Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 44.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Liverpool F.C.

Nigitalunge - - Piłka Nożna

Cytat: „bastek2 napisał(a) No i jutro Liverpool gra z Realem na wyjeździe nie będzie łatwo ale powinni wygrać. no i zapodam tabele ligi angielskiej. 1. Man Utd 26 62 46 - 11 2. Liverpool 26 55 43 - 18 3. Chelsea 26 52 45 - 15 4. Aston V 26 51 40 - 25 5. Arsenal 26 45 38 - 25 6. Everton 26 41 34 - 28 7. Wigan 26 35 26 - 24 8. Fulham 25 33 24 - 22 9. West Ham 26 33 32 - 34 10. Man City 26 32 43 - 35 11. Sunderland 26 31 27 - 33 12. Bolton 26 30 29 - 38 13. Hull 26 29 32 - 48 14. Tottenham 26 28 28…

• Legia Warszawa

Legia Ostatnio to nie to co kiedyś, nie grają już takiej piłki jaką kibice lubią:D chodz jestem z Łodzi to czasem popatrze na Legie.

• ZAiMeR|OFF - podobno mod.

Nigitalunge - - Archiwum CT

- Ile czasu dziennie Zajmuje ci Moderowanie Poszczególnych działów? - Kogo najlepiej lubisz z użytkowników? - masz laptopa? - blądynka czy Czarna? - Siłownia czy Palenie Papierosów - jak tam to LM Czy Nevada?

• Cytat: „SoheiMajin Gotenks napisał(a) Cytat: „Buty ZaMszowe napisał(a) ogame umrze wtedy kiedy ludzie nie będą chcieli w to grać = nigdy” Nie. Umrze, kiedy ludzi grających będzie mało, i stanie się nieopłacalna. Jak dla mnie kilkunastu lat nie pociągnie Już umiera, i żadne zmiany tego nie zmienią, jedynie mogą spowolnić proces umierania :E” Dokładnie masz racje na na swoim Uni grałem od Początku i gram ale nie wiem czy można nazwac to graniem czy nazwac to "wegetacją" koło mnie są gracze (i) (iI…

• a teraz ja bo długo patrzę jak pracujesz i muszę powiedziec ze jest OK!:P Jak oceniasz swoją prace. kogo najbardziej na forum nie lubisz. Ile czasu dziennie spędzasz na forum Lubisz Spamerów?

• Cytat: „Darro napisał(a) Cytat: „PimP 1987 napisał(a) Cytat: „GANGsterPonczo napisał(a) o czym to świadczy? :P” ze poziom naszej ligi jest slaby bylo to widac po grze reprezentacji i nowych odkryc Leo z naszej ligi. czemu Lewandowski nie gral na ataku tylko jakis mops ktory jak wczoraj slyszalem nigdy nie gral w zadnym klubie na ''szpili'' a moze dobrze by bylo wrocic do ustawienia z 2 napastnikami ??” ogolnie to Polska reprezentacja ma bardzo slaba obrone bramkarzy mamy dobrych ale co on sam mo…

• Jak dla mnie to Polska Piłka nożna jest strasznie słaba wręcz katastrofalnie słaba Odstajemy od Normalnego Poziomu Gry i nie ma sie co czarowac Polska Piłka Potrzebuje zmian CAŁKOWITYCH,nie długo z niej zrobią Czarną Reprezentacje Polski zamiast szkolic młodych Graczy to my mieszamy się w jakiś staruchów sorry ze tak mówię ale jest taka prawda odstajemy od Poziomu Gry i nie ma sie co czarowac bo to widac... Jednym słowem KATASTROFA i niech nikt nie mówi ze mówie zle bo wiem swoje i widzę i nie c…

• Art

Nigitalunge - - Członkowie Teamu

masz Prawojazdy jak tak to czy miałeś kiedyś wypadek:):)

• Manchester United

Cytat: „milkimilki napisał(a) Cytat: „Emilman napisał(a) przegrali, ale i tak są jedni z lepszych w Europie (w gronie najlepszych)” jeśli nie najlepszą :D” Kolego nie zgodzę się:) jak widac były półfinały i w ostatnim meczu MU dostało 3:0 i nie grają w finale LM,ale sa dobrą druzyną.

