Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 981-1,000 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Kromak [P N] & Andre [DoF] vs. Duch [KOMORNIC] - 31 399,70 % - chyba TOP 9 ACS
pit - - Starcia U68
PostAgresorzy to moi bliscy sąsiedzi wiec wypada pogratulować co by bez zapowiedzi nie przylatywali. Graty
-
Cytat od Puck: „Cytat od kaito: „Ankieta odnośnie specyfikacji nowego uniwersum, która została zaproponowana w grze była dla każdego gracza z każdego uniwersum do wypełnienia? ” Chyba tak, spica dostała Ciekawe czy w końcu wygra x1x1 30% i złom z obrony... tak ja wybrałem Dodatkowe pola max 30 ... ohoho ” widzę ze nie tylko ja pograł bym na ×1×1 od początku.
-
Zwiększenie ekonomi
Postno i juz jes eco x5
-
Zwiększenie ekonomi
Postwłaśnie o to mi chodzi "kiedy to bedzie!!!"
-
Zwiększenie ekonomi
Postpoczekamy moze @Art coś napisze.
-
Zwiększenie ekonomi
Postczyli nic dalej nie wiadomo kiedy to nastąpi. Właściwie to powinna być informacja do każdego gracza że o tej godzi. bedzie zmiana. a pro po @FILU miałeś przeoczyć inauguracje
-
Zwiększenie ekonomi
Post@ciap u mnie jest o 2.00 mieszkam w innej strefie czasowej 8
-
Zwiększenie ekonomi
PostJutro 9 styczeń czyli dzień przyśpieszenia naszego uni do x5 eco. Poje pytanie brzmi (O lie ktoś zna odpowiedź) czy eco przyśpieszy o godz. 00.00 czy może dopiero przy resecie systemu czyli 2.00?
-
Rozbudowa Eko - Poradnik
pit - - Zadawanie pytań
Postzacięcie godne podziwu
-
Rozbudowa Eko - Poradnik
pit - - Zadawanie pytań
Posttrafiając 198 pól na 3 pozycji to tak jakby wygrac na loterii