Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 641-652 z 652.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
łał, Ziutek, ale ty jestes wspanialy edit: "(te które zostało przez nas zezłomowane)," Usagi, nie przesadzaj. Palcem nie kiwnales. Ziuta polozyl Uosiu ze mna, z pomoca rzulfika. Trzeba Ci bylo tlumaczyc, jak to wygladalo, nawet jak widziales raport... Nic do ciebie nie mialem, ale obwinianie mnie za ta wtope post factum i przypisywanie sobie cudzych zaslug jest co najmniej nie na miejscu.
-
Cytat od Stateside: „graty ładny zysk odrabiacie straty w takim tempie długo wam to nie zajmie ciekawi mnie jak to jest ze po ostatniej wtopie normalne ze spadliście itp natomiast Usagi jakoś dużo podskoczył czy konto dostał od kogoś a to po złomie poszło na monówke...??? ” ja wtopiłem tylko 2 sondy, bo jestem lamusem i nie umiem teleportowac floty, wiec fakt, ze odbudowalem sie jeszcze zanim doszlo do wtopy patrzcie czasem ludki w raport
-
Cytat od kuziemek: „ciekawi mnie wasze latanie niszczarkami, chyba obrońca był nieaktywny cały dzień ” obronca zalogowal sie w trakcie ataku jesli o to chodzi to nie lot w bfs, gdzie liczy sie predkosc i startujesz na aktywce, liczac ze zejdzie po starcie
-
nie wypowiem sie co do szczegolow, nie ma sensu publicznie brudow prac na szczescie ja sie juz odbudowalem, choc nie bylo latwo zycze zasluzone szo atakierom i, coz, obroncom przetopu, bo zrobili, co mieli zrobic
-
kurcze, flota za flota na 4 cyfrowe procenty padaja, niedlugo nie bedzie w co latac gratki i przetapiajcie, tymbardziej ze zysk macie, a te troche metki mozna olac, skoro wpadlo i tak ++
-
NIE UFAJ NIKOMU w akcji inauguracyjnej Liczonko na przypale, ale udalo sie xD dzieki za lot chlopaki, oby czesciej Buduj sie Uosiu pz nasz Dnia 09-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Uosiu [NuN] ________________________________________________ Niszczyciel 600 Krążownik 575 Lekki myśliwiec 2.958 Ciężki myśliwiec 76 Pancernik 7 _________________________________________ Agresor rosolov [NuN] ________________________________________________ Okręt wojenny 964 Pancernik 37…
-
na bfsie zlapany kolega z 17 szpiega za zestrzelone sondy wszystkie polecialem z zyskiem chociaz z plusem, to jestem lamusem bo flote w proporcji wyslalem a punktow kolegi nie obadalem pz moj ave Korona Dnia 06-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor rosolov [Korona] ________________________________________________ Mały transporter 4.000 Lekki myśliwiec 3.405 Krążownik 2.528 Okręt wojenny 70 Pancernik 372 _________________________________________ Obrońca Rolson _________…
-
falanga + rakiety znow T_M w recach zysk, mimo wielu rakiet, nadal jest w pelni satysfakcjonujacy (~60kk) Obroncy najszczersze sz/o - ze swieca takich graczy szukac. Pelna kultura - propsuje, jak nigdy. zlom moj bez 1,2kk mety (u obroncy). Uosiu - thx za te pare rakiet co ci zalegało ave Korona Dnia 05-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor rosolov [Korona] ________________________________________________ Duży transporter 334 Niszczyciel 320 Krążownik 2.431 Okręt wojenn…
-
Na tego zawodnika latałem juz kilkanascie razy, jak tylko znikalo akty, zawsze sie pilnowal. Klasyczny bfs, obronca lognal sie pare min po ataku i rozpoczął żmudne wiosłowanie. Na moje szczescie niewiele nawioslowal (udalo mi sie zebrac 34,5kk). Zysk jak na spontana bardzo zadowalający. Co ciekawe, kilka dni temu wtopilem pare MT na obroncy - w pracy cos mnie zatrzymalo i nie moglem dopilnowac ataku Tym razem (w podobnych okolicznosciach - nie moglem upilnowac dofarmow, ktore wystartowaly po pow…