• Manchester United

PeKa@-Dokładnie Mpurinho- i jego gwiazdy nic nie pokazały tylko remisik:) nic wielkiego:) weduk mnie to Mourinho do zwolnienia:) a druzyna do wymiany wielkie gwiazdy a nie potrafiły MU wydrzec 3 pk P:S Gratulacje dla Mu ze nie dali sobie wydrzec pk:):) Pozdrawiam Ness

• Manchester United

Cytat: „aluss napisał(a) Zreszto w obecnym sezonie MU jest najlepszym zespolem” Dokładnie prezentują bardzo dobra forme jak i w sezoonie i w LM:) bardzo dobrze przygotowany zespół:):) liczę ze za następnym sezonie puchar będzie ich:) oby nie Chelsea:) Pozdrawiam ness

• Manchester United

Wielkie Gratulacje dla Manchester United,za zdobycie Mistrzostawa Angielskiej Ligi osobiscie się cieszę dlatego ze Chelsea została upokorzona najbogatrzy klub świata i nie ma mistrzostwa Ligi:) hehe jeszcze raz wielkie gratulacje. Pozdrawiam Ness

• Manchester United

Cytat: „santacruz napisał(a) Cytat: „Woodes Rogers napisał(a) Pewnie , ze obstawiamy dostana w tyte 2:0 :D” tak piłkarze milanu dostana 0:2 i pojda spac Tylko MAN UTD” mam pytanie skąd wy to wiecie ze Milan dostanie Jasnowidz? oOo to moze mi powiesz kto wygra za 20 LM nie lubie jak ktoś gupio gada:) Obie druzyny są świetnie wyszkolone,przygotowane do meczu i naprawdę nie wiadomo kto wygra tak jak w pierwszym meczu MU wygrało fuksem! w 90 Min:):) Ja osobiscie jestem Za Milanem ale jak przegra to …

• Manchester United

Cytat: „Konrad_u17 napisał(a) Znów Manchester miał dużo szcześcia Ale kazda passa sie kiedys konczy ;)” Zgadzam się z Kolegą w 90 minucie strzelic gola to czyste szczescie!! ale to im się skączy milkimilki-@Jak by mieli takie umiejętnosci to czego nie wygrali tak jak zromą czyste szczescie:)

• Manchester United

Wielki Gratulacje Dla Menchestera United:D no minimalnie byli lepsi:D no ale.. osobiscie byłem za Milanem No ale okazał się ktoś lepszy (troszkę) Wielkie gratulacje dla Mu...

• Manchester United

Cytat: „milkimilki napisał(a) teraz bedzie mu bardzo ciezko z MIlanem ale wiem ze awansują :D” Będzie cięszko po tym co Milan wczoraj pokazał naprawdę nie wiem kto wygra cięszko wytypowac faworyta no ale oczywiscie jestem za Milanem:D

• Manchester United

Cytat: „Jeszua_u14 napisał(a) Spokojnie Panowie Obrona Chelsea to nie obrona Romy Po za tym marzy mi się finał Manchester-Liverpool :D” Dokładnie mazy mi się to samo finał Manchester-Liverpool P:S Fajnie Manchester Rozgromił Rywala Rome 7:1 Wielkie brawa:D:D Niezły meczyk:D naprawdę jestem Pewien podziwu jak Manchester rospracował rywali:D

• Manchester United

Cytat: „Emilman napisał(a) Dzisiaj Roma polegnie. Rozwalą ją jak gnój na polu.” Hehe drogi kolego Własnie jest odwrotnie MU Przegrał 2:1 jedynie Pochwale RONEY to prawda ze MU grało w 10 ciu no ale własnie przegrało zostaje nam tylko Rewanz na Old Trafford,jestem pewien ze nie bedzie łatwo MU wygrac nawet jesli gra na własym boisku i przy własnej publiczności Roma nie jest słaba i potwierdziała klase wczoraj. Pozdro.

• Manchester United

Cytat: „Gtx Turbo napisał(a) Cytat: „PIXMA napisał(a) Cytat: „Gtx Turbo napisał(a) ooo nie wiedzialem ze idzie na emeryture... dzieki za informacje:) ja uwazam ze jeszcze moglby kupic jakiegos polaka. np. Jelenia. bo gra bardzo dobrze mi sie zdaje ze teraz jest najlepszym pomocnikiem polskiej druzyny i pilkarzem” hummm z tego co wie to MU ma lepszych Pomocników,Napastników nisz Jeleń ale jest dobrym piłkarze chciał bym widzieć w MU Przemysław Kaźmierczak I Grzelaka nie zaskodziło by ale nasi pił…

• Manchester United

Cytat: „Gtx Turbo napisał(a) ooo nie wiedzialem ze idzie na emeryture... dzieki za informacje:) ja uwazam ze jeszcze moglby kupic jakiegos polaka. np. Jelenia. bo gra bardzo dobrze mi sie zdaje ze teraz jest najlepszym pomocnikiem polskiej druzyny i pilkarzem” hummm z tego co wie to MU ma lepszych Pomocników,Napastników nisz Jeleń ale jest dobrym piłkarze chciał bym widzieć w MU Przemysław Kaźmierczak I Grzelaka nie zaskodziło by ale nasi piłkarze w Polskiej Lidze prezentują niski poziom gry!! c…