Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 401-420 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Kamyk [NZD] & Europka [NZD] & Tabasko [NZD] vs. General Vengeance [BoSS] & jumek [BoSS] ~ 7209.15%
PostTaaa grube idlaki... Właśnie apropos to konto melka dzisiaj przetopil, lamus na lamusie, a co jeden to gorszy, ja bym się ogólnie wstydził w ogóle w takim sojuszu grać... Atakierom graty once again
-
Kamyk [NZD] & Europka [NZD] & Tabasko [NZD] vs. General Vengeance [BoSS] & jumek [BoSS] ~ 7209.15%
PostA ja myślałem kiedyś, że obcy coś tam jednak potrafi, a tu nawet floty dzielić dobrze nie umie Poza tym takiej lameriady jeszcze nie wiedziałem, gratulacje dla Obcego za zaaplikowanie na pregierz polowy bossowych kont, nie ma jak syta REAKTYWACJA, ciekawe jak szybko konto Rylanda będzie 'reaktywowane' Graty Panowie, po malu na każdego przyjdzie czas. Ave NZD.
-
Graty lamki, a Tobie Hefajstos zycze powodzonka w realu. Skończyłes inaczej niż wszyscy, cenie to
-
Graty, ładnie Wam to wyszło, topcie w co tam chcecie
-
Graty Obcy buduj się Obrońcy Kilof.
-
Tak mi flota doleciala i pomyślałem,zeby Gsówke Janka sprawdzic, nie bylo opcji,dopóki pijany Janek nie wrzucił U i zapomnial o mulciaku. Troszke chaotycznie wysłane, ale coś tam wpadło, no i kolejny minusik dla Bossów. Szybkie zapro do 44, GRube wsparcie od Europki i tak sie jakos dokulaliśmy do floty Niewidzialnego Pozdro Opozycja, NZD, N-A, @Marys @czubulus @ProSkaner. @Ruda @prentki @moherowy beret @WujO @Acetonitryl @Kanade @Ecc0 @Kefi666 Dedy dla @kamykmocy - jedziemy z tematem dalej. Obro…
-
Ziomeczki troche na Uni namieszaly, a ja niestety majac flote na FS nie moglem pomoc. Dlatego nadrabiam. Pozdro NZD, N-A, @Bora 3d @prentki @edol @Ecc0 @Marys @Ruda @ProSkaner. @czubulus i reszta bandy ! Dnia 06-04-2019 XXXXXX następujące floty spotkały się w walce: Agresor olszyn3k [NZD] ________________________________________________ Mały transporter 23.836 Krążownik 5.555 Okręt wojenny 66 Pancernik 7.469 Sonda szpiegowska 9 _________________________________________ Obrońca Darek89123 [ATLANT…
-
Graty lamusy, szkoda, że nie mogłem pomóc z braku floty, ale i tak wyszło Wam ładnie Graty dla Kamienia co znalazl obcego na BFS, jak i dla calej ekipy zlomujacej. Nawet nie czytam tlumaczenia Pysia, bo na bank jest slabe Pozdro Dorado i Opozycja Jeszcze pokażemy pazurka. Obcy, nie przepadam za Toba, ale zycze SzO, mam nadzieje,że sie nie poddasz i jeszcze tu z nami zostaniesz. AVE N-A !
-
AmstelL [WINTER] & niania [BP corp] & Malack [WINTER] & markus [WINTER] vs. Smok_na_Emeryturze [NoM] ~ 175 009.65% + Smok_na_Emeryturze [NoM] ~ 154 480.1%
olszyn4 - - Starcia Libra
PostGraty ekipie zlomujacej, co najbardziej mnie cieszy, to że Moher wrócił do starych barw, pasują Ci mordo Przetopu i więcej takich owocnych nocek.
-
Czyżby to koniec?
olszyn4 - - DiD Quantum
PostNo Marcinie, to mnie zaskoczyłes muszę przyznać. Z jednej strony zastanawiałem się od razu, czy Ty już czasem kiedyś nie kończyłes... Mam nadzieję, że i tym razem wrócisz, bo żal mi dupe ściska jak kolejni moi uczniowie przechodzą na emeryturę podczas kiedy ja dalej w tym siedzę A tak poważnie, jeśli to naprawdę pożegnanie to nie ma co się w sumie dziwić, zaryzykowalbym powiedzieć, że przeszedłes już tego OGeja całego, osiągnąłes wszystko, a nawet więcej mordo. Zycze powodzenia w Realu, cieszę s…
-
Wojna wygrana jesCze przed startem, Jak to dobrze mieć Wujasa u siebie heu heu Pozdro lamki, psujcie dalej
-
Sondy Fabiano dołączone wcześniej stanowiły aż 5% calej lecacej floty, że chcesz je do acs włączyć LA bamba czy jak Ci tam? Dobry Stek, fajnie was widziec w akcji a szczególnie Wujasa. Przetopu, obrońcy Kilof.