Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 121-140 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• marcik - szefowa szefow;)

marcik - - Archiwum CT

Cytat od LOOLEK: „czemu taka mała aktywność na FB ??? oO bo więcej sie nie da ” Cytat od Gootek: „Hej Hej Jestem dumna gdy ... ? Uda mi sie zrobic cos co jest wazne. Gdy rozpiera mnie energia to ... moge przenosic góry Gdy jest mi smutno to ... ? robie wszystko zeby zmienic ten stan /me życzy dużo, dużo zdrowia /me dziekuje ”

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Anima Libera: „nie boisz się sama chodzić do lasu? nie chodze sama rower czy łyżworolki? rower sos z grzybów czy marynowane? sosek mniam co myślisz o miłości od pierwszego wejrzenia ? nie wierze w nia podoba ci się piosenka weekendu Ona tańczy dla Mnie? nie gdzie za granicą byłaś gdzie ci się najbardziej podobało? (miejsce do którego z chęcią byś wróciła) nie bylam w wielu krajach Niemcy , Słowacja, Francja , Czechy ...ale chetnie wróciłabym na Słowacje jest tam piękny zamek Oravsky Hra…

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Anima Libera: „to ty jesteś w sygni? nie kto ci ją zrobił? sama sobie zrobiłam chciała byś mieszkać w innym miejscu? np na wsi? na wsi niekoniecznie ale moze w Nowym Yorku lubisz pierogi z grzybami a byłaś kiedyś na grzybach? albo jagodach? oczywiscie, mieszkam blisko lasu i zdarzyło mi się być co lubisz najbardziej do picia? kawa piwo wino vodka czy likier a może bimberek? kawa :fsmile: ”

marcik - - Archiwum CT

10E3A61.gif 10CEF71.gif Cytat od Gootek: „Hej piękna Hej Jak byś mogła przez jeden dzień robić i być gdzie chcesz to co byś wybrała ? Pewnie bym zwiedzila jakies egzotyczne miejsce np. Tybet :fgrin: Jak byś mogła cofnąć czas to co byś zmieniła w swoim dotychczasowym życiu ? Nic Czy żałujesz do tej pory kogoś lub czegoś co się wydarzyło w Twoim życiu ? Chyba nie Co byś zrobiła jak byś mnie gdzieś spotkała przypadkiem ? i dlaczego to by była ucieczka ? Jeszcze nigdy przed nikim nie uciekalam ale …

• Rav4

marcik - - Archiwum CT

Hej dokoncz zdania : Najbardziej lubie gdy ... Nigdy nie zapomne ... Zawsze bede zalowac, ze ... Jestem ... Kiedy nikt nie widzi ... Mysle, ze starczy na dzis . Dobranoc

marcik - - Archiwum CT

Cytat od buleon: „/me tuli `marcik mocno mocno i ukochuje ją też serdecznie /me tuli,sciska i caluje buleonka Jak tam na wakacjach? Juz zapomnialam troszke bo dawno tu nie zajrzalam ale nie wiem dlaczego Prześlesz mi trochę nowych zdjęć zza granicy? Mysle, ze na fb mam tyle zdjec, ze powinny zaspokoic Twoje zapotrzebowanie Cóż to za dziwny gust muzyczny - czyżbyś lubiła słuchać tylko własnego wspaniałego głosu, którym tak niechętnie nas doświadczasz? Ja i spiewanie - zapomnij to porazka jakas . …

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mati: „Bry bry bry czochry! Brybrus czochrus Czy wierzysz, że sam czas coś zmienia? Czy może to nasza ciężka praca w tym czasie? Pewnie sam czas tez cos zmienia...czasem na lepsze, czasem na gorsze ...ale oczywiscie nasza praca ( nie koniecznie ciezka ) w tym czasie pomaga zmienic wiele rzeczy tez . Jaki jest Twój ulubiony dźwięk? Taki co dodaje ochoty do życia? A moge Ci napisac jaki mi nie dodaje ochoty ? Co Cię najbardziej dołuje? Najczesciej kilka czynnikow na to wplywa...ale nie na…

• I7sl.gif yKvjS.gif takich dwoch jak Was pieciu nie ma ani jednego ladny procencik ukreciliscie no i kazdy po zyczeniu macie mam nadzieje, ze Wam sie spelnia wszystkie szybko przetopcie zlomek i czekam na jeszcze thx za pamiec tMQv2.gif

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Gootek: „Marcik odszukaj łaciatą krówkę, bo sama się włóczy po PL i jest jej smutno Ona nie jest sama ... dajcie jej odpoczac czasami Lubisz serenady jak ktoś Ci śpiewa pod oknem ? No tak srednio bo pozniej sasiedzi tak dziwnie na mnie patrza Twoje ulubione zwierze ? Pies ale chcialabym miec malpke Lubisz Pusia ? Tak /me ściska mocno i daje gwiazdkę z nieba /me odsciskowywuje ” Cytat od Mati: „Ale mnie tu dawno nie było! A widzisz ! /me czochracze Mati pierwsza ]:-D /me czochracze marci…

