Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 461-475 z 475.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Sojusz DooM
PostCytat od T-bag: „Cytat od Castellano: „A pamiętacie sojusz Hagemony ??? Jazona ... Devastatoora Darkness'a ” Siemanko :)) chłoopaki z u48 Dev zagląda raz na rok albo rzadziej na forum jego konto na u68 jeszcze wisi w n00bs ze starego uni48 to w sumie mało kto został a szkoda bo faktycznie to były najlepsze lata gry pozdrówka dla wszystkich starych kompanów heh Smitty ty też jeszcze się nie wyrwałeś z nałogu ” T-Bag jak zwykle zapłon mam świetny hehe Gram obecnie na Wezn i Xantusie ale to już nie…
-
Sojusz DooM
PostW razie jakby ktoś coś chciał wrócić do gry, to zapraszam wraz z Bieszkiem i Iwanem na deimos PoCoMiFlota
-
Żeby już ta lamka koczkin nie marudziła to się zgłoszę a co mi tam - Imię: Rafał - Wiek:21 - Nick w grze/na forum: PoCoMiFlota/smitty1 - Gram/grałem na uniwersum/uniwersach: Boże... sporo tego było hehe, najmilej jednak wspominam u6,u13,u48,u56, rigiel, vega, wasat, xalynt, anteres, cygnus a obecnie gram tylko na uni deimos :) - Ulubiony film: Pewnie dobranocki się nie liczą prawda :(? Hmm ulubiony film... sporo ich było ale do najciekawszych zaliczyć mogę: " Siedem dusz", "Choć goni nas czas", …
-
A to może i ja coś naskrobię Rafał lat 20 w OGame gram od 2006 roku z przerwami, moje początki sięgają U43 ale tam to lamiłem a nie grałem w sumie teraz też lamię ale ciicho Największy sentyment mam do U48 ponieważ to tam spędziłem większość OGejmowego czasu. Co by tu jeszcze napisać hmmm no nw Lubię jeść, spamować, rujnować psychikę innym, chodzić na siłownię, słuchać odpowiedniej muzyki i gadać czasami też lubię się tak położyć i poczytać coś zwiazanego z historią Polski Gram na Riglu Wasacie …
-
Chelsea Londyn
smitty1 - - Piłka Nożna
PostChelsea to najlepszy klub w Anglii żaden MU im nie podskoczy