Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 930.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ciekawe czy te marudy też tak przy kolacji wigilijnej marudziły Konkurs całkiem fajny, aczkolwiek pytania do oszacowania powinny być poparte jakimś screenem jako dowód, no bo równie dobrze "zieloni" mogli wpisać jakiekolwiek liczby, żeby tylko było, a my uczestnicy nie mamy jak tego zweryfikować Ale tak całościowo to było fajnie :)
-
Cytat od ackra: „Tak, gram eko, lotki nie mam i wszystkie planety tak samo rozbudowane, potrzebuję 7,557kkk metalu i 2,292kkk kryształu żeby zrobić dzisiejsze 3 zadania. Nie mam 1/3 tego nawet na FSie. Na planetach może się z 1/20 zbierze. ” Zauważ, że tam pisze o rozpoczęciu budowy kopalni, a nie że masz ją skończyć... Cytat od ackra: „Cytat od roermond: „Przy okazji zamiast budować można też użyć opcji zburz.Wychodzi o wiele taniej a zadanie zaliczone. ” Fakt, o wiele mniejsze, ale mimo wszyst…
-
OKA: Dzień 24
Postzapodaj.net/080fab728d76a.jpg.html
-
OKA: Dzień 23
Post300
-
czemu nie mozna sonda latać na ekspy? PS. nie wiem czemu, ale nie mogę uzyć dopałki do stoczni teraz już nie potrzebuję i nie wiem czy dalej nie mogę, ale wcześniej potrzebowałam i nie mogłam.... kij tam że 1 minutę wcześniej użyłam normalnie, a za chwilę już błąd w stylu "nie można zrealizować zamówienia " a następnie "Twoje ostatnie zgłoszenie nie zostało jeszcze zrealizowane. Proszę spróbować później"
-
OKA: Dzień 22
PostPancernik - 139 OW - nie przebiją się - za niska bojowa jest Niszczyciel - 66 Rozpruwacz - 54
-
OKA: Dzień 21
Post12632
-
Cytat od Apofis: „Ja niemiałem a co? wcześniej takie były. ” no właśnie w tym evencie robię badanie i nie miałam jeszcze zadania z laborkami i badaniami - ale ktoś mi pisał że miał mimo trwającego badania myślałam, ze to naprawili, bo na drugiej uni też nie miałam nic z badaniami i myślałam, że to przez włączone badanie, ale chyba przypadek w takim razie
-
OKA: Dzień 20
Post6000
-
Cytat od ackra: „40 mld sury bym musiał wozić żeby być przygotowanym na zrobienie każdego możliwego zadania. Już raz miełam zadanie rozpoczęcia technologii plazmowej to anulowałem kopalnię metalu która się robiła i sojusznik mi podesłał dex na chwilę i sobie poradziłem, ale kopalnia kryształu na 40 to za wysokie progi. ” a wyburzanie? ciut taniej meh...
-
OKA: Dzień 19
PostJaka jest wartość punktowa floty liczona na podstawie Zasad S&D? 2900 punktów Czy takie zgłoszenie zostanie przyjęte przez Opiekuna S&D? Nie zostanie przyjęte
-
OKA: Dzień 18
Post9