha Squad[ALPHA] vs Umbrella Corporation [Umbrella] 2. Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z datą i stroną, po której się opowiadają: tymczasem brak 3. Preferowany system liczenia: system procentowy 4. Warunki zakończenia wojny: Osiągnięcie przez którąś ze stron 3000% lub 07.12.2017roku 5. Minimalny próg raportów liczących się do wojny: 20% 6. Stosunek …