Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 76.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Gratulacje ! % piękny i zysk jeszcze ciekawszy. Jeden co do skanowania mniej, jeszcze Wasza dwójka Pozdro

• Na zlecenie Dnia 29-09-2019 07:08:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lieutenant Themis [AFERA] ________________________________________________ Mały transporter 2.000 Lekki myśliwiec 20.596 Krążownik 43 Okręt wojenny 268 Pancernik 40 _________________________________________ Obrońca Marshal Aries [R2D] ________________________________________________ Mały transporter 35 Duży transporter 450 Ciężki myśliwiec 2 Statek kolonizacyjny 1 Satelita słoneczny 372 Wyrzutnia rakiet 10.000 L…

• 6. AFERA Pozdrówki dla znajomych Dnia 30-09-2019 15:58:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sprytny Eskimos [AFERA] ________________________________________________ Krążownik 1.457 Okręt wojenny 477 Pancernik 10 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca gumik18 [CPZ] ________________________________________________ Duży transporter 247 Lekki myśliwiec 8.343 Krążownik 1 Okręt wojenny 116 Recykler 82 Sonda szpiegowska 29 Pancernik 25 ______________________…

• RW ukazuje Wam Dnia 24-09-2019 09:26:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lieutenant Themis [AFERA] ________________________________________________ Okręt wojenny 130 Lekki myśliwiec 6.000 Krążownik 70 _________________________________________ Obrońca ZEUS ________________________________________________ Duży transporter 30 Lekki myśliwiec 227 Ciężki myśliwiec 20 Krążownik 10 Okręt wojenny 70 Recykler 2 Sonda szpiegowska 22 Bombowiec 21 Satelita słoneczny 754 Niszczyciel 5 Pancerni…

• 5. Dnia 25-09-2019 03:26:09 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sprytny Eskimos [AFERA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 10.000 Okręt wojenny 20 _________________________________________ Obrońca Bloody Berserker ________________________________________________ Duży transporter 100 Krążownik 40 Okręt wojenny 10 Recykler 60 Bombowiec 20 Niszczyciel 82 Wyrzutnia rakiet 1.739 Lekkie działo laserowe 238 Ciężkie działo laserowe 128 Działo Gaussa 30 Działo jo…

• 4. Ku rozwoju AFERY o normalnych graczy Niestety obrońca zaprzyjaźnił się z antymaterią i przeklikał recki, zebrał ponad połowe złomu, mały plus jest więc jedziemy dalej... Dnia 26-09-2019 04:51:13 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sprytny Eskimos [AFERA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 21.909 Krążownik 507 Okręt wojenny 262 Pancernik 10 _________________________________________ Obrońca GomesLDZ [CPZ] ________________________________________________…

• 3. Pozdrówki dla znajomych i sojuszników ! 5 ! Dnia 26-09-2019 07:15:26 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sprytny Eskimos [AFERA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 11.111 Krążownik 445 Okręt wojenny 250 Pancernik 10 _________________________________________ Obrońca BroneQ [aShin] ________________________________________________ Duży transporter 94 Ciężki myśliwiec 8 Krążownik 129 Okręt wojenny 183 Sonda szpiegowska 29 Pancernik 20 Wyrzutnia rakiet 1.5…

• Gratulacje, człowiek farmi, złomuje pół nocy nie spi, ten wstanie wyskanuje i złomuje. Lipa Panie Obrońcy Szo

• 2. Pozdro! Dnia 22-09-2019 20:02:06 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sprytny Eskimos [AFERA] ________________________________________________ Mały transporter 600 Lekki myśliwiec 10.000 Krążownik 70 Okręt wojenny 45 _________________________________________ Obrońca Sebastian84 [GPL] ________________________________________________ Mały transporter 17 Duży transporter 180 Lekki myśliwiec 38 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 190 Okręt wojenny 1 Recykler 26 Sonda szpiegowska 16 Bombowiec …

• 1. Pozdrowienia dla AFERY i wszystkich znajomych. Dobrej nocy Dnia 24-09-2019 08:44:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sprytny Eskimos [AFERA] ________________________________________________ Mały transporter 1 Lekki myśliwiec 17.553 Krążownik 115 Okręt wojenny 95 Pancernik 10 _________________________________________ Obrońca spooky90 [NASA] ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 60 Ciężki myśliwiec 225 Krążownik 506 Okręt wojenny 120…

• Oczywiście, co napisałem wyżej potwierdzam. Powiedz mi miszczuu masterze, co byś zdzaiałał gdyby nie Zgon ?:D nic, zakładacie wojne, gdy na uni jest 950 kont, nie graczy to dość istotne, 950 kont z tego około 200 na urlopie, jakies 100 to wasze które kupiliście i zezłomowaliście, jakies 200 które są idlakami i 200 graczy którzy na tą uni mają wywalone jajka reszta górnicy i Ci którzy mają troszkę jajuszek czyli jakies 20 osob :D, wcześniej Podglaziu skory do tego nie byłeś Wygraliście wojne ! Wi…

• Gratulejszyn ! Oby tak dalej, ku chwale AFERY !!!!

• Gratulacje ! Jest co przetapiać Fajnie ,że AFERA po dobrej stronie starcia !

• Cytat od podglaznik: „Cytat od Mamed: „[ciach] Jestem w stanie pogratulować starcia, aczkolwiek nie wieże ze o 4 rano siedziałeś i odświezałes fale i mój układ z matką bo może akurat się zaloguje, oboje wiemy że gdyby nie flota zgona zbudowana na kilkunastu kupionych kontach mógł byś ugryżź mnie conajmniej w lewe jakjko... To tylko gra a uni zdominowane wiec ból nie jest zbyt duży. Nawet miło było poczuć małe bicie serca jak przy atakach 10 lat temu gdybyś mnie póscił tansów przed atakiem prawdo…

• [ciach] Jestem w stanie pogratulować starcia, aczkolwiek nie wieże ze o 4 rano siedziałeś i odświezałes fale i mój układ z matką bo może akurat się zaloguje, oboje wiemy że gdyby nie flota zgona zbudowana na kilkunastu kupionych kontach mógł byś ugryżź mnie conajmniej w lewe jakjko... To tylko gra a uni zdominowane wiec ból nie jest zbyt duży. Nawet miło było poczuć małe bicie serca jak przy atakach 10 lat temu gdybyś mnie póscił tansów przed atakiem prawdopodobnie bym zwiał, dałeś mi 4 sek, nie…

• Trochę zabiłeś moje nadzieje na lepszy podział sił na uni... Graty Jiren Szo!

• Tego też się spodziewałem, Graty Tomee, czyli teraz juz wiem co miałem wiedzieć ?:D

• Gratulację, jest czym się bawić Agresorowi Szo cziezkiego sprzetu

• Cytat od final w ustach: „Gratuluje, szukajcie a znajdziecie ” Tylko żebyś z okna nie wyskoczył:D Zgon graty się nie należą zasady to zasady

• Wydaje mi się jednak ,że to ja zebrałem złom, tyle że jestem bardzo leniwy i nie chciało mi się RS wklejać Ale oczywiście chwalmy PANA bo to On daje nam ochronę