Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-36 z 36.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Top ACS jakiś tam :D ; Lillith, artek, pl1, kriseqq vs gsmaster - 56016,65% + farming + zbiórka
PostElegancko Panowie...
-
No Zbychu teraz napewno wylądujesz w top 5 uni Fornax... z taką flo już się kwalifikujesz:) % konkretny...
-
Żegnaj Szprycu - dobra decyzja - marnujesz tu swój intelekt a że temperamencik masz to pieniaczy takich jak Shax przyciągasz. [Gra z Tobą w sojuszu była czystą przyjemnością i choć parę akcji razem przeprowadziliśmy a brak czasu z mojej strony na resztę nie pozwalał to nigdy nie żałowałem i nie wątpiłem w Twoją uczciwość. Zapewne to wszystkich dobijało, że uczciwi ich wszystkich po kolei pakowałeś w raki... Przyjemnego studiowania i nie wracaj!. Dziękuję za wspólną grę - Kati. Graty steka... pom…
-
youtube.com/watch?v=xButjfhZWVU&feature=related Starcie dedykowane wszystkim Sojusznikom a przede wszystkim dla Pyzy... Mam zaszczyt przedstawić upadek miesiąca... Śmię twierdzić, że się należało jak mało komu więc zapewne nie jedno oko się ucieszy... Stało to i jakoś odparowało... Lot długi ale spokojny, zysk przedni a piloci wyjątkowi - ambitni i niestrudzeni... Lillith,LEGION99 i Pl1 - zapewne pozdrawiają 100 kolejnych obrońców i Szpryca, że zostawił co nieco dla Nas.. [center] Starcie z ...0…
-
Panowie i Panie Wiele chałasu o NIC!!!!!!!!!!! Zlać te historie... na koncie zostało 700 gs i inne śmieci więc luźno - w 2 miechy all można odrobić... w pojedynkę a z bandą Jumków w miecha... pytanie tylko czy potrafi znowu się podnieść czy nie??? czy wnioski jakieś wyniesie czy nie???/ a reszta to miraż...
-
poszły konie po betonie.... Fakt - mało elegancko ale cóż może z nauczką dla Jumka... Jumek - B.szo lub relaksu w realu...
-
ki za pozdrówka:)) ładnie Wam to Pykło.........
-
ToP 2 Solo w odpowiednich rękach.... - sterach Gratulacje - lanie jak się patrzy.... Obrońcy Pakiecik...
-
Gratki dla PISZANINA za postawę... tyle ile razy budził się bez moonów to tylko On wie... Gratki za rekord uni w zrobionych i straconych łącznie gsach... i od razu odpowiedź co do skutecznego fsa - to U-fs... A teraz szczególne podziękowania dla ekipy złomującej pod banderolą ZŁY SEN.... Dziękuję za dedy i towarzystwo podczas tych nocy pełnych wrażeń Pisałem już kiedyś to i się powtórzę, że to wszystko dzięki Lilli:) - mam nadzieję, że niebawem nie będzie sama w soju:)... % - KOZACKI - cały uczc…
-
ACS; Szpryc, Lillith, pl1, FuRiOuS [ZLY SEN] vs t_rex [TTG] - 70575,72% + kontra + TOP 1 ACS + WOJNA
PostDziękuję za dedy... dziękuję za akcję... Wojny nie wygrywa się w pojedynkę - Wiele Nas to kosztowało - czasu i nerwów i choś mało Nas zostało Takiej Siły nie ma NikT... P.s. przepraszam sojuszników za opóźnienie z rakami przez co 70kszt odeszło... Obrońcy nic nie życxzę bo zbereźnik bez kultury w ogóle... Lilla - to dzięki Tobie - Wniosłaś z Sobą więcej dobrego niż sądzisz.. ZłY SEN - i wszystko jasne...
-
Cytat: „z tego miejsca gratuluję ubiłeś dobrego gracza” Ja bym raczej ujął, że odchudziłeś z floty dobrego gracza... % zacny więc gratki sie należą co do reszty to idealnie odzwierciedla TTG... ( bez zbędnego komentarza... ) Bszo. Patryk p.s. jaki farming???
-
Trzymaj sę Hinczyk - mówię za siebie - dla mnie to była czysta przyjemność grać z Tobą ... Powodzenia w realu
-
W % - wbijam... B.szo Hinczyk - jesteś jedną z niewielu osób, które w sposób nadzwyczaj uczciwy potrafią Stekować, budować flotę po złomach w iście królewskim stylu - mam nadzieję, że nie skończysz przygód z Fornaxem to byłaby niepowetowana strata dla Nas - bo oprócz gry wnosisz dużo swoją osobą a steki, które klepiesz częściej niż inni sobie mogą wyobrazić są jak najbardziej odzwierciedleniem Twoic umiejętności... A co do starcia - powiem tyle Głupi ma zawsze szczęście!!!!!!!!!!! p.s. Hin dałeś…