• Mati

marcik - - Archiwum CT

/me czochra Mati na przywitanko Dlaczego nie odpowiedziales na wszystkie moje pytania ? Masz jakis limit pytan ? dokoncz zdania : Kiedy widze slonce ... Latem... Juz niedlugo ... Pozdro od jaszczurki co zjada ogorki

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mati: „marciek Matiek kopa lat ! Gdzie chciałabyś pojechać na jakąś wycieczkę? Gdzies gdzie jest cieplo i jest duzo zamkow do zwiedzania Dostałaś kiedyś mandat? Za co? sneaky.gif Alez skad Co Cię najbardziej denerwuje? Glupota ludzka w roznych odmianach Miłej \o Milszej ” Cytat od chuckbass: „Najbardziej urocza dama ze wszystkich kobiet w ogame Oj dziekuje, dziekuje, teraz pozwol lekko sie zawstydze :rumieniec:” Cytat od .Arch: „O matko! Takie coś jak CT Marcikowej jeszcze istnieje! No …

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Hej ho ! /me czochra Mati sneaky.gif Jak spedziles Swieta Wielkanocne ? Ktore swieta sa Ci blizsze i dlaczego ? Jest cos szczegolnego w Wielkanocy ? Kiedy i w jakich okolicznosciach najczesciej uzywasz slowa ' nigdy' ? Pozdro od misiaka co spadl z trzepaka

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Włosiu: „Bry marcik Kiedy next imprezka? ^^” Bry Wlosiek A kiedy masz czas ? :piwko:

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mati: „Nowy roczek (wybiegam w przyszłość) Calkiem juz odlegla Jak tam po imprezie? Bardzo fajnie . Na takiej jeszcze nie bylam :fgrin: Masz już jakieś postanowienie na nowy rok? sneaky.gif Ja nigdy nie mam zadnych postanowien noworocznych , mam takie zwykle codzienne czy bardziej wybiegajace w przyszlosc jesli sytuacja tego wymaga Miłej o/ Milszej ”

• Mati

marcik - - Archiwum CT

/me czochra Mati tu tez Lubisz zime ? Co w zimie lubisz najbardziej a czego nie lubisz ? Jaki masz sposob na siarczyste mrozy ? Pozdro od balwanka co tanczy od samego ranka

• IRC - działa?

marcik - - IRC - pytania i problemy

Witam Irc dziala poprawnie - do jakiego serwera probujesz sie zalogowac? z jakim portem oraz jakiego programu uzywasz? Tak jak napisala Chocolate sprobuj polaczyc sie do innego przez /server OGN1.OnlineGamesNet.net 6667 albo /server jabsng.de 6667 Pozdrawiam

marcik - - Archiwum CT

12B7531.gif Cytat od Mati: „Heheh! eheheH Jaki jest dla Ciebie najmilszy moment każdego dnia? Kiedy ide spac...ale to juz raczej nie jest dzien Czego życzyłabyś sobie w nowym, 2012 roku? Szczescia Dziś 22.12.2011. Według niektórych dokładnie za rok mamy koniec świata Gdyby była to prawda, to jak chciałabyś wykorzystać ostatni rok ludzkości na ziemi? Chciec a moc to roznica . Pewnie chcialabym zrobic wiele rzeczy na ktore nie mam czasu/funduszy itp. i ktore zawsze przekladam na pozniej Miłej o/ …

• Mati

marcik - - Archiwum CT

2904.gif Sylwestrowek /me czochra Mati w ten ostatni dzien roku Gdzie spedzasz Sylwestra ? Czego nie zabralbys na Sylwka ? i dlaczego ? Gdzie chcialbys spedzic Sylwestra alez przyczyn nie zaleznych jeszcze tego nie zrobiles ? Milej zabawy i do nastepnego roku Pozdrawiaja Cie gepardy co maja w nosie petardy

marcik - - Archiwum CT

chubbycon.gif Cytat od Mati: „Hej-oł! ;* Cytat od marcik: „Jaki sposób płacenia podatków jest według Ciebie najuczciwszy? liniowy kazdy placilby wtedy tyle samo %” No ale wtedy ktoś kto zarabia 10000zł musi zapłacić 10x więcej niż ktoś kto zarabia 1000zł, a korzysta z tego tak samo. Nie uważasz, że lepszym rozwiązaniem jest całkowite zrezygnowanie z podatku dochodowego i zastąpić go podatkiem pogłówkowym lub zostawić sam VAT? Uwazam ze nalezalo by inaczej zbudowac koncepcje panstwa aby zreformo…

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Bziumek czochraczowy Co kupilbys mi pod choinke i dlaczego ? Kto u Ciebie w domu ubiera choinke ? Jaka potrawe swiateczna lubisz najbardziej ? Pozdro od karpika do do stawu umyka 1101052.gif