Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-37 z 37.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
#31 Klamka Agressiv [InnDem] vs Trekoo [SPZ] 9834,29% Wyliczony z PZ, Personal Best %, [TOP3 SOLO]
PostNa takiego STeka super się patrzy ... Podziwiam Cię za tak piękne strzały ... Only InnDem Tak trzymaj i przetapiaj na kolejne zabawki ... Obrońcy
-
DEMONY GÓRĄ Obrońce trafiłem drugi raz... tym razem zostawił flotę na noc, więc totalna porażka Pozdrawiam całe InnDem Dnia 09-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Frank3nst3in [InnDem] ________________________________________________ Okręt wojenny 9.955 _________________________________________ Obrońca pl_marcinas [STSR] ________________________________________________ Mały transporter 2 Duży transporter 1.277 Lekki myśliwiec 276 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 3 Okręt…
-
No, super strzał Jednak obrońcy nie było... Tak trzymaj i dzięki za dedy
-
DEMONY GÓRĄ A jednak to moje skanowanie coś pomogło Wielki szacun za tak wielkie rw Obrońca chyba popadł w rutynę ... a jak wiadomo rutyna czasem gubi
-
Cytat od gizmo833: „Dziubek widzę że jesteś pewien/pewna wygranej demonów. Ja raczej też obstawiam ich wygrana tym bardziej że mają z 5 w top 50 we flocie a my hmmm mamy tam kogoś:D??? Dobra mniejsza o to. Ale twoje uśmieszki irytują (nie chce mi się szukać coś ty za gracz:D) mnie bo cwaniak ujesz i chciałbym cię widzieć chociaż raz jako atakującego jeśli jesteś w ich sojuszu. ” Widzę że gizmo coś Ci się nudzi .. to idź sobie wytrzep lub pobiegaj i weź na wstrzymanie... a nie nam tu naszego Rodz…
-
DEMONY GÓRĄ Co tu opowiadać...skan, sprawdzenie aktywek i lot .... Dnia 02-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Frank3nst3in [InnDem] ________________________________________________ Okręt wojenny 9.269 _________________________________________ Obrońca pl_marcinas [STSR] ________________________________________________ Mały transporter 2 Duży transporter 1.912 Lekki myśliwiec 1.809 Krążownik 24 Okręt wojenny 2 Recykler 684 Sonda szpiegowska 266 Niszczyciel 547 Pancer…
-
DEMONY GÓRĄ Obrońcy Dnia 01-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Frank3nst3in [InnDem] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 1.000 Okręt wojenny 4.362 Krążownik 10.000 _________________________________________ Obrońca JaloSS [UCF] ________________________________________________ Mały transporter 1.044 Duży transporter 680 Krążownik 300 Okręt wojenny 500 Recykler 301 Sonda szpiegowska 67 Niszczyciel 100 Pancernik 200 Wyrzutnia rakiet 2.000 …
-
Gratki Ładnie to wygląda