Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 652.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• graty Shagy, flota nie rdzewieje. zysk sie zgadza. HH szkoda, ze cierpliwosci juz braknie, najlepszego w realu, bo zawsze na poziomie no i jak zawsze mozna sie usmiechnac pod nosem czytajac posty pozdr

• T R NuN Nie ma WeszKi, jest Ramm! Pozdr najlepszym! Dnia 31-05-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Szutruk-Nahhunte [T R] ________________________________________________ Pancernik 111.111 _________________________________________ Obrońca Ramm [ZAKON] ________________________________________________ Mały transporter 25.249 Duży transporter 12.299 Lekki myśliwiec 5.087 Ciężki myśliwiec 1.596 Krążownik 3.207 Okręt wojenny 1.690 Statek kolonizacyjny 1 Sonda szpiegowska 15.337 Bomb…

• wniosek taki, ze bez kota nie ma zlomowania Czyngis pozdrawia rudego, a Ty malina wiecej lotow, a nie w gikera sie bawisz, i tak go nie dogonisz po co ci moony w usie, skoro masz misje kolonizuj xD

• Tak sie gra w ogame, a nie :16 24/7 xD Graty Shagy, Tobie pogratulowac moge zawsze Wielu pewnie przepalalo, to byla kwestia czasu. Zysk generalski wrecz

• T R NuN Drobniak w progu, prawie czysto. Pozdr najlepszym. Kupie deuter. Dnia 26-05-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Szutruk-Nahhunte [T R] ________________________________________________ Pancernik 12.345 _________________________________________ Obrońca mocoloco ________________________________________________ Duży transporter 20.000 Lekki myśliwiec 96 Ciężki myśliwiec 4 Recykler 4 Sonda szpiegowska 1 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie...…

• Cytat od showtime: „(...) Bo nie mam sobie nic do zarzucenia i lubie nabijac se posty. (...) ” Cytat od showtime: „(...) Bo ja z pushem nie mialem w zyciu nigdy nic wspolnego. (...) ” I to nas laczy w 100%. Po pierwsze - pisze w swoim imieniu, nie grupy, prosze zrozum to Nie nazwalem Cie puszerem, tylko napisalem ze robisz walki. Jesli ich nie robisz i bany ograniczaja sie do vpna czy innych bzdur po anty to przepraszam za pomowienie i zwyczajnie zwracam honor. Wez jednak pod uwage, ze tak jak T…

• Sporo zyczen. Strach sie bac, co bedzie dalej. Przetapiaj, cisnij, i jak najmniej lotów na 16 zycze Miedzywszechswiatowa pjontka z Fenrira dla Was, Xanthusie!

• @showtime, ale wiesz ze ja na kalyke nie gralem dluze niz moze 2-3tyg? Zrobiles dokladnie to, co wysmialem post wyzej. Zabawne. Podsumuj jeszcze jakichs innych graczy, co wisieli gdzies za cos, to sprawi, ze wypadniesz lepiej. I nawet mnie nie rozsmieszaj, bo ja w tej smiesznej grze nie zrobilem nigdy wala. A to co opisales, to niestety nie ja. .Wszystko, co mi odpowiadasz, dotyczy kalyke gdzie gralem przez moment. Niestety, ja sie nie bawilem w to wszystko, ani nawet w anty, takze na kalyke tez…

• Cytat od showtime: „@BIEDRONEK77 utopiles mozg w sadzawce hipokryto ? Do biednego luffiego sie przywalasz jak chlopak robi to co Ty przeciez. Bo moze nie przytuliles aliszji i artiego doku rynkiem ? zbieraj ochlapy po mnie @dziadek barezi ” Jak cie nakryja na kradziezy, to jako pierwsze wskazesz innego zlodzieja, zeby nie byc tym zlym, tak? Deszcz banow i co, juz nie ma bajki o bashu, turcji czy innej popierdolce, tylko odwrocenie kota ogonem. Znamienne Nie mam pojecia co sie odwala, nie wnikam,…

• T R NuN W koncu dolecialem. Maks otworzyl oko kilka minut po bitce. Moglem wiecej dofarmic, albo zbic inne moony, ale w sumie to po co A najlepsze, ze obudzil mnie kot Sz/o Max. Pozdr najlepszym ( @Bunny, @turysta, @mismalinowy, @Gonzo, @dziadek barezi a takze @Haflinger, @Piesiou oraz @Scofield u9) KUPIE DEUTER Dnia 24-05-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Szutruk-Nahhunte [T R] ________________________________________________ Okręt wojenny 102.672 Pancernik 104.874 Krążownik…

