Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 475.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Lamki Hefalumpu i Pijoki [LHiP] vs [FENIKS] FENIKS --> 5746.06% vs 0 % - Zakończona, wygrana LHiP
PostSmiTTy [LHiP] vs. Lord Gamma [FENIKS] ~ 304.63% Dnia 17-12-2020 11:54:17 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SmiTTy [LHiP] ________________________________________________ Krążownik 10.042 Pancernik 4.435 _________________________________________ Obrońca Lord Gamma [FENIKS] ________________________________________________ Mały transporter 105 Duży transporter 226 Lekki myśliwiec 1.490 Ciężki myśliwiec 10 Krążownik 1 Okręt wojenny 62 Recykler 120 Sonda szpiegowska 31 Pancernik 21 Path…
-
Lamki Hefalumpu i Pijoki [LHiP] vs [FENIKS] FENIKS --> 5746.06% vs 0 % - Zakończona, wygrana LHiP
PostSmiTTy [LHiP] vs. Tomaszek1976 [FENIKS] ~ 134.4% Dnia 13-12-2020 06:48:49 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SmiTTy [LHiP] ________________________________________________ Krążownik 700 _________________________________________ Obrońca Tomaszek1976 [FENIKS] ________________________________________________ Duży transporter 1.400 _________________________________________ Po bitwie... Agresor SmiTTy [LHiP] ________________________________________________ Krążownik 700 ( -0 ) __________…
-
Mnie zmotywował Ale co z tego jeżeli i tak bym grał z wami hahaha Pozdro Kicajcu
-
No no no piękności Jeszcze raz gratki pięknych % do wojenki Przetapiaj na więcej floty abyś mógł w końcu i największy kąsek na uni ustrzelić
-
OKA: Dzień 1
Post3 października 2002 A w Polsce 20 stycznia 2005
-
Już więcej się nie dało z mojej floty wykręcić SmiTTy [LHiP] vs. pentobarbital [BOSS] ~ 189.9% Dnia 01-12-2020 00:18:54 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SmiTTy [LHiP] ________________________________________________ Krążownik 1.700 _________________________________________ Obrońca pentobarbital [BOSS] ________________________________________________ Duży transporter 500 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 2 Sonda szpiegowska 135 Satelita słoneczny 672 Pathfinder 1 Wyrzutnia rakiet 5.0…
-
Cytat od Lucyfer: „@smitty1 skoro i tak tu siedzisz może podlicz % ” @Lucyfer Miałem to zrobić Ale jeżeli to zrobię teraz to bedzie znaczyło że Cię posłuchałem... więc nie Poczekam aż lhip coś nabije, wtedy podliczę %
-
Cytat od Bunny: „Dobry wieczor. Sojusz Totalna Rozpierducha [T R] Przystepuje do wojny z Bossami po stronie sojuszu [LHiP]. @smitty1 prosze o wyrazenie zgody ” Jako założyciel LHiP wyrażam zgodzę na przystąpienie Totalna Rozpierducha [T R] do wojny