Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 930.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od wampek: „Niektórym zmieniał się skład budynków na planetach... ja np dostałem ekstra kopalnie kryształu. Miałem szczęście bo nie zawsze zmiany były na plus Do tego wszystkim idlakom załączono urlop... chwile zeszło zanim to naprawili. ” A nie było tak, że na paru kontach zbanowanych po naprawie zdjęło ban+urlop? Dało znaleźć się w układach idlaki które nie miały miejsca w statystykach a sury sporo na moje nieszczęście znalazłam paru takich ale już pustych co nie zmienia faktu, że niektó…
-
Cytat od wampek: „Tak naprawili, że zamiast raz na dwa-trzy tygodnie, surowe klonują się mi raz na dwa-trzy dni... ” a żeby było nam lepiej to robi x3 ale żeby było jeszcze lepiej to nie dubluje nocnego wydobycia tylko dobowe jak na każdej planecie było mniej więcej 30/15/10 (dobowe wydobycie) tak na matuli było 90/45/30
-
Cytat od Ecc0: „O to widzę że się jeszcze pogorszyło Chyba trzeba się pogodzić ze stratą wynikająca z tolerancji, lub przestać być "tolerancyjnym człowiekiem" Cytat od Art: „Błąd zgłoszony pod koniec kwietnia... ” link do zgłoszenia ” w pewnym sensie wtedy to naprawili, ale wraz z którąś aktualizacją się znów po....psuło GJ GF
-
Wystawiając ZAPYTANIE o jakiś surowiec i robiąc jakąkolwiek tolerancję nie dostaje się zwrotu nadpłaconych przeze mnie surowców, w momencie gdy ktoś mi sprzeda CAŁĄ kwotę, NIE po maksymalnym przeliczniku, na którą mam wystawione zapytanie. I nie ważne, czy poprzez jednorazowe kliknięcie w dane zapytanie, czy poprzez wystawienie oferty na konkretną liczbę. Jeśli całe moje zapytanie pójdzie w jednym slocie, to zwrotu nie ma. Jeśli zaś zostanie jakkolwiek podzielone, to coś tam zwraca A druga spraw…
-
mam wystawione zapytanie na rynku, powinnam mieć zatem zajęty 1 slot z dostępnych 22 ofert, ale nie do końca na przykładzie będzie prościej: powiedzmy, że mam zapytanie o 100kk dexu gdy ktoś sprzeda od razu całość to dalej mam zajęty 1 slot, ale gdy ktoś mi sprzeda tylko jakąś część np.30kk dexu to mnie zajmuje dodatkowo kolejny slot na rynku, czyli zajęte mam już 2 sloty, mogę się tylko domyślać, że jeśli pozostałe 70kk dexu sprzeda mi przykładowo 7 osób lub jedna z kilku planet to zajmie mi ko…
-
rynek
Avinashi - - Błędy w grze
Postano ja to zauważyłam dopiero na wersji 7.3.2, wczesniej raczej dzialalo jak powinno, jak ktoś coś sprzedał mi taniej, to nadwyżkę mi zwracało, a wczoraj, a może i juz też przedwczoraj, i wiadomo dzisiaj, takie cyrki.... Ps. po co mam pisać na angiel;skim forum, skoro oni mi tym bardziej nic nie zwrócą? nie mniej jednak taki trochę żal...
-
rynek
Avinashi - - Błędy w grze
PostA ja mam takie pytanko zauważył ktoś, że gra nas okrada Wystawiam zapytanie o deuter po średnim przeliczniku i z tolerancją 20%, by łapało się od minimalnego do maksymalnego. Zabiera surowców wtedy tyle ile powinno, czyli +20%. ALE.. W momencie, gdy ktoś sprzeda mi deuter po minimalnym/średnim przeliczniku moja nadwyżka surowców, która została zabrana podczas wystawiania zapytania, znika w przestworzach..... @Art @smoki może tak byście coś zrobili i te surowce nam zwrócili?? Bo sorry, ale to jaw…
-
AntiGameReborn
PostCytat od buleon: „@@Piciu to zrób coś lepszego... RiV słusznie i podając racjonalne argumenty napisał, dlaczego nie chce pracować z wersją 7.0 jako nieprzyjazną dla twórców narzędzi. Pomimo to zrobił całkiem dobrą aktualizację z paroma bugami, które już są naprawione. Czekaj cierpliwie aż Chrome dopuści do użytku wersję 7.1.2. Niesamowicie mnie irytuje, gdy ktoś zamiast docenić, że ma coś za darmo, to się zaczyna czepiać. ” To dlaczego nie chce rozwijać projektu pod wersje 7.0?