Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 276.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Piątek obrodził brakiem fsów. I myśliwymi tez, bo na 3g leciałem na 2 cele które ktoś inny strzelił Pozdro dla SKB i znajomych Dnia 21-09-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Na Pohybel [SKB] ________________________________________________ Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca Emperor Danielo [Br Deu] ________________________________________________ Mały transporter 182 Duży transporter 2.507 Lekki myśliwiec 1.081 Ciężki myśliwiec 240 Krążown…
-
Nie myślałem ze tyle będę czekał na nr 40... Passa nieprzerwanych ucieczek i logowań dopadła mnie na dłuuuuuuugo, tu nawet nie puściłem OW bo było mi szkoda paliwa, będac przekonanym że będzie kolejny przepauuu Pozdro dla SKB, że wytrzymali moje zrzędzenie, a byłem mocno nieznośny Dnia 16-09-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Na Pohybel [SKB] ________________________________________________ Pancernik 5.985 Krążownik 6.342 _________________________________________ Obroń…
-
500 plazm, grubo Moderator Neferet:Proszę o bardziej rozbudowane wypowiedzi
-
To miał być badziewny dzień, bo straciłem na loty z 15 kk dexu, a sie okazało że moje zakurzone rec się przydadza a i jak na dofarm to skapnie mi pare śrubek Dzieki Widmiak Dnia 12-09-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor La Bomba Maniana [SKB] ________________________________________________ Mały transporter 9.700 Krążownik 500 _________________________________________ Obrońca Mr_Fantastic [S_W] ________________________________________________ Pancernik 2 _______________…
-
Falango przyjaciółko moja, ile cię trzeba cenić, ten tylko sie dowie kto raz Cię użył go go SKB Dnia 11-09-2019 07:54:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor La Bomba Maniana [SKB] ________________________________________________ Duży transporter 1 Mały transporter 20.000 Lekki myśliwiec 27.000 Krążownik 5.600 Okręt wojenny 1.200 _________________________________________ Obrońca Kszynio [IGRP] ________________________________________________ Mały transporter 44 Duży transporter 422 Le…
-
trzy siódemki jak widać nie zawsze szczęśliwe Pozdro dla SKB i ex SKB Dnia 10-09-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor La Bomba Maniana [SKB] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 4.500 Okręt wojenny 4.500 Pancernik 4.500 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Czar Pulsar ________________________________________________ Duży transporter 40 Lekki myśliwiec 1.101 Krążownik 1 Okręt wojenny 1.427 Recykler 20 Sonda szpi…