Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 576.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Y2K [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] vs. lukiwi [Explorer] ~ 134544.6%
KKS - - Starcia U68
PostGraty byku bij rekordy dalej duma Komornic ;D
-
Najlepszy gracz U68
Posti z 2 konta to masz mój głos
-
Rakietowanie?
Postwal codziennie dla treningu
-
Rakietowanie?
Postniebawem
-
Rakietowanie?
PostJestem za
-
Najlepszy gracz U68
Postale to konkurs na najlepszego gracza nie największą farmę ja nominuje lista najlepszych @dziuniek1 nikt tak dobrze nie lat po pijaku jak On @zygunia za wysyłanie Fsów ja spałem nawalony @AMAV bo sie obraził to dla pobudzenia dawnych miłości
-
Najlepszy gracz U68
Post@Art czytaj zanim ci usuną jaki piękny masz team a nas karaja Taki GO to skarb mamy zaszczyt z nim grać "Jeb... se push"
-
Najlepszy gracz U68
PostJa dalej Głosuje na Dagusie ma Siano w głowie i różne inne wady ale po członku teamu więcej się nie spodziewam ma również swoje zalety jedna z nich jest bardzo wysoka kultura osobista wyniesiona z domu wspaniałe tabelkowanie człowiek godny polecenia i na dodatek mega uczciwy zasługi Top 1 rekord plazm rekord w sumie wszystkiego Cytat od Lodz: „Co tam jeden gracz. proponuje wybrac najlepszy sojusz. Moim kandydatem jedynym i niepowtarzalnym jest najwiekszy kolekcjoner bananow na uni KOMORNIC ” Tak…
-
PPG [AVALON] & Generalo [AVALON] vs. NewForfiter [MAMMAMIA] & Guderian [MAMMAMIA] ~ 120629.94% OBRONA
KKS - - Starcia U68
PostAvalony pełną gębą ;D graty obrony
-
Grubyy [KOMORNIC] & dziuniek1 [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] vs. Snikaz [W_P] ~ 774541.59% TOP 1 Solo
KKS - - Starcia U68
Postskoror tak krzyczycie o pushu bez zastanowienia to co konto zakinsa robiło w W_P na pewno swoim kolegom by nie powiedział o sprzedaży w dodatku Grubemu na którego tak polował w poprzednim S&D aż dziw że dalej jest w W_P przecież rozpowiedzieliście już swoją prawdę po uni 3X śmialiście się z fila ze gada po uni kocopoły a sami teraz przejęliście pałeczkę ale skoro sprawia wam to przyjemność niema co wam tego odbierać Administrator Forum kasai:Upominam za pseudocenzure.