Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 475.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Lamki Hefalumpu i Pijoki [LHiP] vs [FENIKS] FENIKS --> 5746.06% vs 0 % - Zakończona, wygrana LHiP
PostSmiTTy [LHiP] vs. Wnorek [FENIKS] ~ 417.38% Dnia 30-11-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SmiTTy [LHiP] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.000 Pancernik 3.899 _________________________________________ Obrońca Wnorek [FENIKS] ________________________________________________ Mały transporter 4.026 Duży transporter 1.991 Recykler 2 Satelita słoneczny 230 Pathfinder 508 Wyrzutnia rakiet 11.219 Lekkie działo laserowe 1.235 Mała powłoka ochronna 1 Duża p…
-
- SmiTTyNie, nudno by było - 27.11.2020 23:06:41Lucyfer_idzie_po_Wasludzie mają po 1000% z satelit - 27.11.2020 23:06:51SmiTTyKiedyś były wojny od 10 % nawet kurde nawet 1 % Więc 100 % wygląda dobrze - 27.11.2020 23:07:01SmiTTyTo nie będą mieli satelit - 27.11.2020 23:07:05Lucyfer_idzie_po_Wasjak nie chcesz żebym każdemu po kolei ściągał mona to radzę dopisać to zero - 27.11.2020 23:07:17SmiTTyGrozisz mi :D? - 27.11.2020 23:07:28Lucyfer_idzie_po_WasOczywiście - 27.11.2020 23:07:45SmiTTyTo ściąga…
-
1. Tag i pełną nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana: Lamki Hefalumpy i Pijoki [LHiP] vs [BOSS] BOSS 2. Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z datą i stroną, po której się opowiadają: 30.11.2020 Totalna Rozpierducha [T R] Przystepuje do wojny z Bossami po stronie sojuszu Lamki Hefalumpy i Pijoki [LHiP]. 3. Preferowany system liczenia: a) system procentowy 4. Warunki zakończenia wojny: 1 miesiąc od daty wypowi…
-
Lamki Hefalumpu i Pijoki [LHiP] vs [FENIKS] FENIKS --> 5746.06% vs 0 % - Zakończona, wygrana LHiP
Post1. Tag i pełną nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana: Lamki Hefalumpy i Pijoki [LHiP] vs [FENIKS] FENIKS 2. Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z datą i stroną, po której się opowiadają: BRAK 3. Preferowany system liczenia: a) system procentowy 4. Warunki zakończenia wojny: 1 miesiąc od daty wypowiedzenia 5. Minimalny próg raportów liczących się do wojny: Minimalne RW = 100% 6. Stosunek do RW z ACS: a) Liczą…
-
#78 | Top 1 ACS | yoda [inus] & Gate Crasher [inus] vs. SugarMan [PsB] ~ 865 722% (PARIS PLATYNOV)
Post@pavilus!!! opiłem się Zaraz dostane bana Ale z kurami nie gadam ee
-
#78 | Top 1 ACS | yoda [inus] & Gate Crasher [inus] vs. SugarMan [PsB] ~ 865 722% (PARIS PLATYNOV)
Post@pavilus!!! Ja mam pewną zasadę Za moich wale w ogień, a [ciach] "Dalej będę gratulował" ? Ciśniesz gościa i będziesz mu gratulował innych ST? Masz Ty w ogóle jakieś zasady ? Kręgosłup moralny itd ? Ja wiem, wiem to tylko gra Ale jak kogoś dzisiaj cisnę to jutro loda mu nie robię Super Moderator Ruda:pseudocenzura
-
PostCytat od pavilus!!!: „Czekałem na to St i zastanawiałem się czy je umieścicie tutaj, ale widzę że yoda lubi wywołać dyskusję i ja się też wypowiem. Ta unia zeszła na psy już bardzo dawno temu a to RW było kwestią czasu i niestety jest najlepszym tego przykładem. Widać że niektórym tylko liczą się punkty, St i jakieś ukryte ambicje (pewnie i tak mają to gdzieś) Dziwię się że GO pozwala na takie wałki. Każdy wie że Fever jak otrzymał konto po Soyerze zezłomował właśnie swoje wcześniejsze po poperk…
-
83 Witam :) Powrót na stare śmieci zaowocował w końcu jakimś trafieniem Pozdrawiam każdego sojusznika z Mns oraz z LHiP z rosy, ponadto Lasera i Linke :) Dnia 14-11-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SmiTTy [Mns] ________________________________________________ Krążownik 280 Okręt wojenny 10.500 _________________________________________ Obrońca Technocrat Uranus [LPR] ________________________________________________ Mały transporter 7.600 Duży transporter 2.329 Lekki myśliwiec …
-
Stachu [Mns] & #151 Kicki [Mns] vs. StarMario [LPR] ~ 172 848.66% TOP 2 ACS
smitty1 - - Starcia Indus
PostGratulację Panowie walnięcia top 2 ACSa Takie loty zawsze cieszą Przetapiajcie i złomujcie dalej... tylko co jjak wszędzie niebiesko hehe
-
Cytat od wuju84: „Cytat od smitty1: „Wuju wyrazy wspólczucia to ja mam dla topki co poświęca swoje życie dla tych cyferek i spędza tu większą część swojego życia Naprawdę macie zajebiste życie Co do Starcia, za dużo stronek na ph se odpaliłem i włala, reka boli, kutong boli a wy jeszcze czegoś chcecie Agresorowi Gratulację, ja może się odbuduje a może uwolniłes mnie od nałogu... zobaczymy @Bunny mówisz o mnie :D? ” nie masz już nic do sprzedania a dalej bronisz swego pana? ” Mówisz o mnie :D? Bo…
-
Wuju wyrazy wspólczucia to ja mam dla topki co poświęca swoje życie dla tych cyferek i spędza tu większą część swojego życia Naprawdę macie zajebiste życie Co do Starcia, za dużo stronek na ph se odpaliłem i włala, reka boli, kutong boli a wy jeszcze czegoś chcecie Agresorowi Gratulację, ja może się odbuduje a może uwolniłes mnie od nałogu... zobaczymy @Bunny mówisz o mnie :D? @bu