Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 130.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od DrZgon: „Cytat od Raaafff: „Cytat od Kusy: „Cytat od Mrs. Eagle: „widzialam skan i zaraz po nim było już tylko wielkie bum.. ” Tak z czystej ciekawości, jak można zobaczyć skan u sojusznika ? Nie znając "slangu" itp. ale ja się tam nie znam W każdym bądź razie gratulacje bo zysk mimo brakujących (gdzie jest moje 300 baniek ? xD) kilku recków i tak gruby. ” Wysyłasz zatrzymaj tam gdzie flota i czekasz i przychodza raporty szpiegowskie po kazdym skanie gdy dojdzie do bitwy proste reszta j…
-
Nie istnieje pojęcie basha ekstremalnego zdaje się ale w tej konkretnej sytuacji to i taki byłoby mało... w sumie zasady gry dla takich graczy jak zgon mogłyby nie istnieć ... oczekiwanie od ich żeby zostali nołlajfami bo potencjału floty nie może wykorzystać... ehhhh słabe tabela kar pręgierz zlikwidowany zgon 2 doba po ataku dalej bez bana no ale antymateria sie przewala i chyba juz tylko o to w tej grze chodzi kiedyś rzecz nie do pomyślenia teraz nagminne hidank klasa zachowanie po starciu cz…
-
Cytat od Kusy: „Cytat od Mrs. Eagle: „widzialam skan i zaraz po nim było już tylko wielkie bum.. ” Tak z czystej ciekawości, jak można zobaczyć skan u sojusznika ? Nie znając "slangu" itp. ale ja się tam nie znam W każdym bądź razie gratulacje bo zysk mimo brakujących (gdzie jest moje 300 baniek ? xD) kilku recków i tak gruby. ” Wysyłasz zatrzymaj tam gdzie flota i czekasz i przychodza raporty szpiegowskie po kazdym skanie gdy dojdzie do bitwy proste reszta jesl logiczną analizą tego co sie dzie…
-
Mistrzowskie 2 dni w moim wykonaniu Lmy po rozbiciu satelit u sojusznika wrociły na moona ale zdaje sie nie doczekałem juz tej chwili zmeczenie zmeczenie i efekt jaki był widać... niewiele braklo a i flota głowna poszła by na grzyby i w sumie z perspektywy czasu stwierdzam że szkoda iz to sie nie stało... tak czy siak gratulacje sasiad
-
Cytat od wpp0616: „Gratulacje Lordowskim Mościom za ładny złomik. Coś tam ktoś skubną ale i tak super . Szybkiego przetopu i następnych lotów życzę. ” Nie skubnął tylko ktoś zamiast topić recki to sobie teleporta topił
-
Takie małe cuś od nas akcja z racji wbicia w układ do Zenitha w dniu wczorajszym Rasputina musiała być przyspieszona stad i braki w reckach ale nie ma o co płakać coś tam zostanie Dla Zenitha SzO i PEACE mniej deu na FSy pojdzie Dnia 14-08-2019 05:15:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lord Ogr [Pirate] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 1 Mały transporter 8.000 Lekki myśliwiec 39.000 Krążownik 2.600 Okręt wojenny 1.000 Pancernik 580 ________________…
-
To teraz małe sprostowanie Henia miałem w układzie on top 80 ja top 300-400 no i kilka dni temu dopatrzyl sie ze mam w moim bunkierku pod moonem troche latadełek no i zaczał latac xD on latał na zywca raz za razem xD ja podnosiłem on wlatywal bunkier sie kurczył mogł zawrocic ale wlatywal wiec niestety skonczyło sie przeoraniem dwukrotnym jego planetki no i on znowu zaczał latac i ja sobie podnosilem no i dzis mnie zaskoczył 1 GS moon 8k padł w 1 podejsciu GS oclał to sie nazywa fart po zalogowa…
-
I boom xD Dnia 01-06-2019 05:08:15 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mogul Taurus ________________________________________________ Mały transporter 300 Lekki myśliwiec 1.192 Krążownik 40 Okręt wojenny 21 _________________________________________ Obrońca Commodore Galileo ________________________________________________ Duży transporter 20 Lekki myśliwiec 199 Krążownik 35 Okręt wojenny 5 Recykler 9 Sonda szpiegowska 5 Wyrzutnia rakiet 25 Lekkie działo laserowe 7 Działo jonowe 40 Duż…
-
To moonowka jeno ten komu miała słuzyc juz nie gra
-
Same pushkonta bo to niemozliwe zeby nic nie uciekało kulek tylko nie zostawiaj
-
Cytat od fafik666: „ograzal sie typek, a tu niestety urlop i nazwa konta kasacja. gdzie ta sprawiedliwosc sie pytam i te proby zlomowania mnie? ” Spokojnie jeszcze z zaskoczenia na innym koncie i od tyłu Cię weźmie widocznie był krotkodystansowcem graty lotu moze i skill przy takiej akcji nie jest bog wie jaki ale próba podjęta i zakonczona zniszczeniem złom przy takiej akcji rzecz drugorzędna
-
Zdarza się nam czasem i po jasnej stronie mocy zaistnieć dedy dla soja i znajomków Wandal juz działa więc szybkie SzO sie odbyło Dnia 01-05-2019 00:18:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wandal [BOSS] ________________________________________________ Okręt wojenny 859 Pancernik 316 Krążownik 777 _________________________________________ Obrońca Robin Hut [POLAND] ________________________________________________ Mały transporter 1.677 Lekki myśliwiec 4.039 Krążownik 200 Okręt wojenn…