Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 432.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam, starcie jak dla mnie proza życia - prawdopodobnie każdemu kto gra flotą prawdopodobnie przymknęła się kiedyś powieka. Flota wyskanowana z * po godzinie drugiej, poszła szybka kalkulacja i przez świństewko w postaci 2 GS przez które się nie przebijam bilans na zero. Jedyne ale to brakujące 600 kk dexu na moonie, na szczęście sondami i z drobną pomocą udało się szybko uzupełniać braki, po resecie serwera brak aktywności na matce i start. Świecili się natomiast między naszymi układami byli …
-
Pozdrowienia, dla sojuszników i wszystkich znajomych z obu stron barykady. PS. @radosny1 czasami jednak mi się chce #82 stark87 [N-A] vs. bart_ol [WETERAN] 2520% * (Ukryta treść) stark87 [N-A] vs. Majlo [J-W] ~ 17110.98% (Ukryta treść) Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1 * - uwzględniono dofarmy z moona nad tą samą planetą, -
-
Witam, nie lubię wstawiać farmingów, ale wypada powitać "młodego" na serwerze. Starta nie odczuwalna ale mimo wszystko życzę SZO. Tradycyjnie pozdrowienia dla sojuszników oraz znajomych a zwłaszcza dla: @Asterix., @Baskerwill, @Cayin, @Cisek, @Gladiator81, @hera221, @kuter_noga, @LORD SITH, @olszyn4, @pvo, @radosny1, @sorro03, @Sothis, @THEIAN, @Zolka, Dnia 23-01-2020 16:27:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor stark87 [N-A] ________________________________________________ Krążowni…
-
Witam, nie dostałem prezentu przed świętami więc zabrałem go sobie sam tuż po Obrońca ładnie pogratulował i już wie komu zawdzięcza tylko taki wymiar kary Tradycyjne pozdrowienie dla sojuszników i znajomych - jednak można zarobić poza ekspedycją #78 stark87 [N-A] vs. Triss [B-S] ~ 2699% Dnia 28-12-2019 07:14:28 następujące floty spotkały się w walce: Agresor stark87 [N-A] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 7.500.000 Krążownik 1.700.000 Okręt wojenny 300.000 Pancern…
-
Siadło a tak bałeś się lecieć Poszkodowanym SZO, a dla Ciebie czasu żeby przetopić co uzbierałeś.