Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 86.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ppy [SZW-S] & grigor04 [SZW-S] & Akcelerator [SZW-S] vs. flo z idlaka [Red Moon] ~ 997.94%
Feniu - - Starcia Galatea
PostPiękne zwieńczenie dnia, dobrze że nie udało się to co się udać. Powodzenia i następnych udanych starć. Obrońcy pakiecik
-
Feniu [SZW-S] & grigor04 [SZW-S] & Director Melus [PSL] vs. wariatek [DOT] ~ 5618.04% TOP 4 ACs!
PostMiałem się wpisać to się wpisuję. Miałem nosa by wstać dziś trochę wcześniej. Trzeba było trochę dexu na recki poszukać ale ostatecznie dało radę i flota pofrunęła:) Dzięki za zaproszenie (a w zasadzie to wy mi powinniście dziękować:P ) Pozdrawiam kolegę wszystkich świstaków ; tych co skanują po nocach, oraz wszystkich znajomych z buddy i nie tylko. Szkoda tej reszty złomu ale tak jak piszesz grigori trzeba się przyzwyczaić do podbierania złomu. Jeszcze raz gratulacje, a obrońcy SzO! (widząc po …
-
TOP 4 ACS:Akrobata [SZW-S] & Akcelerator [SZW-S] & Feniu [SZW-S] vs. Morningstar [NxL] ~ 4446.16%
PostGratulacje ładnego wlotu pełnego emocji co do złomu Jeszcze raz dzięki za zaproszenie. Obrońcy powodzenia w realu.
-
Zastanawiałem się czy wrzucić tego steka. Lot przez całą galę miał być zysk i pewnie by był gdyby ktoś mi złomu nie podwędził, ale cóż... Pozdrowienia dla Świstaków Dnia 17-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Feniu [SZW-S] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 9.600 Krążownik 406 Okręt wojenny 860 Niszczyciel 42 Pancernik 155 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Commodore Eris _______________________________…
-
Witam, to moje pierwsze ST wykonane tylko dzięki pomocy Akceleratora. z racji że reszta floty leciała na rozbunkrowanie, jedynie tyle udało mi się w jednym kawałku zebrać Aż żal było zostawiać samopas tyle niszczarek więc postanowiliśmy się nimi zaopiekować. Pozdrawiam Wszystkich Świstaków oraz znajomych Obrońcy oczywiście życzę szybkiej odbudowy. Dnia 17-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Akcelerator [SZW-S] ________________________________________________ Lekki my…
-
j0k3 [Hajduk] & Artemis Entreri [BOSS] & Widmo [BOSS] & wariatek [Hajduk] vs. showtime [Scream] ~ 5694.12%
PostNiezła akcja, gratulacje Super Moderator Ruda:prosze o batdziej rozbudowane wypowiedzi