Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 421-440 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Graty Panowie, zawsze parę zabawek mniej u opozycji Przetopu, Jumkowi SzO
-
Graty lamo, ładny bilansik wyszedł, zacna puszowka padła tym razem, nawet Opalek by się nie powstydzil Przetapiaj, to będzie już 10.5kk floty w 2 tygodnie
-
A co w tym zaskakującego, zerowiec Opałka wisi na pręgierzu jak większośc bossowych puszerków, nie ostatni raz na pewno. Tak w sumie to możecie sobie nawet top1 ACS na świece wykręcic, a szacunku i tak mieć nie będziecie, bo jesteście Puszerki i mulciaki. Co do Twojego SS Laugh, to przykro mi, ale Kamyk kontem Wuesa się nie spuszował, niedługo wyjdzie w praniu kto co i jak, jestem przekonany
-
Cytat od ProSkaner.: „graty Olszyn, musiałeś być chwilowo nie w formie, krążkami na gwiazdy, to jak Kopaczowa na dinozaury kamieniami zyszysk masz a to najważniejsze edit: widzę że dla mnie już pozdrowień zabrakło...będzie kara ” Jak zobaczyłem skan, to od razu pomyślałem, że może zaraz odebrać, a że robie turbo pod impuls to krazki mam szybkie, liczylem się ze stratą, dzięki której w sumie mam ten zysk
-
Pozdrawiam całe Dorado, przede wszystkim N-A, @Asterix. @stark87 @DarthMario. @sejo13 @Ruda @Bora 3d @torino @czubulus Poza tym pozdro dla Jumka, który w sumie podsunął mi ten cel, za co wielkie dzięki. Swoje i tak Jumek upalil, zycze przetopu, bo to jednen z uczciwszych na tym uni. Dedy dla Tabasko i Dudusia moich bratnich dusz AVE N-A Dnia 15-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor olszyn3k [N-A] ________________________________________________ Krążownik 39.546 _______…
-
Graty Ryland, dobrze latasz. Przetopu, obrońcy SzO bo już nas coraz mniej.
-
Czyli Niewidzialny miał za daleko? :o Przecież ma na pewno lotke na stanie
-
Najbardziej podoba mi się kawałek wstępu 'Janek zdjął kulke' Chciałeś napisać 'Janek zdjął kulkę swoją GSowka' A potem się tacy cieszą, że Stek jest Graty oczywiście, uczciwie zasłużone Edit. W ogóle super trio, 2 puszerow i 1 multikonciarz robią razem STeki, szkoda, że OG tak zeszło na psy od starych dobrych czasów
-
Co tu dużo pisać, Pysie, Janki i cała reszta, myśli, że zrobiła gruba akcje. [ciach], a nie gruba akcja Gratuluję obrońcy i Rylandowi tylko, bo wydają się uczciwi Gdybyście nie puszowali, tak jak to ciągle robicie, to nie wiem czym byście Koshmara wybronili, chyba dobrym słowem Dla mnie jesteście króciakami i zerowcami, NzD padło, bo zgubiła ich pazernosc i chyba niezbyt duże doświadczenie,nie wnikam. Nochal ma rację, że na u ni zapanuje teraz niestety hegemonia. Ale drogi Nochalu, żeby przewazy…