Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 741-760 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dnia 17-05-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor john malkowitz 007 [ANGELS] ________________________________________________ Mały transporter 70.000 Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca Patryk________ [Explorer] ________________________________________________ Duży transporter 28.821 Statek kolonizacyjny 4 _________________________________________ Po bitwie... Agresor john malkowitz 007 [ANGELS] ________________________________________________ Mały t…
-
Co to ma być ?
PostMoze napiszesz jasniej o co chodzi Bo z tego co napisales to nie bardzo wiadomo o co biega
-
Gratulacje za przeoranie bunkra Agresorom i obroncy BSZO A temu kto zebral PZ gratulacje wyczucia czasu Predzej czy pozniej odda to z % Jezeli ma na tyle honoru i odwagi to niech sie przyzna ze zebral PZ.ta
-
Bardzo nietypowe ST Gratulacje sie naleza za zgranie i odwage na atak ST zrobione chyba po to by pokazac jakie floty ma Sojusz AVALON BSZO agresorom i obroncy Zysku to ja tu raczej nie widze , po odliczeniu kosztow lotu ( PPG lecial przez 2 gale ) Ale latajcie i zlomujcie dalej !!! Pozdrawiam
-
API przycisk
PostNajezdzasz myszka na przycisk API Kod wyswietli sie na bialo , kliknij na ten kod , wyswietli sie na niebiesko , ctrl+c i wklejasz gdzie chcesz za pomoca ctrl+v
-
Podwojne gratulacje , za przeoranie bunkra i za zniszczenie GS.owki , jezeli to rzeczywiscie czyjas GS.owka Obroncom BSZO tylko nie bunkra Tak trzymaj i oraj dalej bunkry
-
@ ZDOBYWCA 90 % tych nowych graczy to nowe pushowki !!! , nie oszukujmy sie Nie ma mnie w dziale ST wlasnie dlatego ze gram czysto , nie mam pushowek ani GS.owek Widocznie mam wielkiego pecha ze nie moge zrobic ST , nie tak jak Ci co zdejmuja Urlop robia kilka skanow i juz maja ST z mega zyskiem Ci to maja skila !!! A mnie zostalo niestety latanie po 2.. 3 mln zysku , na nowych graczy Co maja napisac tu Topowi gracze , ze mam racje , nie rozsmieszaj mnie Takie bajki to opowiadaj dzieciom w przed…
-
Obecnie wszystkie pushowki sa znane i do kogo naleza tez wszyscy wiedza Dla zmylki i pod pozorem pomocy obecne pushowki sla pomoc dla nowego zaczynajacego gre Konto sie rozwija , piszecie ze wstyd je atakowac by nie zniechecic gracza do gry A po 3 miesiacach jak na konto w ramach pomocy przyleci masa surki , ktos grajacy UFS.em wylacza Urlop , kilka skanow i wali min nakladem ST z mega zyskiem Wszystko jest OK zgodne z zasadam gry i regulaminem Jezeli ktos jest na tyle inteligentny i mysli , na …