Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
A mówili że jak jeździsz Trampkiem to wszyscy na Ciebie trąbią A tu widać że jak trąbią to bęc ich w trąbę i jechać dalej po swoje. Gratuluję wlotu i SzO dla Asa
Na Posejdona i Krakena, Bratów Piratów biją! Cóż życzyć? Gratulować Agresorowi wypada bo walka to wszak nie lada, a Piratu dostrugania z drewna odciętej nogi i dokazywania dalej w przestworzach uniwersum.
Tak to w wojsku bywa gdy się na straty wśród szeregowych nie zważa, że i dla generała znajdzie się próg o który się potknie i swój mundur w błocie unurza Gratuluję sprzątania po nieproszonym bałaganie Cytat od Starrk: „@zielu75 nie wiedziałem, że udzielasz się charytatywnie ” Żeby to pierwszy raz? Czasami nawet wymiana argumentów nie pomaga. To chyba efekt skali - nie ma sensu zwracać uwagi na drobnicę
Serce pęka jak piraci są rozdrabniani na gwiezdny pył, ale co zrobić Drapieżnik gdy głodny to nawet innego drapieżnika upoluje, jeśli tamten się nie pilnuje. PS. Stamdardpwy pakiet: Gratki i Szo
Oj Ty. Jakiś czas temu chciałem przygarnąć do mojej korsarskiej braci Górników z Terefere, ale nic z tego nie wyszło. Niemniej jednak nawet po fiasku fuzji, to z sentymentu ten złom boli. Gratulacje @Scofield u9 i SzO dla Obrońcy.
Eh, ten Morfeusz, jak komuś coś wyjdzie to zawsze sam tego dokonał, a jak coś nie wyjdzie, to winny Morfeusz, Peszek, albo niekorzystny układ planet Gratulacje. Obrońcy SzO i żeby już się nie przytulał z Morfeuszem
Oj co to się porobiło? Gratulacje dla czujnego Agresora, który niczym drapieżny ptak dopadł swą niczego nie spodziewającą się ofiarę. @Dungeon Keeper, głowa do góry, zakasać rękawy i brać się do roboty
Gratulacje wysokoprocentowej akcji @khz, zadziałały Ci prawa Murphy'ego, co przy tak starej grze jest prawie nie do pomyślenia, co innego w jakiejś becie Obrońcy SzO. @Shade (o ile to faktycznie on) gratuluję refleksu i udanego przetopu
To już się zaczęło zwiedzanie nowych światów? I to nasi się sami złomują? Nie tak miało być Gratulacje podpuchy i SzO dla @Apropo Defacto. Na szczęście teraz eko x7 to się szybciej na nogi stanie
No cóż, jeśli ktoś gra w ogame więcej niż pierwszy miesiąc to albo powinien się nauczyć pilnować, albo zająć czymś bardziej pożytecznym. Gratulacje AdF i SzO oraz trochę więcej dyscypliny Kali
Nieźle rozrabiacie. Mam nadzieję że obrońca się nie podda i będzie grał dalej. Trzeba trzymać fason na tym uni skoro goście mają pchać się niedługo drzwiami i oknami. Gratulacje i SzO.
Co by nie mówić to echo niosło się po całej galaktyce, bo jak zwykle śpię w nocy, tak wczoraj coś mnie wyrwało ze snu... Czyżby echo fal grawitacyjnych po tak wielkim starciu? Gratulacje @Scofield u9, SzO Hentai. Nie wykończcie się wszyscy przed fuzją, bo mam nadzieję że będziecie jeszcze bronić honoru Xanthusa jak najadą nas hordy z tych podstarzałych uniwersów które nam wrzucą do naszego małego kotła
Aż strach zostawiać na noc powracające ekspedycje, skoro takie akcje już odchodzą Gratulacje odważnego wlotu, SoSowi odbudowy (o ile w ogóle odczuł że coś trzeba odbudować)
Grubo weszło, gratuluję akcji, a Teyndeldowi SzO, bo jakby nie patrzeć to Sprajtów najbardziej udało mi się poznać na tym uni, więc i żal gdy eksplodują.