• TR NuN Zachcialo nam sie bitki z Cesarzem Górnictwa, bo nie moze byc tak, ze ktos sobie eko 1,5 roku klepie w spokoju To mialo wydarzyc sie kilka dni temu, niestety ten przebrzydly real i jakies tam glupoty w stylu "praca" uniemozliwily zbicie Owcy jeszcze gdy kitral sos na astro Moony padly calkiem elegancko, nawet wszystkie trzy, zawrotka rowniez klasycznie bez komplikacji, pozostalo czekac. Tu jak zwykle nie moze wszystko byc normalnie. Choc niewiele moglem Gonzowi pomoc w kminkach, udalo si…

• dobra bitka, zysk tez sie zgadza Powodzonka tu Wishu, cisnij leszczy!

• T R NuN Latalem sobie od paru dni po parenascie razy dziennie, bo tak blisko, ze w koncu musialo wpasc. Obronca chyba odswiezyl tuz przed bitka, ale nie zdazyl podniesc. Postawil jakies ow i chcial bronic dofarmow, udalo mu sie odbic jedna fale - dobrze ze mam w zwyczaju dorzucac pare okretow do trampkow w dofarmie Obronca na urlopie, chyba go troche zmeczylem. Odpoczynku i powrotu albo swietego spokoju Pozdr najlepszym Dnia 19-05-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Szutruk-Nah…

• T R NuN Dzisiaj pelna chillerka, godzinka lotu przez pol swiata i wpadlo, jak mialo wpasc. Obroncy odbudowy. Pozdr najlepszym. Dnia 17-05-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Szutruk-Nahhunte [T R] ________________________________________________ Pancernik 102.714 _________________________________________ Obrońca Hesmooth [B-N] ________________________________________________ Mały transporter 36.534 Duży transporter 27.908 Lekki myśliwiec 5.270 Ciężki myśliwiec 521 Krążownik 60 …

• Graty, ale czemu tak malo wywiozles? Co sie stalo z dofarmami?:D Zwykla ciekawosc - pomyliles sie w liczeniu, braklo slotow/trampkow? Lecialem w to, ale padlo tuz po tym jak wystartowalem. Nie cofnalem dofarmow i po prawie godzince wywiozly sporo sosu Bez zadnej spiny chlopaki, ot ciekawostki z galaktyki. Przetopu czy tam szo (Ukryta treść)

• wszystko git wishu, tylko ta lamerska klasa kluje:D

• T R NuN Tym razem udalo sie mniej biednie. Szkoda Scamandra, bo to cios za ciosem Tymbardziej, ze odswiezyl DOSLOWNIE tuz po bitce. Czasem warto byc upartym, tyle ode mnie. Aha, start na * oczywiscie Pozdr najlepszym KUPIE DEUTER DOBRZE PLACE, CHETNIE KRISEM SMIALO PRIV Dnia 15-05-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Szutruk-Nahhunte [T R] ________________________________________________ Okręt wojenny 102.085 Pancernik 99.768 Krążownik 111.111 ___________________________________…

• T R NuN Klasycznie, #bieda pozdr najlepszym Dnia 15-05-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Szutruk-Nahhunte [T R] ________________________________________________ Krążownik 515.912 Okręt wojenny 103.066 Pancernik 88.141 _________________________________________ Obrońca Bratanek [WDA] ________________________________________________ Duży transporter 4.000 Recykler 44 Satelita słoneczny 2.000 Crawler 832 Wyrzutnia rakiet 100.000 Lekkie działo laserowe 120.000 Ciężkie działo laser…

• Patrz, a ja mu bunkry jak debil kosilem po kilkadziesiat k zysku, nawet nie przypuszczajac ze tam takie cos wyroslo Team General Graty

• T R NuN Niepierwsza i miejmy nadzieje nieostatnia wizyta u Pana z TIME. Szkoda, ze tylko na jednego moona udalo sie zdazyc. Dnia 13-05-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Szutruk-Nahhunte [T R] ________________________________________________ Pancernik 100.543 _________________________________________ Obrońca Peselek [TIME] ________________________________________________ Mały transporter 6.928 Duży transporter 5.713 Krążownik 439 Okręt wojenny 772 Recykler 4.800 Sonda szpiegow…