Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 468.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Problem jest taki ,że jako że gram flotą mam na koncie sporo dexu jeżeli 1k dexu to 1 punkt to spoko ale jak ten dex trzeba rozmienić na przykład na metal i przeliczyć no to jestem teoretycznie ze 20 pozycji wyżej sprzedaje graczom przez rynek dopalacze do wydobycia (ja nie używam) ,jako że rynek płaci za to grosze za dopalacz platyna do kryształu mogę przez rynek dostać zabójcze 1,2 mln mety co jest oczywiście śmieszne wiec dopłacają mi oni w normalnych transportach do tej pory nie było problem…
-
Dzięki za lot Matt zalogowal sie podobno 5s przed wlotem,calkiem możliwe Było opóźnianie o 30 s Wiec szczęścia trochę w tym było Ale matta na koncie nie bylo tyle czasu że 2x mozna by obrócić Tak.czy siak ostatnie niedobitki z ognu padają:) Został ktoś jeszcze ??:D Ps dzięki za miejsce w ulu
-
Cytat od sofija: „Wyobraź sobie co by się stało gdybyś w tym czasie zrobił długiego fsa (w odpowiednim miejscu i czasie) na własnego pzeta z zamiarem jego zawrócenia i w tym momencie dostajesz bana!! Możliwe jest, że nic byś nie zobaczył a jaki był finał to byś przeczytał na forum ” zero pojęcia o grze nawet nie skomentuję
-
Cytat od KAyto: „Z graczem (BlackLatteCoffee) 2:14:7 miałem pakt o nie agresje na czas wojny z NC ” Potwierdzam ,pytanie gdzie jest teraz NC ? Cytat od KAyto: „(a przepraszam jak on to nazwał mocniejsze nie może być push kontem dla konta słabszego ” Tu raczej logiczne jest ,że konto silniejsze nie może pushować słabszego Cytat od KAyto: „i zobaczyłem że leci na stacjonuj z planety na planetę ” z moona na planetę Cytat od KAyto: „no może poza tym że miał mnie w znajomych ” w tej sytuacji bez zwią…
-
Dnia 13-03-2020 następujące floty spotkały się w walce: ściąganie moona i lot na kinder niespodziankę , akcja bez skanów ,nigdy nie widziałem co kolega może tam wozić Trochę straty większe ze względu na szybkie dospawanie przez obrońcę 140 gąsek jeszcze dok wrócił ale ,nie będę wliczał do podsumowania Liczyłem na kryształ ,ale dexem też nie pogardzę Obrońca na urlopie 195życzeń Pozdrawiam Agresor BlackLatteCoffee [FenikS] ________________________________________________ Okręt wojenny 200.780 Ni…
-
Cytat od GuenhvyWar: „To jest wlasnie poziom agresorow... .... bfs, albo bunkier ” i piszesz to w RW które wynikło z liczenia zawróconej stacji Brawo @Jiyara bardzo rzadko zaglądam poza top 100 daję się graczom rozwijać ,żeby uni nam nie umarło <żart> ale tak faktycznie, sojusz sie zgadzał , kordy blisko ,to skanowałem , Ale floty nie znalazłem więc pewnie gdzieś leciała
-
@Jiyara yyy ? nick w grze ?
-
To wie tylko obrońca z mojej strony to wyglądało tak: Falanga -- leci flota logitecha 3h do dolotu ( kiedy wystartował ? nie wiadomo ) dell go wystraszył na dolocie ,ja liczyłem zawróconą stację Zawrócił lot na 100% pudło lot na 90 % pudło 80 70 60 50 odpuściłem bo była noc lot na 40 % rano o 7 pudło lot na 30 % pudło lot na 20% jak wyżej wg mnie była planowana obrona z fali wynikało że flota wraca 18 41 21 przez poślizg nasze floty wlatywały 18 41 26 5 s wg mnie czyli mogło być nawet 7s Obstawi…
-
Dnia 29-02-2020 następujące floty spotkały się w walce: lot z nudów ,ale ładnie kryształu weszło Pozdrawaim Agresor BlackLatteCoffee [FenikS] ________________________________________________ Krążownik 140.364 _________________________________________ Obrońca President Gravity ________________________________________________ Mały transporter 187.320 Duży transporter 8.125 Krążownik 350 Okręt wojenny 230 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1 Sonda szpiegowska 342 Pancernik 758 Pathfinder 6 __________…