Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 94.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ale łupnęło. Trochę mnie nie było a tu takie akcje, aż strach wchodzić do Starć Tytanów Gratuluję w sumie wszystkim, bo widać że wola walki nie zginęła ani po jednej ani po drugiej stronie barykady.
-
Uni Fusion
Marsjaner - - DiD Xanthus
PostBędzie dobry pretekst na koniec Obecnie chociaż całkowicie straciłem zapał, to nie miałem serca odbierać znacznego procenta grających z uniwersum
-
Gratulacje, wytrwałość to połowa sukcesu w tej grze. SzO dla Obrońcy, dobrze że nie rezygnuje.
-
Ciekawa armada. Najważniejsze że skuteczna, chociaż zwykle niedoceniana. Gratulacje.
-
Zlot w Mieście Smoka Wawelskiego? Brzmi całkiem zachęcająco. Jeśli wypadnie pomiędzy kawalerskim i weselem kumpla, to powinienem być chętny No i oczywiście gratulacje akcji. ACS cieszy tym bardziej że samemu to często nudno Obrońcy SzO
-
Technologie IoT
PostLudzie zawsze będą dzielić się na takich, którym wystarcza to co robił dziadek i na tych którzy będą chcieli dziadkowi ułatwić życie. Tym pierwszym nigdy nie dogodzisz jeśli będziesz chciał coś zmienić, dla tych drugich IoT to jak plac zabaw dla dziecka. IoT to nie tylko świat gotowych i drogich urządzeń systemowych. Dla każdego kto nie ma dwóch lewych rąk i jest w stanie logicznie myśleć IoT może być tak na prawdę zabawą w ułatwianie sobie wielu spraw w domu, ogrodzie, samochodzie, czy gdziekol…
-
Kosmosowe rozkminy
PostCytat od Pellaeon: „Podsumowując powyższe kminienie, przy dość skromnych założeniach możliwe jest rozważenie naprawdę dużej ilości alternatyw ” Trochę odbiegając od reszty wywodu, wygrywasz Pan pomnik Gospodarza Domu. (Ukryta treść)
-
Cześć. Zwykle mówiło się że piątek 13 to typowo pechowy dzień, ale co zrobić gdy 13 trafia się w poniedziałek? Oczywiście najlepiej z samego rana urozmaicić sobie poranne mycie czyszczeniem zegarka. Na efekty nie trzeba długo czekać 2 i pół roku dzielnie znosił wszelkie próby biegowe, rowerowe i pływackie, w najróżniejszych warunkach pogodowych, a załatwił go upadek na płytki podłogowe. (Ukryta treść) Chyba sobie kupię koszulkę z napisem "Nie lubię poniedziałku" Macie jakieś szczególne nieszczęś…