Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 341-360 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Z braku czasu i chęci zająłem sie samym eko, pozdro z tego miejscaa dla Mady, który mnie do tego ostatecznie "przekonał" Mimo to, cos tam wpadlo, zysk mizerny ,ale na bezrybiu i rak ryba Pozdrawiam sojusz i Opozycję, osobne pozdro dla @ProSkaner. @Asterix. @Marys @stark87 i reszte bandy. Dnia 24-01-2020 XXXXX następujące floty spotkały się w walce: Agresor olszyn3k [RiO] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 6.768 Ciężki myśliwiec 33 Krążownik 1.028 Okręt wojenny 562 P…
-
Wielkie gratulacje Panowie, obydwie strony pokazały wielkie jaja i się urodziło takie cus. Chyba długo będzie nie do pobicia, chociaż znając @Marys to już coś knuje żeby Was przebić haha Pozdro i czekam na podobne
-
Aleś się nachapal tego złomu mordo, wielkie graty Przetapiaj i życzę więcej takich ekowych kąskow
-
Cytat od Lucky Gal: „Ludzie.... Zachowujecie sie jakby mu conajmniej wydymal zone... To jest gra strategiczna, wojna, krety, podstepy- wy gracie w gre w ktora lecicie sobie na bfs, sciagacie moona z wracajacym kolonizuj i to jest dla was rozrywka ale nie- ta gra to nie jest zbieranie punkcikow na idlerach a STRATEGIA i nauczcie sie tego wkoncu... Lecisz z wrogiem? Licz sie z tym ze mozesz nie wrocic... Kobra polecial typowo na pazere- zaryzykowal, zagral i przegrał ” Widzę, że nie bardzo kumasz …
-
@DrZgon dawno takiego [ciach] jak Ty nie widziałem, całkowity brak zasad, zero kręgosłupa, porażka totalna po prostu. Wstyd, że masz łatkę najlepszego gracza na jakimś uni, zwykły Z Ciebie puszer i kretacz, Żałuję że Kamyk pozwolił Ci z nami grać / zaprosil na Dorado Wyjdź i już nie graj, bo tylko uczysz ludzi frajerskich zagrywek i pokazujesz jaką parówą jesteś SzO Kobra, trochę w tym Twojej winy stary, z kim Ty latasz... Bez komentarza Super Moderator Ruda:obraza
-
Bardzo brzydka akcja i to patrząc obiektywnie, nawet Ramek to widzi, ale głupi mu przyznać z racji tego, że sam gral z BSami. Powiem tyle, że jak się nie umie normalnie kogoś złapać, to się ucieka do frajerskich akcji właśnie tego typu, dla mnie slabizna straszna i zero honoru. Takie macie możliwości, a walicie takie babole. Jestem pewny, że za czasów Obiego, taka zagrywka nie miała by prawa bytu, bo Obi był jaki był, ale miał zasady, nie to co wy... Raven mordo, życzę odbudowy, wiem jak to jest…
-
Graty lamki, dobrze walniete, tylko przetopu pożyczyć. Czekam na więcej Hidziu, wiem, że Cię stać