Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 521-540 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Kiki: „całe wasze zycie nalezy do ogame hahah ” Hejter numero uno -> Kiki @Ruda zobacz jakiego prowokatora nam tu przywiało, a potem bana na konto dostane pewnie ja Nocka nasza, swieżak w ekipie przyniósł szczęsci bym powiedzial, jak juz chlopaki slusznie wczesniej zauwazyli - to starcie nie mialoby miejsca, gdyby nie ja ! Dzieki za lot mordeczki. HWNI
-
Graty lamko, widzę coraz częsciej już po dobrej stronie mocy Topcie i cisnijcie dalej, chcę więcej takich linków Dzieki za pozdro Łukasz, czekam na większe
-
Witam wszystkich po urlopie, idzie zima i mam nadzieję wrócić do aktywnej gry, więc coś tam od siebie dorzucę, bo pewnie niektórzy już tu o mnie zapomnieli Pozdrowienia dla najlepszego N-A, @Asterix. @..Raven.. @Ruda , @DarthMario. @prentki @edol @lord sith @Hubertuso @THEIAN @Cayin @Crion @stark87 @ProSkaner. @figiel82 @Gladiator81 i całej reszty bandy. Pozdro równiez dla gracza @janko zaremba, życzę więcej owocnych pushy w US Szału nie ma, ale okazja do pozdrowień jest Dnia 05-10-2018 --:--:--…
-
Graty atakierom, szkoda, że na Astera trafiło, no ale on już taki jest, że lubi pospać czasami za długo. Za to zapału do gry nie brakuje, więc mam nadzieję, jeszcze Opozycji krwi napsujemy
-
Graty mordko, trzymasz poziom cały czas i oby tak zostało Top i czekam na wieksze, bo Cie stać
-
A Ty w ogóle tempa nie zwlaniasz Ty stary lisie Graty zysków i do zoba już niedługo !
-
Graty lamki, fajnie widzieć Cie w akcji Kanade. Mam nadzieję, że niie ostatni po dobrej stronie i tylko tam Pozdro dla całej Bandy !